Как бихте се чувствали ако родителите ви мразеха? Ако собствената ви майка, която ви е родила не и пука за теб и те оставя на произвола на съдбата да се оправяш сам в всичко... ако те пребива всеки ден, обижда и те спира от нещото което най-много обичаш, само защото се радва когато те гледа да плачеш... ще кажете коя нормална майка е такава? Нима има такава майка? Ето че има. Омръзна ми да отивам на училище без пукната стотинка а майка ми да разполага с много пари.Омръзна ми да се прибирам пеша от единия край на другия край на града пеша в най-големия студ само ,защото на никого не му пука за мен.Омръзна ми да ме държи вързана вкъщи да не ме пуска да се виждам с приятели, заради нея ограничих всички контакти в приятелите ми, не ми позволява дори да уча, нещо което другите майки насърчават децата си.Немога да живея повече така... дните ми минават седейки вкъщи в една стая, която шреди беше килер...Незнам защо съм родена изобщо.. само да страдам??? Днеска смятам да прекратя живота си! Според вас има ли смисъл да живея ако ми каже някой само една единствена причина евала ще му направя!