- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Писна ми да живея!
мн ясно че имам настойник ама що трябва да пишаПървоначално написано от n3zabrawiimaa
дядо ми и всяка вечер хода в тях но не живея с него а в апартамента на баща ми
Един път казваш, че си на 13, друг път на 14, а уж беше на 15...Първоначално написано от xKiFlAxxx
8ми клас съм :PПървоначално написано от SwEtyy
Няма кво да измислям. не ме интересува дали вярваш или неПървоначално написано от n3zabrawiimaa
Тва че ти не можеш да се оправяш сама не значи че аз не мога;pp
Tи във всяка тема задължително трябва да си като автора.Първоначално написано от xKiFlAxxx
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
na daskalo sum do 1 .. do tri-4etiri 4asa sym s priqteli i gajeta v1nka ... posle k1m 4etiri sqdam da u4a 1-2 4asa .. to stava k1m 5-6 .. togava nqkoi dni sym na uroci po bel i mat a nqkoi dni sportuvam .. ii obiknoveno sybota i nedelq si pazaruvam .. ala bala .. dre6ki .. grim4etA ..masaji manikurii ii pak s priqtelkii a ina4e sqka ve4er otdelqm dosta vreme za semeistvoto mi ;]Спри да се излагаш...
+Първоначално написано от ThisIsMe
Ужасна тема! Не мога да разбера такива хора, които си правят подобни шеги :Х
always late but worth the wait!
Не го прави. . Това да се самоубиеш е най-голямата глупост.Първоначално написано от lolipop1
Едното ми зъбче е криво имам и младежки пъпки и ако знаеш колко подигравко отнасях 3 години подред.Колко съм плакала и колко съм страдала.
Също така баба ми почина след дълго боледуване.....откриха рак на майка ми в 2 статии...баща ми заболя от някаква болест по невроните...не сме много богати да не кажа че сме под средната граница...влюбих се в най-неподходящия вече 7 месеца изгарям(ее тинейджърка съм.... и любовтта трябваше да включа) ....всичко около мен са предатели,използвачи.
НО намерих причина да живея![]()
така че и ти можеш..... :P
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Тема: Нови секс изненади
lolipop1
Отговори: 9
Видяна: 647
Форум: Секс Пуснато на: Съб Май 29, 2010 5:17 pm Заглавие: Нови секс изненади
Здравейте на всички.Искам да изненадам приятеля ми с нещо ново.На 18 години съм.Секс съм правила точно 5 пъти, при това само с гаджето ми.Винаги аз съм отдолу.Той определя темпото и всичко останало.Чу ...
Тема: Проблем с приятеля ми.
lolipop1
Отговори: 38
Видяна: 1579
Форум: Секс Пуснато на: Пет Юни 04, 2010 9:54 pm Заглавие: Проблем с приятеля ми.
С приятеля ми сме заедно от 11 месеца.На 16 години сме и двамата.Попринцип си падаме по-срамежливи и не говорим много за секс.Аз и до скоро не бях готова, но това се промени.Сега имам голямото желание ...
Fail![]()
^^ For God sake![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
давай режи вените.. на никой няма да липсваш
=]
Като ти гледам другите теми ми се ще това което си написала да се случи, защото ти е приятно да се базикаш с другите![]()
![]()
![]()
![]()
+чедавай режи вените.. на никой няма да липсваш ( ach0 )
Малка секс лъжлива палавница.