- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подараци по коледа ... хм..
Ами трябва ми странично мнение за това дали би била хубава изненада "понеже коледа е семеен празник" точно когато си вечеря с тяхните моето момиче да се отбия до у тях с някой скромен подарък но от сърце , понеже супер много искам да е изненада а не да и кажа да излезем за да си хареса нещичко. Това е. Точно ясно и кратко. Мнения ?
Ми аз лично мисля , че идеята е добра.. Честно казано предпочитам изненадите, а и така разбираме до колко ни познават гаджетата ни и дали знаят какво да ни подарят![]()
![]()
Идеята е добра , и сигурно ще и хареса изненадатаИ ще се зарадва много , защото едва ли ще го очаква
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И според мен идеята също е добра..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мерси.![]()
А техните знаят ли че ходите?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не, че нещо ама да правиш изненади на Коледа, докато техните са там... е леко тъпо. Ти си я познаваш най-добре, но си прецини дали няма да и стане тъпо и конфузно.
Става, стига родителите и да те познават. Щото иначе може да се получи някоя тъпа ситуация.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Познаваме се![]()
Ако момче ми спретне тоя номер и ми прекъсне вечерята с родителите ми ще го убия
По време на тези празници гледам да се отдам изцяло на семейството си и определено няма да ми е приятно да чуя звънеца на вратата![]()
Иначе идеята за подаръка е хубава.В смисъл допада ми това,че искаш сам да избереш подарък,а не да излезете заедно и да й купиш нещо,но най-добре й го подари през деня или на следващия ден,а не по време на вечерята й с родителите и роднините й ...
След като се познавате,що не се уговориш с тях на другата сутрин да идеш преди да е станала и първото нещо,което да види за деня да е нейният "дядо Коледа" с подарък в ръка..ще бъде яко,пък и така няма да се налага да изоставяш своето семейство баш на семейния празник.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не, глупаво е. Ти звъниш, тя слиза, даваш й подаръка, тя се качва... От кумова срам ще те покани горе и ти кво - ще откажеш? Или ще качиш и ще бъде конфузно?
Не ми харесва, изненадай я, но не докато вечеря с родителите си. По този начин я задължаваш да се покаже възпитана и да те покани...което е тъпо, защото на Коледа се празнува със семейството.
Тогава не мисля,че има какво да те спре.Действай.Тя със сигурност ще се зарадва.Първоначално написано от Sensless