.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: ====

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А хубава ли е?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Еййй, истински мъже
    Благодаря. Сигурен бях, че методите ми те подмокрят.
    Направо ми се подкосиха коленете...
    Знам, че е така... няма нужда да потвърждаваш. Ся, ако може закуска в леглото и масаж на краката.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на akinom
    ii wse pak,,
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Тъпа ситуация ;д..
    кажи й, че някое др. момче я харесва и ще те остави.. маааааааай :д
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Боже...колко си прост. Не заслужаваш отговора ми.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да ти имам проблема...

Момичето явно те харесва или пък ти преувеличаваш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    ii wse pak,,
    Тъпа ситуация ;д..
    кажи й, че някое др. момче я харесва и ще те остави.. маааааааай :д
    Такива женки са голяма напаст, знам го много добре. Една ме селедеше 3 години. Просто и ббих шита, казах, че не искам да ми се мярка вече пред погледа порева си няколко седмици и след това и мина

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Махай се от тука ма кучко мръсна !!!
    Нещо по-умно не можа ли да измислиш????
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Ми бъди малко по-твърд бее явно не си и показал достатъчно добре.. Тогава се скарай с нея по някакъв начин - пиши и по скайп или тя като ти пише се заяждай с нея.. Имаш хиляди варианти, стига да поискаш да ги използваш можеш да я разкараш за секунди ама май не ти стиска

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Махай се от тука ма кучко мръсна !!!
    Нещо по-умно не можа ли да измислиш????
    Това е плод на лигавото ми настроение.... почнах да се отчайвам от повечето теми тук

80% от мненията са свързани или с насилие, или с обида, или с унижение, или с други "успешни" методи за отърваване от "натрапницата". Била ниска, плоска, грозна... Възможно е, не сме я виждали Но не смятам, че тя заслужава подобно отношение. Тя те харесва, ти нея - не. Тя иска да е близо до теб, ти искаш да е далеч, през девет планини в десета. Ама не смееш да идеш да говориш с нея като с голям човек. По-лесно ти е да мислиш начини да я разкараш. Което със сигурност ще я нарани много, и ще остави следи за доста дълго време.
    Моят съвет - говори с нея спокойно. Кажи й, че си забелязал нейното внимание към теб, но ти просто не изпитваш нищо към нея. Харесваш друго момиче.
    Ако я отрежеш по гаден начин ще я загубиш като евентуален приятел. Не гадже, просто приятел. Приятелите от ученическите години доста често стават приятели за цял живот. А и не се знае дали като стане тя на 20 няма да се разхубави
    Да си мъж не винаги означава да си груб.

Град
    Пловдив
    Оф ама като почнете била такава била онакава. А опознал ли си я? По външен вид много лесно може да се съди.Момичето се опитва да те заговори, да си кажете някой друг лаф за да види, дали евентуално може да я бъде между вас.
    Това, че ти ЯВНО си ограничен и не виждаш различните момичета в хубава светлина е друг въпрос. За да е щастлив един човек във връзката си е нужно първо да опознае един човек. Знаеш ли пък, ако ти хареса характера й найш ли колко бързо ще забравиш, че била ниска плоскогърдеста и така нататък.
    Милион пъти съм чувала обиди по мой адрес, защото и аз не съм ''идеалния'' ръст ... бухналата коса и слаба... Даже напротив ниска съм, дебела съм и така нататък. Това до сега не ми е попречило да си имам приятели, гаджета и така нататък. Случвало се е да съм досадна, случвало се и да не съм и ми е провървявало, въпреки че не съм Мис Съваршенство
    Не познавам момичето, нито съм го виждала...Но съм СИГУРНА...че Ти не заслужаваш Нея...защото по постовете ти в темата виждам, че си едно момче с Ограничени интереси, не знаещо какво иска. Може да губиш по този начин..

Good luck ;] and have a nice day

Куче от салам не бяга...че и твоята работа такава...
    Ако е хубаво момичето що не?!?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Да те следят и да ти се натрапват е нещо отвратително..
    въпреки, че съм момиче, знам какво е.. продължавам да се тормозя с едно момче от класа, което само седи и ме зяпа(от време навреме идва покрай мене, казва по нещо.. разказал на половината клас, че ме харесва) ии всички ме базикат, даже сега са решили да му пишат писмо от мое име
    по твоя проблем: Говори с нея, кажи й, че ти е писнало да те следи и че е много нахална..
    Ако не разбира от дума има и още един начин. Вярно, не е много приятен, но щом не разбира.. няма как.
    Предварително искам да кажа: момичета, моля ви не ме мразете.
    Та.. ако я унижиш пред другите, тя ще ти е толкова сърдита, че няма да се доближи повече до теб(в близките няколко дни/седмици, зависи колко е засегната).
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    въпреки, че съм момиче, знам какво е.. продължавам да се тормозя с едно момче от класа, което само седи и ме зяпа(от време навреме идва покрай мене, казва по нещо.. разказал на половината клас, че ме харесва) ии всички ме базикат, даже сега са решили да му пишат писмо от мое име
    по твоя проблем: Говори с нея, кажи й, че ти е писнало да те следи и че е много нахална..
    Ако не разбира от дума има и още един начин. Вярно, не е много приятен, но щом не разбира.. няма как.
    Та.. ако я унижиш пред другите, тя ще ти е толкова сърдита, че няма да се доближи повече до теб(в близките няколко дни/седмици, зависи колко е засегната).
    Ох пак унижение...Защо да е все с рогата напред бе!

Авторе щом си убеден, че няма да я бъде ДИВ ИГНОР и т'ва е...Не е нужно да я правиш за 2 стотинки пред публика. Може несъзнателно да паднеш в очите на много хора така...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от bybz
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Ох пак унижение...Защо да е все с рогата напред бе!
    Еми.. аз съм овен.. винаги съм с рогата напред..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Няма нужда, да си груб и да режеш, за да се отървеш от някой. И нормален разговор върши същата работа. И видях една тема, в която си написал, че си поканил момиче на първа среща с роза, а тя ти се е изсмяла в лицето. Така, че май не е много яко да си гаден и да нараняваш чувства, а?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    говори с нея
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    изчакай още малко,може да се махне

но щом продължава,значи няма такова намерение

абе,кажи и че не ти е приятно и толкова .
    колкото и да я засегнеш..поне няма да те тормози повече.Досада.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS

Re: с

Цитирай Първоначално написано от deadshadow13
    Абе момче като не те влече просто отиди и кажи че не те интересува какъв е проблема тцтц имам чуството че си 1ви клас.
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си