Знам, че е така... няма нужда да потвърждаваш. Ся, ако може закуска в леглото и масаж на краката.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Temet Nosce
벨야카
ii wse pak,,
Първоначално написано от akinom
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Да ти имам проблема...
Момичето явно те харесва или пък ти преувеличаваш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Такива женки са голяма напаст, знам го много добре. Една ме селедеше 3 години. Просто и ббих шита, казах, че не искам да ми се мярка вече пред погледа порева си няколко седмици и след това и минаПървоначално написано от akinom
Нещо по-умно не можа ли да измислиш????Първоначално написано от Stotii
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Ми бъди малко по-твърд бееявно не си и показал достатъчно добре.. Тогава се скарай с нея по някакъв начин - пиши и по скайп или тя като ти пише се заяждай с нея.. Имаш хиляди варианти, стига да поискаш да ги използваш можеш да я разкараш за секунди ама май не ти стиска
![]()
![]()
![]()
Това е плод на лигавото ми настроение.... почнах да се отчайвам от повечето теми тукПървоначално написано от PoRcHeTaTa1
![]()
![]()
![]()
80% от мненията са свързани или с насилие, или с обида, или с унижение, или с други "успешни" методи за отърваване от "натрапницата". Била ниска, плоска, грозна... Възможно е, не сме я виждалиНо не смятам, че тя заслужава подобно отношение. Тя те харесва, ти нея - не. Тя иска да е близо до теб, ти искаш да е далеч, през девет планини в десета. Ама не смееш да идеш да говориш с нея като с голям човек. По-лесно ти е да мислиш начини да я разкараш. Което със сигурност ще я нарани много, и ще остави следи за доста дълго време.
Моят съвет - говори с нея спокойно. Кажи й, че си забелязал нейното внимание към теб, но ти просто не изпитваш нищо към нея. Харесваш друго момиче.
Ако я отрежеш по гаден начин ще я загубиш като евентуален приятел. Не гадже, просто приятел. Приятелите от ученическите години доста често стават приятели за цял живот. А и не се знае дали като стане тя на 20 няма да се разхубави
Да си мъж не винаги означава да си груб.
Оф ама като почнете била такава била онакава. А опознал ли си я? По външен вид много лесно може да се съди.Момичето се опитва да те заговори, да си кажете някой друг лаф за да види, дали евентуално може да я бъде между вас.
Това, че ти ЯВНО си ограничен и не виждаш различните момичета в хубава светлина е друг въпрос. За да е щастлив един човек във връзката си е нужно първо да опознае един човек. Знаеш ли пък, ако ти хареса характера й найш ли колко бързо ще забравиш, че била ниска плоскогърдеста и така нататък.
Милион пъти съм чувала обиди по мой адрес, защото и аз не съм ''идеалния'' ръст ... бухналата коса и слаба... Даже напротив ниска съм, дебела съм и така нататък. Това до сега не ми е попречило да си имам приятели, гаджета и така нататък. Случвало се е да съм досадна, случвало се и да не съм и ми е провървявало, въпреки че не съм Мис Съваршенство![]()
![]()
![]()
Не познавам момичето, нито съм го виждала...Но съм СИГУРНА...че Ти не заслужаваш Нея...защото по постовете ти в темата виждам, че си едно момче с Ограничени интереси, не знаещо какво иска. Може да губиш по този начин..
Good luck ;] and have a nice day![]()
Куче от салам не бяга...че и твоята работа такава...
Ако е хубаво момичето що не?!?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Да те следят и да ти се натрапват е нещо отвратително..
въпреки, че съм момиче, знам какво е.. продължавам да се тормозя с едно момче от класа, което само седи и ме зяпа(от време навреме идва покрай мене, казва по нещо.. разказал на половината клас, че ме харесва) ии всички ме базикат, даже сега са решили да му пишат писмо от мое име![]()
по твоя проблем: Говори с нея, кажи й, че ти е писнало да те следи и че е много нахална..
Ако не разбира от дума има и още един начин. Вярно, не е много приятен, но щом не разбира.. няма как.
Предварително искам да кажа: момичета, моля ви не ме мразете.
Та.. ако я унижиш пред другите, тя ще ти е толкова сърдита, че няма да се доближи повече до теб(в близките няколко дни/седмици, зависи колко е засегната).
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Еми.. аз съм овен.. винаги съм с рогата напред..Първоначално написано от bybz
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Няма нужда, да си груб и да режеш, за да се отървеш от някой. И нормален разговор върши същата работа. И видях една тема, в която си написал, че си поканил момиче на първа среща с роза, а тя ти се е изсмяла в лицето. Така, че май не е много яко да си гаден и да нараняваш чувства, а?![]()
говори с нея
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
изчакай още малко,може да се махне
но щом продължава,значи няма такова намерение
абе,кажи и че не ти е приятно и толкова .
колкото и да я засегнеш..поне няма да те тормози повече.Досада.![]()
Първоначално написано от deadshadow13
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!