.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

как да ми изкара повече брада

здравеи те имам следния проблем на 24 години съм и имам мн малко брада по лицето интересува ме как мозе да се засили ппроцеса на разтез на брадата с приемането на някои хормони или незнам как ако някои знае нека споде ли

Чак пък да вземаш някакви неща ми се струва малко смешно. Иначе единственото, което се сещам е да се бръснеш много често

Голям фен Аватара на smilelady
    Вземи научи малко граматика на 24 си, а не можеш да напишеш и едно издречение като хората
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Кюсе си Ае щи порасте е с времето като се бръснеш ще става по-гъста. Аз познавам едно момче дето също едвам му се личи, но това даже е в негова полза то кой иска косми
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Да не отварям нова тема - аз имам съшия проблем. На 21 години съм от 14 годишен се бръсна с ел. машинка за бръснене през няколко дена. Чух че ако се бръсна със самобръсначка ще ми се сгъсти брадата и от два месеца някъде се бръсна през ден със самобръсначка, но не се е сгъстила само стана малко по твърда. Аз косми на брадичката и врата си имам доста, но отстрани са малко и мустака ми е много рехав. Та дайте някакъв съвет как да си сгъстя космите на мустака.

Хората се чудят как да се отърват от брадите си - ти пък искаш .Не ти трябва.

Цитирай Първоначално написано от smilelady
    Вземи научи малко граматика на 24 си, а не можеш да напишеш и едно издречение като хората
    ИЗРЕЧЕНИЕ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си