Значи, аз съм в нов клас и отначало всичко вървеше добре...кефеше ме много училището..защото в миналото ми училище имаше един педерас, който навсякъде разправяше лъжи за мене и всички ме подиграваха..и ми харесваше сега в новото училище, но има двама от класа, които как да кажа, падат ми се приятели, но не са точно такива..значи единия винаги нещо го заговоря и той като не е в настроение ми вика се педал, боклук и други тъпотии..а другия е по-тъп, защото има велико самочувствие и се опитва да доминира над другите и се подиграва на всички, аз съм от друг град попринцип и ме подиграва, че съм оттам, едва ли не съм от Китай дошъл..и като говори с хората непрекъснато ги ръчка..днеска започна да ме удря по главата на шега, защото той винаги се шегува и аз го гоня, но е по-голям и може да ме бие казвам го, защото е така и някакси ме унижи пред едно момче от другия клас..а иначе си говориме, обсъждаме неща, но като се разлигави е ужас..в класа има много малки и слаби и не разбирам защо се нахвърля на мен, може би защото съм му от компанията и не познава другите добре, как според вас трябва да постъпя оттук нататък?