- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо ви е толкова неприятно...
Защо ви е чак толкова гадно да ходите на училище? За мен това е среща с приятелите и шанс да науча нещо ново! Плюс това всеки ден става нещо забавно. За три дена да не ходите на училище ще ядете тебешир, да се "разболеете", ще търсите бележки, ще правите, ще струвате... само на мен ли не ми е голям проблем? Пишете, защото ми е интересно :P
еми някои хора нямат много приятели в училище, други могат да се виждат с приятелите си и извън даскало... иначе аз ходя, щото съм 12 клас и искам да слушам и прая простотии... така или иначе дойде ли пролетта, няма да ме има, щото ше съм на предварителни изпити, глупости...
Аз, защото в училище няма приятели, а и не искам да имам, някой са много зле, всичките ми приятели които са 3ма не учат в моето училище така че...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Ами нормално да ти е интересно като си в (от) 4 (до 5-6-7) клас, ще те видим по-нататък.
Не искам да хода щото се депресирам там мннн... и времето минава мннннн бавно .не искам на училище![]()
![]()
ми то там няма интернет, как ше влезеш във форума да се правиш на квото не сиПървоначално написано от xKiFlAxxx
![]()
ТочноПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
ПТ: "който не учи няма да сполучи" (освен ако няма връзки)![]()
![]()
![]()
абе chemist да те ебат в боклука мръсен разкарай се от мненията ми бе досада гнуссна как съм била такава да пиша лятото с Боклук бе майкатии идиот пред мен всеки е нищо..най малко ти си нещо!
да те баннат дано идиот!
айде изчезвай!
Образователната система е пълен боклук, от 7ми клас не съм си купувал учебници, не уча и имам успех над 4.50. Във всяко училище е адската скука, учителите там мрънкат нещо или го напишат на даската, колкото да си вземат заплата( разбира се има и някои изключение, но са малко ).
Добре, че поне класа ни е сплотен и се забавляваме, иначе нямаше да стъпя там. Но така ще е още 1 година ще се избута и т'ва е. А за бележките, предишния ми класен казваше: "вие хубаво ми давате целия клас бележки от един лекар, да взема и аз да си напиша една за малка бременност, 6 месеца и готово".
Тебе вече 3 пъти те баннаха а?Първоначално написано от xKiFlAxxx
я си дай ти снимка да видим колко си по-хубава и над всички
![]()
хубава съм.Първоначално написано от Spikeey
дай снимка на с сигурност грозната ти майка да я видим
че май е клета... боклуче е родила!
айде да те няма.
офф кифличке не разбра,ли че форума не е кенеф да си изхвърляш фекалиите на всяка тема не си интересна с гигантското си самочувствие...айде къш пфууу![]()
изхвърляш се така,че все едно само ти имаш п*тка от всички момичета
и нали си мн умничка и над всички качи една снимчица да те видим(макар,че съм те виждал) на кво мязаш
![]()
ии не те знам каква си била лятото да пишеш с мен....можеш да търсиш вина само в себе си нали знаеш?!?!
чшш, я се успокой бе, келеме
научи нещо друго от "мрън-мрън, пред мене всеки е нищо, мрън-мрън"..
сигурно затва всеки е зад тебе, че и на опашка се редят..
или искаш да го кажеш буквално - "yo' mamma so fat..."![]()
Бе щом не съм урод като теб не е толко клета майка миПървоначално написано от xKiFlAxxx
![]()
нали тва са за теб момичетата путки. щото си боклук. и то гнусенПървоначално написано от chemist9009
как пишеш само.. по долен си от всичко
И не се прави на идиот бях ти пращала две снимки. мнението ти Не беше че съм грозна а точно обратното!
да не цитирам чата
добре...качи и тук една снимка нали си над всички....да покажеш,че е така само на думи не става...трябва и малко дела да се извършат...хайде давай ти си....всички тук умират от "желание" да видят огромното ти самочувствие на практика...а не само теоретично
ама ти си забравил въобще кво сме писалиПървоначално написано от chemist9009
знаеш че не съм грозна...и знаеш че не си показвам снимките на всеки. само ти имаше снимка и пратих и сгреших че го направих!
да голяма грешка направи....снимката още я имам....знам,че не я показваш на всеки...но нали се правиш на голямата работа давай качи я да ти видят самочувствието
![]()
ЛЕЛЕ качете тая снима, че изгарям от любопитство как изглежда тоя тюфлек![]()
а ти що не я пуснешДа се посмеем от сърце
![]()
сега ще ме заплашваш нали ?Първоначално написано от chemist9009
до там ли стигна
качвай! искам да вида до колко ме мразиш и ненавиждаш за да го направиш.
АРЕ НЯКОЙ ДА КАЧИ![]()
и с тая чест няма да я удостоиш, прави й напук!Първоначално написано от xKiFlAxxx
![]()
иначе кифленце, бягаш май от темата хахахаажалка си, приеми го и си замълчи! Едно красиво и уважаващо себе си момиче не би псувало като дърт каруцар и не би седяла до 2ч във форум... а и през остатъка от деня.. едно интелигентно момиче (за каквато се мислиш ти) няма да е на всяко гърне мерудия.. айде преди да покажеш пак интелигентността си като ме изпсуваш, иди си лягай, че сънчо мина отдавна
![]()
баси филма дет става![]()
тва chemist9009,xKiFlAxxx,Spikeey и темпест у сяка тема ги има с техните филми,баси култовите![]()
![]()
Качи си я....снимката е твоя...самочувствието също....мразя ли?!? заплашвам ли?!?!![]()
![]()
![]()
не те познавам за да го правя
![]()
нещо се филмираш май
![]()
явно си мислиш,че ще ти правя реклама като ти кача снимката във форума
![]()