- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е гадно !
Таа .. да се оплача и аз ..
С една приятелка се бяхме запознали с 3 момчета. На друга фр показах само единия . и тя реши да си пише с него. (А, да и да кажа, че те са от градче близо до моето.) Та те си уговорийа среща в моя град нали. Тя ме помоли да отида с нея.
Когато дойде беше с негов приятел от града му. и Излезнахме нали. Другото момче ме изпрати до нас, когато трябваше да се прибера. И ми направи впечатление характера му. Забравих да кажа. че аз съм на 14, а той каза, че е на 19. Писахме си и си говорихме по скайп и усетих, че започвам да го харесвам. Излезнахме 2 път. Малко преди да тръгна да се прибирам той ме прегърна. Изпрати ме до нас и се целунахме налии :Д . Много го харесвах.
Изнезнахме няколко пъти, всичко беше ОК.. , но последния път закасня и аз трябваше да обеснявам на наще каде отивам и с кого. На следващия ден майка ми ми каза, че бил на 22 и повече да не се виждам с него, че може да ми направи нещо. Още щом се прибрах му се развиках по телефона и скъсахме. Той искаше лично да ми обесни защо ме е излъгал, но постоянно си намираше причини да не дойде. Една вечер ме помоли да кажа на някво момиче, че не съм била с него и като се замисля тя не е от областа и незнам как е разбрала, че сме били заедно. Та аз я излъгах и и казах тфа което ме беше помолил той. Разревах се докато го пишех, но и го казах.
Той продължаваше да не идва и накрая му се обадих и му казах, че ако не дойде до края на седмицата ще и кажа истината, а той ми отвърна, че не му пука и че не си пишели вече с нея. Но аз ината и казах. Тя не ми отговори нишо, но след малко той ми пише и ми се развика защо съм и казала и че сега му се сърдила, дали съм доволна и тн. В началото бях доволна, че сега и той страда, но след време започнах да сажалявам, че съм го казала.
Кажете ми дали трябва да сажалявамм ??!!
П.С. Извинявам се, ако имам правописни грешки !!
само не разбрах тя от каде е разбрала за нас като не е от туккно както и да е :Д
ари бе щта лъжи боклук да ходи да лъже майка си
Don`t guve a fuck ! xaxa
Фейк?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Естествено, че не трябва да съжаляваш! Той сам си е виновен. Излъгал те е. Да не си мисли, че ще му играеш по свирката.![]()
за кво да съжеляваш?че той те е разигравал,даже правилно си постъпила,че си казала истината,остави го,кво ти говори
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Изобщо не трябва да съжаляваш!Защо пък трябва да правиш каквото той ти каже..![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..