Не не съм обърнала резбата.. просто искам да съм като момчетата.. искам къса коса.. искам мъжки дрехи искам мъжка компания искам мъжки живот.. въпреки че знам повечето момчета какви животни са знам че те се забавляват много повече от момичетата знам че държат на приятелството повече а не като при момичетата уж приятелки а зависта ги гризе отвътре.. а и каквото да си говорим жените са кучки.. и не искам да съм такава или да стана такава.. имам смелоста да си отрежа косата да заменя женските дрехи с мъжки въпроса е че мисля че 1-во родителите ми няма да го приемт добре въпреки че ми позволяват да си взимам мъжки дрехи.. и 2-ро че приятелите ми ще се отдръпнат от мене.. знам тук какво ще кажете '' ако са ти истински приятели няма да го направят'' знам но една от най-близките ми приятелки ще се отдръпне.. пак ще излиза с мен но ще я е срам от мене.. можете свободно да ме мислите за луда и за лесбийка// луда може и да съм но лесбийка НЕ! // просто си кажете мнението след написаното и дали си струва да рискувам да стана това което искам да съм или да съм си същата но поне да знам че приятелите ми няма да ги е срам от мене..?