- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили ако знаете, че ви харесват
Касае и момчета и момичета, кажете какво мислите, а аз ще си мълча, защото нямам мнение по въпроса.
![]()
А бе, къде е батко?
Еми зависи дали чувствата са взаимни. Ако не са по-добре да и/му кажеш, че нищо няма да се получи, а ако е взаимно е супер, казваш и/му 'хайде да ходим' и се радваш![]()
Ако кажеш че нищо няма да се получи ще му/й разбиеш сърцето..Първоначално написано от DeVilTerroR
А бе, къде е батко?
^ Такъв е живота..не може всички да си допадат..естествено можеш да му/й го кажеш по елегантен начин...
ПО-добре казвайте ако не ви харесва защото една колко време ме лигави наляво надясно и като не разбрах какво иска и се осъзнах накрая да я оставя ама даже и да не ме харесваше можеше да си каже не да ми хаби времето
ми ако и аз е харесвам, се държа добре с нея и се " съгласявам " на всичко, ако ли не, отказвам тактично![]()
Е та няма ли да разбере в последствие и пак да е с разбито сърце. По-добре по-рано, за да може да го преживее по бързо !Първоначално написано от DrIfteRbg
Обяснявам директно, че нищо не може да се получи между нас по ред причини. Старая се да не обиждам, но понякога се слува и без да съм го целяла. След това се дистанцирам максимално от дадения човек, за да не оставям никакви лъжливи надежди. Това е в случай, че не мога да отговоря на чувствата му. А ако и аз го харесвам всичко е ясно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз ко?Ако и аз го харесвам, може и да му дам шанс, ако не - обяснявам му, че той не иска да харесва човек като мен и ако не се разбере от дума, му показвам защо не иска да ме харесва...
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз ще си трая и ще се държа нормално, докато не ми покаже (каже) сам,ако е взаимно окей,ако не-право в `очи..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
ще и пратя поздрави
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Зависи кой и зависи дали чувствата са взаимни.На скоро една приятелка каза на едно момче, че го харесва тоя зе, че се наду та ще се пръсне още малко и точно тва немога да го разбера : ЗАЩО когато кажеш на някое момче, че ти харесва той започва да се надува и да се прави на интересен WTF ???
Хора много , Човеци малко !
Защото в подсъзнанието му си вече бита карта...примерно
Е как съм бита карта като все още нищо не е имал с мен ? Примерно.
Хора много , Човеци малко !
а питай ги момчетата,някои наистина правят така ..за мен също е необяснимо,но пък има по-свестни,които не биха постъпили по този начин. Те си заслужават![]()
Ами, ако аз кажа, че харесвам някое момиче и то никога не ми дава директен отговор с "ДА" или "НЕ", защото при мен това се случва в момента и не знам как да приемам нещата. Ама тя ми вика, че с мен споделя най-много, даже ми каза, че съм по-умен от нея, че не съм повърхностен като нея. Имаме едни и същи интереси и влечения. Смятаме се за големите фр-та, ама никога не получавам директен отговор, само някакви недомлъвки и после почваме да си говорим за други неща, тогава?![]()
Ако е взаимно е ясно.. Ако ли не..опитвам се по тактичен начин да обясня , че не съм заинтересованаи нищо няма да се получи.. и се отдалечавам от дадения човек , за да няма погрешни представи..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Еми ако я харесвам й предлагам и всичко си е наред,ама ако не ме кефи ми гледам да не й обръщам внимание тя с времето ще разбере ко има да й "разбивам сърцето" кът тя сама може д си го проумее...![]()
![]()