.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Обожавам косата й!

Здравейте! Обожавам косата на това момиче Просто съм влюбена в нея.....даже след изправянето й е толкова гъста и бляскава....Някакви идеи как и аз да постигна този ефект ? Иначе и аз имам гъста коса, просто не е така хубава като нейната....

http://www.youtube.com/watch?v=dn_K_...C45B6C&index=7

моля без нападане!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    наистина има хубава коса ,но каква прическа
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Е сега....прическата е гадна, ама косата й е уникална!

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    а да не споменавам и колко е дразнеща

Трябва редовно да се грижиш за косата си. Ето ти една статия със съвети, която се надявам, че ще ти помогне:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...BE%D1%81%D0%B0
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Всеки тип коса е различен, това, че ти харесва косата и не значи, че ще можеш да я направиш... Всеки си има коса - дали ще е чуплива, права, къдрава, суха, рядка или гъста... Радвай се на това което имаш.. недей да искаш на другите нещата.. Ти си създадена с този тип коса това е съдба... радвай и се..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Абе я се успокой Какво и е толкова на косата? Коса като коса Просто не се подстригва всеки месец и косата и е дълга и равна и това я прави да изглежда плътна и гъста... Не виждам никакъв проблем да си отгледаш и твоята по същия начин
    Даже след първите две минути гледане на клипчето виждам, че мацката е даже с по-тънък косъм.. Това би трябвало да те надъха
    Дерзай!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Абе я се успокой Какво и е толкова на косата? Коса като коса Просто не се подстригва всеки месец и косата и е дълга и равна и това я прави да изглежда плътна и гъста... Не виждам никакъв проблем да си отгледаш и твоята по същия начин
    Даже след първите две минути гледане на клипчето виждам, че мацката е даже с по-тънък косъм.. Това би трябвало да те надъха
    Дерзай!
    +1
    Косата й просто е поддържана и адски глезена.А следователно,затова ще има такъв хубав и здрав вид.
    Моята е филирана,защото много се плете и седи като нейната,с тази разлика,че трябва да я изправям.А не съм от търпеливите и ей,така я зарязвам много често.

Плаши ме как рязко си минава косата с пресата и то на суха коса,по този начин
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Дерзай!
    +1
    Косата й просто е поддържана и адски глезена.А следователно,затова ще има такъв хубав и здрав вид.
    Моята е филирана,защото много се плете и седи като нейната,с тази разлика,че трябва да я изправям.А не съм от търпеливите и ей,така я зарязвам много често.

Плаши ме как рязко си минава косата с пресата и то на суха коса,по този начин
    Да бе, точно.. Не ги разбирам аз тия работи с изправянето, ама не трябва ли първо да се намаже с нещо? Кристали там тфа онова?

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Oчаквах нещо по- ''грандиозно'' косата и е съвсем обикновена,но и е и гъста! Съвети... ами ако я третираш спри,нищо не й прави,подстригвай я,използвай подхранващи масла и лосиони и така
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Има много хубава коса, наистина и на мен ми харесва <3 .. Ако моята порастне толкова и тя ще стане като нейната, ама направих грешка като се подстригах толкова късо тогава :/
    Една моя фр има адската коса .. (поне за мен е такава <3)
    *сън*

^^колко и е хубавааа

anonymous708973
    Guest
    Егати некадърното изправяне Кичур оттук-кичур оттам, давай през просото! Прическата става за някой клуб, не е толкова зле

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Кефи ме цвета на косата (предполагам че е естествения и цвят), но самата коса не е нещо особено. Тоест хубава е, повече от моята обаче 3 момичета от моя клас имат къде къде по-хубава от това.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Oчаквах нещо по- ''грандиозно'' косата и е съвсем обикновена,но и е и гъста! Съвети... ами ако я третираш спри,нищо не й прави,подстригвай я,използвай подхранващи масла и лосиони и така
    и аз очаквах нещо по-така

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами, явно си играе доста с нея! То не е кой знае какво, ама има си я момичето! Може и да не си я поддържа толкова много! Всеки тип коса е различен, така че, не може да се съди по изглеждането. Може по наследство да и е такава! Ако не, си я поддържа с лосиони, доста подхранващи шампоани, маски...

Нормално е да е с хубава коса, все пак е известна личност, следователно за нея се грижат най-добрите фризьори в света...но все пак ако се грижиш добре за косата си, можеш да постигнеш подобен резултат.

п.п. не разваляйте ентузиасма не момичето, няма нищо лошо в това, че ѝ харесва косата...

Цитирай Първоначално написано от michaelasos
    Нормално е да е с хубава коса, все пак е известна личност, следователно за нея се грижат най-добрите фризьори в света...но все пак ако се грижиш добре за косата си, можеш да постигнеш подобен резултат.

п.п. не разваляйте ентузиасма не момичето, няма нищо лошо в това, че ѝ харесва косата...
    тази не е известна личност ;D

Мега фен Аватара на teenems
    мм да ,наистина и е хубавичка гривата ..прическата е малко като бомба със закъснител или по-скоро на нея не и стои добре
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си