- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подход
Здравейте !
Има едно момиче,което ми харесва от известно време,но знам доста малко за нея.Имам и само скайпа и се чудя как да подходя .. В никакъв случай не ме е срам да опитам,просто искам опитът ми да е по най-сигурният възможен начин (естествено,че няма 100% сигурен начин ..).Чудя се дали е добър вариант директно да и пиша по скайп,че я харесвам и така нататък ? Как мислите ? Предложете нещо ..
![]()
бате не по скайп само не по скайп![]()
Във скайп няма да има същия ефект,както ако и кажеш че я харесваш на живо..скайпа е само за да я опознаеш до някаква степен след това сичко трябва да става на вън..пишете си по скайп известно време след това я покани да излезете и така.. :P
Чакай,чакай по-бавно. Първо завържи разговор с нея,намерете общи теми,скъсайте се от говорене,така ще станеш част от нейното ежедневие. Лека полека пък почнете да излизате,след като я поопознаеш ще разбереш дали наистина е подходяща ,както и тя ще си състави мнение,сближете се и след това без излишни думи просто я целуни. Не скачай веднага,никое момиче (поне според мен) не би приело ей така,а ако приеме мислиш ли че ще е истинска? Аз не. Пък и по този начин ще видиш и ти и тя колко сте постоянни в нещо. Ако избързаш може и да съжаляваш,затова остави главното за след няколко срещи![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Казваш и да излезете. пийте 1 кафе и я изпрати. След 2рата срешта вече може когато я изпращав и с прегръдка и с целувка даже да го направиш. Не се иска много смелост то си идва отвътре ;]
Не по скайп! Както каза някой по - горе, направи контакт с нея, излезте и така нататък...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Я не се излагай и ходи да говориш с мацето, че все повече и повече почнахте да деградирате покрай тея скайпове и фейсбук....
Ми като и го кажеш по скайп само ще те помисли за поредното недодялано момченце, дето няма смелост да и каже, какво мисли в очите.. и така ще стане супер банално и няма да я впечатлиш..![]()
![]()
Ключова дума "знам доста малко за нея".
Аз пък не виждам нищо лошо да използваш скайп, за да се доближиш до нея - малко разговор днес, малко утре, как си, що си, интереси и т.н. И накрая да я поканиш да излезете.
И прави разлика - не те съветвам да й се обясниш в скайп, а просто да станете по-добри познати.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нестава да казваш на някой ,че го харесваш по нета.Тези неща се казват директно в очите или се показват по някакъв начин..По скайп според мен е най-лошия начин да й кажиш![]()
Точно .. Просто се опознайте, намерете общи теми за разговор и излезте, но не бързай по никакъв начин всичко ще стане от само себе сиПървоначално написано от MeriJein
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Върви и поговори с нея, ако нямате общи опирни точни, в смисъл такъв няма как и къде да я заговориш ами създай си ситуация удобна за разговор! Подкрепям останалите само не по скайп, това ще е 1вата и последната ти грешка във отношенията ви.
Не й признавай директно,че я харесваш.Това ще е 100%-ова грешка,повярвай ми.По-скоро използвай скайпа,като начин да я опознае и да общувате помежду си.След известна доза чатове,я покани да излезете.От там нататък е ясно.
Скайп едвали ....just среща и после кавали![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Недей по скайп и в никакъв случай не започвай с това "Ааааааз те харесвам." - ще я изплашиш..
Говори с нея в училище, ако сте от един клас. Или като се видите по коридорите, примерно, я питак дали иска да излезете някъде.
А ако няма къде да се засечете 'случайно' й пиши по скайп. И там я попитай дали иска да излезете.
Като се видите й намекни, че я харесваш(не веднага щом се видите) ии.. това е.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't