- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо не върви разговора.
Здравейте,искам да се допитам до вас.
Значи от известно време имам малък проблем с чатенето като цяло .
Проблема ми е там че примерно като се запознавам с някое момиче в скайп и някак си разговора не върви .Питам всякакви работи ,обаче имам чувството че отсреща няма никой или отговора е на 2-3 (а винаги гледам да не е въпрос с отговори "да и не "). Другото странно нещо е че когато чатя с някоя която ми е по-безразлична става разговор ,а пък когато ме интересува каквото и да напиша имам чувство че се излагам ... и ми става кофти.
По принцип не обичам да чатя а когато го правя гледам да е с по един човек ,щото така или иначе ми се губят мислите![]()
Това което най-много ме тормози ,че 2-3 дена (имахме малко сдърпване ) много трудно пиша с момичето което харесвам просто нещо от моя страна не върви разговора (познаваме се отдавна) ...
Вие имате ли такива случаи и какво правите когато изпаднете в такава ситуация ? ... че вече ми писна![]()
Трябва да разчупиш леда по някакъв начин. Има много различни варианти, но най-лесното е да напишеш първото нещо което ти дойде на ум. Примерно:Първоначално написано от GLaDOS
-Даа, това е наистина много интересен филм.
*5 мин пауза*
-puddi puddi puddi puddi puddi puddi puddi
След втф коментара на човека с когото си пишеш, все ще завържете някаква тема за разговор. Ако пак ти отговарят само с 2-3 думи, сигурно деликатно се пробват да те игнорнат.
Трябва да минеш възрастовата граница на 16те години...
Иначе ей така за протокола само ще ти кажа, че не трябва да ти пукаВ смисъл такъв относно там излаганията и прочие. Дано ме разбираш...
Нормално е. Това е защото просто "тръпнеш в очакване" на отговора. Когато си пиша с моя човек толкова искам да кажа нещо остроумно или да го впечатля... че винаги пиша някаква тъпотия, която после се налага да обяснявам какво е значела и се получава доста сконфузно. И не е само това. С една от най - скъпите ми и близки приятелки просто не можем да си пишем по скайп. Като сме заедно можем с часове да не млъкнем, макар да си говорим простотии, но по скайп просто не върви разговор. Решението? Не използвай скайп с такава цел. Намери друг начин (най - добре на живо) да комуникираш с хората, с които "запецваш".
Просто понякога е доста трудно да се води разговор .
Някои хора на живо ми обръщат внимание става лаф,но в скайп чата е просто отвратителен .
Гледам наборите чаткат с по 5 на един път и направо се чудя какво толкова си говорят . Аз по принцип не пиша ,пиша най-често ако има нещо конкретно да говоря с дадения човек. И от там ми идва проблема че просто забивам след като ми се отговори с 2 думи и няма за какво да се хвана . И това е че когато съм затормозен ,лошо импровизирам .
А с това момиче което харесвам ще се оправим ... изглежда трябва да я оставя малко да си почине от менеи да се случат някакви рабти да си говорим . (така е еднообразното ежедневие )
Много ви благодаря за коментарите![]()
![]()
![]()
Виж, лично мое мнение е че този чат само пречи, да вярно е, че не може без него но по- добре е да се излиза от колкото да се чати. Колкото до проблема ти в чата отпускаш се и спираш да се чудиш как ще реагира, бъди себе си, довери се на интуицията си и няма да сгрешиш :P
Мария
грешката не е в теб ,шом ги премисляш тези работи и се стремиш да водиш приятен диалог начи проблема е от отсрещната страна
и царя на приказките да си ако отсреща е някои сдухан индивид или нямащ интерес към тебе няма стане![]()
пренасочвай ги тези работи на живо ,скайпа е задръстена работа брат .. там е за ония чичковци дето се събличат и мастурбират пред камерите
стегни се млад пич си ,на живо ше можеш да проследиш и реакциите на събеседника и жестовете .. езика на тялото говори много повече от думите
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..