- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо ви е толкова неприятно...
Не, времето го прекарвам в кафето до училището.. Влизам и в английския да разцъкам малко белотПървоначално написано от burpp
![]()
Бяха 89 като ги гледах последно.
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
^ лол.. де да можеше и при нас да е така![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Нях нях..Първоначално написано от Paramour
и 3ките се пишат по милост, за да не им вгорчим живота лятно време
![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
Първоначално написано от iffey
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Бих изчакал да видя като дойде време за матури и хем-подобни важни изпити, на който няма кой и как да ти подсказва.![]()
не отговори кой клас си, значи съм познаЛ.. очевадно и не знаеш какво е зубър.. това, че не съм със стадото да искам ваканция, щото, разбираш ли, минали години е имало повече, не ме прави "човек, който учи наизуст без да разбира материала" (каквото, way the by, е определението за зубър по принцип.. или днешно време келешата гледате всичко да променяте?)..Първоначално написано от tarlyo
а туй животно, дето кисне във форумите, му се вика "форумен червей".. да, такива сме, това не ни пречи да имаме живот, какъвто май май на някого липсва.. барабар с няколко годинки
Защото всичкото учене и притеснение ми идват в повече вече,класа ни е всичко друго,но не и сплотен,повечето ми приятели не са от училище,мразя да сравам по тъмно и още мноого причини.
Tarlyo, get a life.
По въпроса - се се оплаквайте много. след 10 години ще ви липсват тези години. И на мен не ми е перфектно, ама да ви кажа - на никой не му е.
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..