.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Епилатори

Голям фен Аватара на Sunshin3

Епилатори

Знам, че има доста теми за тях. Но ще помоля за малко помощ - да ми обясните, като избирам, на кои характеристики да обръщам внимание, разликите и въобще всичко относно епилаторите. Кои неща са препоръчителни и без кои мога и да мина.

up

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Първо си избери добра марка, за да не съжеляваш после след като си го купила! Трябва да си избереш, дали ще е водоустойчив или не (според желанието ти)! За гаранцията разпитай, огледай го там на място дали няма някъкъв дефект и попитай, дали можеш да го върнеш/замениш с касовата белешка, ако нещо се счупи или нещо подобно и в рамките на колко дена! Цената! Питай за риска от странични реакции и това е общо взето! За друго не се сещам. Повечето неща ги пише в упътването!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Вземи си на Филипс,майка ми има на тая марка от 6-7г. и не е мръднал,като имаш предвид че е от обикновенните,а не с 1000 приставки и екстри.Така,че според мен си вземи нещо на достъпна цена,не се изхвърляй много щото ще ти върши същата абота както и по обикновенния.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    И аз мисля , че е по-добре да си вземеш епилатор на добра цена и обикновен Отиди в някой магазин и ги разгледай, но добри като марки са Браун и Филипс
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

а кои са по-добри, с дискове или с пинсети?
    до колкото разбрах, Браун са с пинсети, а Филипс - само с дискове

Аз имам този
    Вече втора или трета година го имам и не е мръднал, а не беше скъп

Супер фен Аватара на girl91
    Чела съм много теми за епилатори в различни форуми. Някои са доволни от Филпс, други от Браун. Някои твърдяха, че като изпозлват епилатор с дискове повече им накъсва косъмчетата. Аз преди имах на Филипс, сега имам на Браун. Не мога да направя разлика.
    И аз те съветвам да си вземеш някой обикновен без приставки... няма толкова голям смисъл от тях, но много вдигат самата цена.

правилни каза мацката преди мен че от приставките няма смисал само вдигат цената и с тях ти отнема доста повече време аз имам на Филипс мама си го беше взела пради доста време и още ми върши работа и пак не беше скъп, по- късно и сестра ми си купи на филипс и тя съшо е доволна... хубаво е да има 2 скорости

правилни каза мацката преди мен че от приставките няма смисал само вдигат цената и с тях ти отнема доста повече време аз имам на Филипс мама си го беше взела пради доста време и още ми върши работа и пак не беше скъп, по- късно и сестра ми си купи на филипс и тя съшо е доволна... хубаво е да има 2 скорости

Много ви благодаряяя

По-добри мнения виждам за Филипс, затова се спирам на тях

Ето този сигурно ще е
    http://technomarket.bg/products/0905...ips-hp-6402-00

Отново мерси на всички, които дадоха мнение

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Много ви благодаряяя

По-добри мнения виждам за Филипс, затова се спирам на тях

Ето този сигурно ще е
    http://technomarket.bg/products/0905...ips-hp-6402-00