Ами мен особено не ме интересува твоето мнение, пък и никой не те е питал. А защо не ме кефи да ходя ли, защото програмата е тежка, системата е тромава, условията на места са добри, на други са отврат....като цяло множество фактори...и проблемът не е в трите или четирите дена, всеки може да си ги извини, проблемът е, че няма диалог в нашата хубава мила УЖ демократична държавица....в която за едни е демокрация, а други мислят все още по социалистически...
И, както казаха по-горе - или ще те карат да ставаш по нощите в 06:00, което, първото, не е нормално, второто, НЕ Е здравословно на тази възраст, или пък стоиш до 20:00 ч. и се прибираш по нощите....в нормалните европейски държави хората ходят на училище от 09:00 до 15:00. А както казаха по-нагоре в темата, има учители, които не си вършат работата като хората, а после искат успех, не става така. Има и други учители, които пък си вършат работата много добре и старателно. Именно затова трябва да се въведе, както има изпити при учениците, да има такива и при учителите, а на базата на изпита ---> и заплатата, защото е лесно да ревеш за пари и лека работа, но е трудно да си ги заслужиш. И не на последно място:

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
Виждам училището като една неприятна сграда, в която отивам, за да се срещам с хора, които не са ми особено приятни (и някои приятели, разбира се), учители, с които не се харесваме взаимно, и предмети, които не ме интересуват. Винаги е като един ангажимент, който ме занимава 24/7, освен през лятото.