- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тръгнах си и после се върнах..
Мии да, шест месеца не са никак малко, не съм имала толкова продължителна връзка, но мога да си представя... все едно откъсват частица от теб, която макар да носи разочарования, е пълна със спомени, минало време и живота ти тогава...
Не ми се иска да ме сполети твоята съдба, защото моята връзка е от година и 1 месец горе-долу.
Кофти е ама ... няма начин. Tова трябва да ти е за урок. Следващият път се замисли дали момчето заслужава да правиш толкова много за негоН
Неблагодарници бол! Струват сопол...
Горе главата, момиче! Бъди силна6 месеца не са малко, но не са и кой знае колко. Животът е такъв. Гаден, лош..но е такъв за да се радваш и на малкото щастливи мигове, които ти предоставя съдбата. Без тези разочарования няма как да усетим хубавото
![]()
Живей си, носи си новите дрешки и след време ще се сещаш може би с усмивка за отминалото време![]()
![]()
![]()
Не те разбирам особено добре, авторке... Как си могла за тея 6 месеца да не усетиш липсата на взаимност и проявата на свръхемоционална зависимост от своя страна?![]()
Това с виждането всеки ден не е било много правилно според мене.
Наранила си го затова че си повярвала на думите му, че не те обича?! Аз ли съм проста или нещо не схващам.. Ти го питаш "обичаш ли ме " ,той ти казва "не" и после е наранен щото ти си повярвала на отговора му.. Нещо не ми се връзва изобщо..! ? Той да не се ебава с тебе ?! Просто е разбрал , че е постъпил гадно като ти е казал "Не!" и е решил да се направи той на жертва.. И да допълня чак сега доизчетох всичките мнения! Постъпила си много правилно браво : ) Ще ти е тежко , но ще мине. : )
Тръгнала си и си се върнала. Следващия път не го прави. Вече е счупено и много трудно се лепи, а дори и залепени следите от счупеното си личат. Връщал съм се така много пъти. Това е просто отлагане на следващия скандал и по-голяма болка.
Така е.
Браво!
Ти си уникална.
Сега спри и да му вдигаш и изобщо - пълния игнор
По-добре да заслужи своето наказание, а и да се застраховаш от евентуално размекване в случай че той само ти звъни и ти хленчи, и ти му слушаш глупостите.
Просто нека постои сам, да усети липсата на твоята приятна любяща компания, и това да му е за урок.
Но ти няма да се върнеш при него, независимо дали си е научил урока и се разкайва!
Не всички истории на този свят са за да може всяка грешка да е поправима и след едното разкайване да има хепи енд.
И двамата ще спечелите от раздялата ви - ти спираш да си късаш нервите, а той се научава какви са правилата на живота и как трябва да се отнася с хората, които са/са били готови на всичко за него.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Прочетох цялата тема,но все пак ще отговоря на първия ти
въпрос - макар,че сте скъсали..
- Защо всички обвинявате момчето ? Това "Ти ме нарани"
няма да излезе просто ей така от устата му..Направила си нещо
преди,което го е наранило,но ти просто в момента не се сещаш
какво е това - а си мислиш,че е от това,че не си му повярвала..
- Както и да е..Сложила си край на връзката ви..Тогава няма
вече смисъл да обсъждаме тази случка..Свободни сте,живейте
си живота..А и това,че сте решили да сте добри приятели - добре
идея,но трудно осъществима..Трудно се става приятел с бившите
гаджета..Все пак няма как да се забравят онези хубави мигове,
които сте прекарали заедно..