Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxxx
Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
И мен са ме оставили от малка. смисъл от няколко години и живея сама. А съм на 14. Нямах приятели и също бях в депресия до преди 2-3 месеца и прайх сякви простотии пиех и кво ли още не Ама разбрах че като никой не се интересува от мен аз що да се интересувам от някой и да се съсипвам сама заради други И така се промених сега съм почнала да излизам постоянно ..и никой не може да ме познае каква бях и каква съм станала Държанието ми също се е променило.не съм доброто мило момиче от преди
така че не трябва да обръщаш внимание на нищо :P
Уфф чи си тъпа мааа Вярваш ли си, като го писа това Трябва да имаш настойник.... Как ходиш на училище ? Как си купуваш нужните неща (дрехи, храна, учебници и т.н) ? Къде живееш? Под няко мост ли Сама се оплете в лъжите си
мн ясно че имам настойник ама що трябва да пиша дядо ми и всяка вечер хода в тях но не живея с него а в апартамента на баща ми

Чакам да видя какво още ще измислиш.
Няма кво да измислям. не ме интересува дали вярваш или не Тва че ти не можеш да се оправяш сама не значи че аз не мога;pp

Хахаха чакай чакай ..къде съм писала дали мога да се оправям сама или не, че да коментираш ?? Бахти бавното същество