.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Подараци по коледа ... хм..

Ами трябва ми странично мнение за това дали би била хубава изненада "понеже коледа е семеен празник" точно когато си вечеря с тяхните моето момиче да се отбия до у тях с някой скромен подарък но от сърце , понеже супер много искам да е изненада а не да и кажа да излезем за да си хареса нещичко. Това е. Точно ясно и кратко. Мнения ?

Ми аз лично мисля , че идеята е добра.. Честно казано предпочитам изненадите, а и така разбираме до колко ни познават гаджетата ни и дали знаят какво да ни подарят

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Идеята е добра , и сигурно ще и хареса изненадата И ще се зарадва много , защото едва ли ще го очаква
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И според мен идеята също е добра..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на DesireToFire
    А техните знаят ли че ходите?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Не, че нещо ама да правиш изненади на Коледа, докато техните са там... е леко тъпо. Ти си я познаваш най-добре, но си прецини дали няма да и стане тъпо и конфузно.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Става, стига родителите и да те познават. Щото иначе може да се получи някоя тъпа ситуация.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Познаваме се

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако момче ми спретне тоя номер и ми прекъсне вечерята с родителите ми ще го убия
    По време на тези празници гледам да се отдам изцяло на семейството си и определено няма да ми е приятно да чуя звънеца на вратата
    Иначе идеята за подаръка е хубава.В смисъл допада ми това,че искаш сам да избереш подарък,а не да излезете заедно и да й купиш нещо,но най-добре й го подари през деня или на следващия ден,а не по време на вечерята й с родителите и роднините й ...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    След като се познавате,що не се уговориш с тях на другата сутрин да идеш преди да е станала и първото нещо,което да види за деня да е нейният "дядо Коледа" с подарък в ръка..ще бъде яко,пък и така няма да се налага да изоставяш своето семейство баш на семейния празник.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

anonymous708973
    Guest
    Не, глупаво е. Ти звъниш, тя слиза, даваш й подаръка, тя се качва... От кумова срам ще те покани горе и ти кво - ще откажеш? Или ще качиш и ще бъде конфузно?

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не ми харесва, изненадай я, но не докато вечеря с родителите си. По този начин я задължаваш да се покаже възпитана и да те покани...което е тъпо, защото на Коледа се празнува със семейството.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Sensless
    Познаваме се
    Тогава не мисля,че има какво да те спре.Действай.Тя със сигурност ще се зарадва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си