.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Ах,тези момчетаа...

Значи той е с 3 години по-голям от мен,не учи в моето училище,но е учил.Явно много си го обича,защото почти всеки ден е там.Та много пъти сме се засичали,гледали сме се почти непрестанно,но нищо повече.Веднъж след края на часовете,аз нали излизам с моите съученици и отиваме на последната пейка.Сядаме говорим си и изведнъж го забелязах-седи на 2 пейки от мен.Това,което ме учуди беше,че първо се премести на следващата пейка по-близо до мен.Имаше едни деца,които играха футбол,уцелиха го и той стана разкрещя им се и докато го правеше ме гледаше.Интересното беше,че седна на пейката,точно до нашата.И след това не сме спирали да се гледаме.Имам му фейсбука (едвам едвам му пратих покана).Случвало се е даже да си говорим (не се познаваме),но само 1 път.Та въпроса ми е според Вас,дали той има симпатии към мен или ако можете да дадете признаци,по които да разбера дали има такива.Много ще съм Ви благодарна,ако ми окажете помощ.

Ами 1-во кажи ти на колко години си за да тои 3 години по голям от теб..!И аз мисля че има някви симпати към теб и просто незнае как да ти ги покаже или просто иска ти да си тази която ще го заговори и т.н

Цитирай Първоначално написано от zefircho0o
    Ами 1-во кажи ти на колко години си за да тои 3 години по голям от теб..!И аз мисля че има някви симпати към теб и просто незнае как да ти ги покаже или просто иска ти да си тази която ще го заговори и т.н

14 и 17

Ами казах ти.. или ти му кажи какво изпитваш към него че го харесваш а-у.. той ако наистина има чувства към теб ще се получат нещата.Касмет

Re: Ах,тези момчетаа...

Цитирай Първоначално написано от zapalenata
    Имаше едни деца,които играха футбол,уцелиха го и той стана разкрещя им се и докато го правеше ме гледаше.
    Колко впечатляващо само! Истинска проява на мъжественост!

Ами казах ти.. или ти му кажи какво изпитваш към него че го харесваш а-у.. той ако наистина има чувства към теб ще се получат нещата.Касмет
    +1

Супер фен Аватара на WrongLife
    Ми не се занимавай с него. Не е за теб. Твърде малка си за него и тези 3 години ужасно много ще личат. По-добре преглътни хормоните си. Учи си и евентуално се помъчи да си харесаш момче на твойте години.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Имаше едни деца,които играха футбол,уцелиха го и той стана разкрещя им се и докато го правеше ме гледаше.
    Ами да го удрят всички и да си мълчи ли помисли малко тои не ги е удрял само им се е скарал на малчовците!

Ами да го удрят всички и да си мълчи ли помисли малко тои не ги е удрял само им се е скарал на малчовците!
    тоЙ се пише. Научи се да слагаш запетайки. Много по-добро решение е с усмивка подмине инцидента!

Цитирай Първоначално написано от WrongLife
    тоЙ се пише. Научи се да слагаш запетайки. Много по-добро решение е с усмивка подмине инцидента!
    Викаш нека следващия път пак да го ударат и тои да им се усмихва.ХАХАХ

Да, това казвам. Може би другия път да си носи оръжие, та ако го ударят да ги избие - всички момичета ще бъдат впичатлени от тази проява на мъжество!

Да, това казвам. Може би другия път да си носи оръжие, та ако го ударят да ги избие - всички момичета ще бъдат впичатлени от тази проява на мъжество!
    Мисля и че един нож ще му свърши по добра работа.. а с малко повечко касмет може и да не го хванат!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ^ Умноооо!

Ами,,, щом те гледа непрестанно... може би е признак
    Аа тва с топката - сигурна съм, че се е надувал пред теб
    Признай му, че го харесваш... макар че е адски трудно

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Според мен, има симпатии, но сигурно нищо повече за сега.. Аз преди, като се правих на интересна, постоянно гледам в момче, което ми е симпатично, но това не значи, че го харесвам..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Да ти кажа, аз подобен проблем имах. Само че ние си говорехме. Според мен е добре да си поговорите на живо, и да се опознаете, преди да му кажеш че го харесваш. Успех.

----------------------------------------------------------------------------------------
    Just be yourself, because life is too short to be someone else.
    VG®

Цитирай Първоначално написано от PalmSprings
    Ами,,, щом те гледа непрестанно... може би е признак
    Аа тва с топката - сигурна съм, че се е надувал пред теб
    Признай му, че го харесваш... макар че е адски трудно
    Повярвай ми,ще ми бъде трудно,щом едвам едвам събрах смелост да му пратя покана за приятелство във фейсбук

Цитирай Първоначално написано от 1996viki
    Да ти кажа, аз подобен проблем имах. Само че ние си говорехме. Според мен е добре да си поговорите на живо, и да се опознаете, преди да му кажеш че го харесваш. Успех.

----------------------------------------------------------------------------------------
    Just be yourself, because life is too short to be someone else.
    VG®
    Добре,а някаква идея как да се запозная с него

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Следващия път отиваш при него и се запознавате.. Кво толкова умираш от срам? Той няма да те изяде! Но не му казвай, че го харесваш, ще е тъпо..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Следващия път отиваш при него и се запознавате.. Кво толкова умираш от срам? Той няма да те изяде! Но не му казвай, че го харесваш, ще е тъпо..
    Ок,но какво да му кажа... Едно момче ми каза да му поискам огънче

Супер фен Аватара на nymphadora
    И двамата сте на едно интелектуално ниво,земайте се !

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Мисля, че след това "брилянтно" изказване темата се обезсмисля!
    Те са като магаре и космос. След 2 месеца момъкът ще иска секс, а тя е на 14?? И сега??-раздяла. Второ тя е още малка, а той е на 17. Ако е стабилен младеж ще я зареже и няма да се занимае с нея...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Мисля, че след това "брилянтно" изказване темата се обезсмисля!
    Те са като магаре и космос. След 2 месеца момъкът ще иска секс, а тя е на 14?? И сега??-раздяла. Второ тя е още малка, а той е на 17. Ако е стабилен младеж ще я зареже и няма да се занимае с нея...
    Е не ми ли е брилиантно изказването?Или сърказмът ми не пролича?

Той седи и крещи по хлапетата доказвайки мъжестеността си,тя го защитава и смята постъките му за много яки.Пък и сега е модерно батковците да забиват малолетки

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Тя : "Здрасти. Много те харесвам.."
    Той : o_O' *Бавно си тръгва*

Happy end ?

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ей, ма не се научихте, че формите за 2ро лице множествено число се пишат с главна буква само когато са учтива форма,а не обръщение към няколко човека.

по темата:От личното си наблюдение ще кажа,че наборите ми все по-упорито се заглеждат по осмокласнички.Не е изключено и този момък да е решил да си намери някое наивно момиченце.Иди се запознай с него на живо,мани го тоя фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си