Busted! *Epic Fail* Сега сериозно, не мисля, че е хубаво да се ебаваш с такива неща! Има деца, които са малтретирани всеки божи ден от живота си! Има някои даже дет' са така пребивани, че са изпадали в безсъзнание, това не е шега работа! Въобще не се ебавай с такива работи! Аз преди съм нямала розов живот (Не, че сега имам, но се радвам на това, което все още имам и го ценя!), когато бях много малка, баща ми се напиваше и ни гонеше с майка ми и сестра ми по тъмните нощти в най-големия студ! Връщали сме се, но после пак става същото, докато един ден на майка й омръзна, хвана ме и си вдигнахме, но сестра ми за съжаление трябваше да я остави (Тей, като по право от съда тя трябва да е при него, защото сме от различни майки и ако майка беше взела и нея, щяха да я осъдят, дори до ден днешен майка много съжалява, че не е могла да я вземе, тя я обича като свое дете, поне сега вече всичко е наред, тя преди години замина при майка си в Гърция и сега вече всичко е наред, контактуваме си, много ми липсва, не съм я виждала от 3-4 години, надявам се някой ден пак да я видя, но поне сега чрез интернета си говорим), но вече всичко се оправи и се радвам, че всички са добре!