але какви сапуни какво нещо ...та по темата ... ами хора има лесно за тези които не им се учи "смотаните стихотворения" ; "тъпата история" просто да не ходи на училище и толкова... какво някой да не би някой да ви задължава.. абе хора вие изобщо разбирате ли значението на думата УЧИЛИЩЕ.. това място не е да забавлява,е да, все пак трябва да ни предразполага по някакъв начин,но не е място където да се забавляваме с приятели,тук ние всички се изграждаме като хора и се учим към какво трябва да се стремим в живота.Еми да и аз не съм от тези най-ученолюбиви но си давам сметка за какво отивам на училище и какво ще ми даде това за в бъдеще, нещо което повечето не го правят. Сега използвате труда на родителите ни,но после когато светне червено и се окажем без работа, без нужната квалификацийка и умения защото видиш ли не сме си седнали тогава на гъза поне малко да научим нещо -тогава е момента в който почваш да търсиш всичките тези напразно пропиляни години,когато другите са учили и са успяли да постигнат нещо днес, а ти тогава си ходил по кафенцата и си бил големия,а сега си нищо днес ..