.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво бихте направили ако знаете, че ви харесват

Касае и момчета и момичета, кажете какво мислите, а аз ще си мълча, защото нямам мнение по въпроса .
    А бе, къде е батко?

Еми зависи дали чувствата са взаимни. Ако не са по-добре да и/му кажеш, че нищо няма да се получи, а ако е взаимно е супер, казваш и/му 'хайде да ходим' и се радваш

Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    Еми зависи дали чувствата са взаимни. Ако не са по-добре да и/му кажеш, че нищо няма да се получи, а ако е взаимно е супер, казваш и/му 'хайде да ходим' и се радваш
    Ако кажеш че нищо няма да се получи ще му/й разбиеш сърцето..
    А бе, къде е батко?

Град
    София
    ^ Такъв е живота..не може всички да си допадат..естествено можеш да му/й го кажеш по елегантен начин...

ПО-добре казвайте ако не ви харесва защото една колко време ме лигави наляво надясно и като не разбрах какво иска и се осъзнах накрая да я оставя ама даже и да не ме харесваше можеше да си каже не да ми хаби времето

Град
    тук - там ...
    ми ако и аз е харесвам, се държа добре с нея и се " съгласявам " на всичко, ако ли не, отказвам тактично

Цитирай Първоначално написано от DrIfteRbg
    Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    Ако кажеш че нищо няма да се получи ще му/й разбиеш сърцето..
    Е та няма ли да разбере в последствие и пак да е с разбито сърце. По-добре по-рано, за да може да го преживее по бързо !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Обяснявам директно, че нищо не може да се получи между нас по ред причини. Старая се да не обиждам, но понякога се слува и без да съм го целяла. След това се дистанцирам максимално от дадения човек, за да не оставям никакви лъжливи надежди. Това е в случай, че не мога да отговоря на чувствата му. А ако и аз го харесвам всичко е ясно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

И аз ко? Ако и аз го харесвам, може и да му дам шанс, ако не - обяснявам му, че той не иска да харесва човек като мен и ако не се разбере от дума, му показвам защо не иска да ме харесва...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Аз ще си трая и ще се държа нормално, докато не ми покаже (каже) сам,ако е взаимно окей,ако не-право в `очи..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    ще и пратя поздрави
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Голям фен
    Зависи кой и зависи дали чувствата са взаимни.На скоро една приятелка каза на едно момче, че го харесва тоя зе, че се наду та ще се пръсне още малко и точно тва немога да го разбера : ЗАЩО когато кажеш на някое момче, че ти харесва той започва да се надува и да се прави на интересен WTF ???
    Хора много , Човеци малко !

Град
    Sofia
    Защото в подсъзнанието му си вече бита карта...примерно

Голям фен
    Е как съм бита карта като все още нищо не е имал с мен ? Примерно.
    Хора много , Човеци малко !

Град
    Sofia
    а питай ги момчетата,някои наистина правят така ..за мен също е необяснимо,но пък има по-свестни,които не биха постъпили по този начин. Те си заслужават

Ами, ако аз кажа, че харесвам някое момиче и то никога не ми дава директен отговор с "ДА" или "НЕ", защото при мен това се случва в момента и не знам как да приемам нещата. Ама тя ми вика, че с мен споделя най-много, даже ми каза, че съм по-умен от нея, че не съм повърхностен като нея. Имаме едни и същи интереси и влечения. Смятаме се за големите фр-та, ама никога не получавам директен отговор, само някакви недомлъвки и после почваме да си говорим за други неща, тогава?

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ако е взаимно е ясно.. Ако ли не..опитвам се по тактичен начин да обясня , че не съм заинтересована и нищо няма да се получи.. и се отдалечавам от дадения човек , за да няма погрешни представи..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Еми ако я харесвам й предлагам и всичко си е наред,ама ако не ме кефи ми гледам да не й обръщам внимание тя с времето ще разбере ко има да й "разбивам сърцето" кът тя сама може д си го проумее...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си