.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от December
    баси филма дет става

тва chemist9009,xKiFlAxxx,Spikeey и темпест у сяка тема ги има с техните филми,баси култовите
    аа, бъркаш са! Аз съм тука да подклаждам огъня между chemist и кифльока

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Качи си я....снимката е твоя...самочувствието също....мразя ли?!? заплашвам ли?!?! не те познавам за да го правя нещо се филмираш май
    Никога не бих си качила снимката в форума!
    ако толкова ме ненавиждаш и не помниш нищо какво сме писали от лятото..качи я.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ама кифлата е имала некъв чат с химиста и усещам по тва, което пише, че още го харесваа.. Вие хора не го ли усещате 'Как можах да си пиша с теб', 'аз на теб пратих снимка, а знаеш че не пращам на всеки', 'мнението ти не беше, че съм грозна, а точно обратното' Тя сега го псува, щото я е яд, че не са е получилоооо ...
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    баси филма дет става

тва chemist9009,xKiFlAxxx,Spikeey и темпест у сяка тема ги има с техните филми,баси култовите
    оххх благодаря ти че ми разведри неделната вечер с тва подклаждане на сапунки :Д
    определено е голям сеир.сигурна съм че и още хора като мене наблюдават хилейки се

Град
    Дружба
    ето я, намерих я!!

ММММ, как да кажа, че е грозна... напрао ше я изпапкам...

дайте да напрайм у кофата една анкета за качването на снимката

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^
    Тази идея е доста обещаваща !!!! Thumbs upp
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    София
    Не искам да ходя,защото 1.От класа нямам почти никакви приятели 2.В 1/2 от времето не правим нищо,но ни се карат,ако говорим или правим нещо друго и 3.Учим само глупости.

Вземете се стегнете, честно да ви кажа, започва да ми идва до гуша, във всяка тема да виждам някакви филми, това тука да не ви е "Стъклен дом"
    Чудите се коя тема да оспамите, особено кифлата, от известно време и чета коментарите и трябва да кажа, че може и да я разбира химията, ама адски простее, много, 1-во, че пише пълни глупости, 2-ро, защото всеки път, като някой се заяде с нея, започва някакви малумни чатове по темите и е много неприятно да влезеш в някаква тема с 3 страници и да видиш как КИФЛА с обяснява ОТНОВО, искрено се надявам да ти баннат ИП-то и повече да не се мяркаш тук, не си прави труда да ми отговаряш, няма повече да пиша, какво имах да казвам, го казах по-горе. И за да не е и моето тъп спам по темата: Училище едновремено съм го мразил и едновремено съм обичал да ходя, мразих го, защотона моменти даскалите са откачали и много мръсно са правили (не говоря за много учене, просто ни правиха мръсно, Пример: едини приятел по немски го изпитват, преди това казва, че не е учил за днес, изпитва го, казва си всичко, пише му 3 и му заявява в лицето, че има 3 само защото е казал,че не е учил и по този начин провокира класа да не учи.) Обичах да ходя, защото много се разбирахме с момчетата от класа и само простотии и смях особено 11,12 клас, ама и предишните години не беше по-малко, сега в университета, това е единственото нещо, което ми липсва...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    УУУ! снимка на кифлата, дай, дай, дай, дай, дай, дай!!! аре не се спичай, искам да я видя на какво прилича тази божествена, екзотична нимфа, пред която всички ние сме нищи боклуци. аре и без това знаем че е нещо такова

А, аз си харесвам даскалото, имам уникално якия клас <3, само не ми се пишат домашни...

А за филма поне като се нареждате го правете качествено... Не с изтърканите лафове от сорта на "ама виж са ква си ма"...
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Град
    Дружба
    аа, не, бъркаш са! Има разлика между "виж се ква си" и "дай да те видим ква си".. и не можеш да отречеш, че кифльока е зле

Мега фен Аватара на FuckedUp
    К'ви са тия сапунки тука, бе? Умрех от смях Аре качете снимката, бре!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Хорааа кви ташаци си правите с кифлата
    Искаме снимкаааааааааааа! Се пак да видим дали ОГРОМНОТО й самочуствие си има покритие. ;д Нищо че 100% съм сигорна че няма ноооооооо... надеждата умира последна

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Град
    Дружба
    то за много неща надеждата умира последна.. например грамотността на младите... май само с полу-мъртвата надежда си оставаме... жалко

ИСКАМЕ СНИМКАТА !!!!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Еми ... междучасията са яки, но часовете са пълна скука! Особенно като започнат да мрънкат защо не си си знаел урока и тн.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Destiny Islands
    баси филма дет става

Same here
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

аа, не, бъркаш са! Има разлика между "виж се ква си" и "дай да те видим ква си".. и не можеш да отречеш, че кифльока е зле
    Никой... никой не може да го отрече!

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Еми ... междучасията са яки, но часовете са пълна скука! Особенно като започнат да мрънкат защо не си си знаел урока и тн.
    и после на контролни като имате 2ки, като се правите на нее.бателни, пак даскалите са ви виновни, нали? Долна сган.. че и неблагодарна на всичкото отгоре! Мрънкат ви за уроците, за да не мрънкате вие на трудовата борса...

Аре дайте снимка на кифлата бе =Д ...
    най - много да е дръпната от кифли.сом =Д

ПТ : Ми понякой път ми иде да се разкрещя на госпожата и да изляза , но понякой път ми е приятно =д ...
    Според настроенията ...

Не се надявайте на повече сеир, банната е кифлата, говорете си по темата.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    и после на контролни като имате 2ки, като се правите на нее.бателни, пак даскалите са ви виновни, нали? Долна сган.. че и неблагодарна на всичкото отгоре! Мрънкат ви за уроците, за да не мрънкате вие на трудовата борса...

*BIG FACEPLAM* Та те ако преподаваха хубаво щеше да има полза от ходенето ни там, а те напишат нещо на дъската (Без да обясняват нищо) колкото да си вземат заплатата!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Destiny Islands
    :/ и кво кат е банната? Мислиш, че не може си направи друг Acc и мен са ме банвали 3 пъти.
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Поради няколко причини:
    Учим супер глупости които изобщо нема да ни трябват по нататък

Някой даскали са супер малоумни и не разбрани хора с които не може да се говори нормално и само гледат да се заяждат и да си вземат заплатите както казаха по горе

и накрая но не на последно място СТАВАНЕТО сутрин
    ей тва е супер грешка да карат учениците да стават толкова рано сутрин и да седим по 8 часа там иииии още искам да пиша ама треа лягам щото
    ТРЕА СТАНА УТРЕ В 6:00 !!!!!!!!!!!!!
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Виждам училището като една неприятна сграда, в която отивам, за да се срещам с хора, които не са ми особено приятни (и някои приятели, разбира се), учители, с които не се харесваме взаимно, и предмети, които не ме интересуват. Винаги е като един ангажимент, който ме занимава 24/7, освен през лятото.

Да не говорим за пълното възползване от страха ми да не стана чистачка на тоалетни или нещо такова, ако имам гадни оценки за дипломата. Само това ме кара да се старая и да уча. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си