Здравейте! Предлагам лосион за премахване на акне и мазна кожа.
ЛОСИОНЪТ Е 100МЛ - 8лв. АКО СИ ПОРЪЧАТЕ 2 ЛОСИОНА, ЩЕ ГИ ПОЛУЧИТЕ ЗА 14ЛВ.
Много от вас биха го приели като чиста и постна реклама, но лично аз самата преди време с него излекувах и собственото си лице. Буквално покривам цената на съставките с тези 8лв, защото антибиотика е скъп и има освен него още 5 съставки.
Козметичка съм и рецептата за лосиона съм научила от своята учителка.
Гарантирам ви ефект още след самото начало на употребата му, не защото искам да изкарам пари, а защото знам колко досадно и отчайващо е да купуваш какво ли не и да няма никакъв ефект. До сега нямам рекламации за лосиона.
В него се съдържа антибиотик и още 5 съставки.
Подходящ е за лечение на пъпки не само по лицето, а по всички участъци от тялото, за лечение на тежки и леки форми на акне, лекува както гнойни, така и подкожни пъпки. Също намаля мастна секреция, която се отделя от порите и по този начин предотвратява появата на нови черни точки.
Нанася се всяка вечер преди лягане по два пъти един след друг с памучен ТАМПОН, а не с памук!
РАБОТЯ С ЕКОНТ. АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ МИ ИЗПРАТЕТЕ ИМЕНАТА СИ, ОФИС НА ЕКОНТ, ДО КОЙТО ДА ПРИСТИГНЕ ПОРЪЧКАТА И ТЕЛЕФОН ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА. ИЗПРАЩАМ КАТО ПОЩЕНСКА ПРАТКА, ЗА ДА ВИ ИЗЛЕЗЕ ПО-ЕВТИНА ДОСТАВКАТА. АКО НЯКОЙ ИСКА ДА НЕ Е ПОЩЕНСКА ИЛИ ДА Е ДО ДОМ. АДРЕС, МОЛЯ ДА МИ ОТБЕЛЕЖЕ.

АКО ЖЕЛАЕТЕ - ОПИТАЙТЕ!
Ако желаете повече информация се свържете с мен
GSM: 0896 540 640