- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тръгнах си и после се върнах..
Какво си направиа? Той ти е казал, че не те обича и ти си си тръгнала - нормално...да няма предистория? Ако няма, си постъпила съвсем естествено и няма за какво да се чувстваш виновна.
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Нищо не си направила, нормална реакция от твоя страна, няма за какво да се чувстваш виновна
Еми да ти кажа познавам едно момче, което кът се види в трудна ситуация ии праи са на света вода ненапита ии са прай там на разстроен и всички му са връзват и той си е вече нито виновен, нито нищо.Може да играр някква игра знайш ли го.Друг вариант е аз някой път кът съм на компютъра и съм супер съсредточен и квото ми кажат и аз не даже не знам на какъв въпрос казвам не.Плюс това човека преди мене си каза тоно и ясно няма за ко да са чувстваш виновна![]()
![]()
Ами тогава не ти трябва да се извиняваш, а той....Първоначално написано от kradinero
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ъъъъ как по- точно си го наранила. Той ти казва, че не те обича, а ти да стоиш и да му се натискаш ли
Много странна постъпка от негова страна.Да плаче на вашите снимки в твое присъствие...трудно да го успокояваш...Сигурна ли си,че не си направила нищо?Върни се по-назад,припомни си нещо,което си му казала или може би той е разбрал нещо за теб,което ти си криела?Не може да ти каже "ти ме нарани" просто ей така и това "не те обичам" не е излязло съвсем случайно.За всичко си има причина.
Пък колкото до това,че си си тръгнала-всяка би направила същото.Не забравяй,че си имаш достойнство,колкото и да го обичаш.Някой от форума ми беше дал съвет на времето "По-добре е да загубиш достойнството си заради човек,когото обичаш,от колкото да загубиш човека,когото обичаш заради достойнството си" -е в твоя случай не е така.В смисъл...не забравяй,че и ти си човек и ти имаш чувства и не винаги можеш да правиш всичко,което той очаква от теб.Не ходи след него като кученце,просто се опитайте да бъдете равни във връзката си,да си помагате повече и да полагате усилия в разбирането си един към друг.
Значи като защита на момчета та казвам,че не всичко което говорим го мислим.Пича се е ядосал с сигърност и просто си го е изкарал на теб,било то игра или проблеми с семейството може би проблем с негов приятел.Ние не мислим какво говорим и после се усещаме както и в твоя случай когато си е разбрал вината.Но щом ти е свидетелствал любовта си но не ти го казва не ти дава причнина при първият проблем ти да блъснеш врата та и да си тръгнеш.Това че не ти го казва не значи не го изпитва.Не си права и той си има проблеми.
П.с Очаквам отговор какво мислиш.
Хахахаххахаха. Как те разиграва само![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
За нищо не си виновна.Струва ми се,че той е виновния,защото не знае какво иска.
Бахти тапетаРазиграва те мега мощно не му се връзвай а веднага си взимаи парцалите и се махай от тоя идиот
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Много сополива драма, сори.. едва издържам да чета всички мнения по темата..
Както се каза по-горе, може да е от онези момчета-ревльовци, които за да се изкарат "света вода ненапита" оревават света и един вид вината им се забравя, защото жертвата (това си ти) се заема да успокоява човека, който я е обидил (той)...
Един вид ангето успокоява вълка ;]
Ти си много наивна и правиш ебати сериала. Наранила го била.
Реагирала си нормално. Тоя кво ти циври... ебати детето ;]
В позиция като вашата той трябва да излезе от апартамента си, да хукне след теб по стълбите, а не да ти показва колко добър актьор е. Щото тва са си чисти манипулации - 10 пъти те пита дали си тръгваш, прави се на учуден и го играе жертва. Пълен льохман..
А ти тука ревеш и ни занимаваш как си го била наранила, как не си вярвала на думите му, а видиш ли, "трябвало"...
Защо нещата трябва да са толкова сложни?
Защо той трябва да ти казва, че НЕ те обича и НЕ те иска, на което ти да трябва да НЕ повярваш?!
Това не е ли прекалено сложна схема? Помисли над товаНяма абсолютно никаква логика!
Ако той иска да му вярваш, респективно "да не е наранен" (прати ми го тоя ревльо на мене!), по-добре да не ти говори глупости. А той какво? Очаква, че ще ти говори каквото си иска, а ти трябва да реагираш спокойно, да припкаш след него и да се досещаш, че видиш ли, льохманът просто така си приказвал![]()
Не се връзвай на толкова елементарни игрички на човек, който иска да те прави зависима от него и да му хойкаш след гз.
Ебаааси лешпера смотан. Историята ти е потрисаща!
Уникално е как един виновен човек може да се направи на жертва, манипулирайки със сълзи и колко е огорчен, като всъщност ти трябва да си човека, на когото да се извиняват
И само един послепис,
не бъди доверчива/наивна. На мен ми е супер странно как сама на себе си поставяш за цел да му вярваш и едва ли не си мислиш, че ТРЯБВА да му вярваш. Ами ние като странични наблюдатели виж какво ти казваме.
Я ми кажи сега, като прецениш ситуацията РАЗУМНО, дали не е по-добре да си недоверчива, отколкото наивна?! Изобщо не си давай доверието на никой, пък за такъв човек съвсем...
Прави ти кофти, обаче после на теб трябва да ти е гадно от собствената ти нормална реакция.. ае къш ;] Ще ми реве тука. А по-скоро ти трябва да си реабилитираната в случая.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е за това супер много те уважавам\
/
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
И на мен ми мина през главата...Първоначално написано от FuckedUp
Добре. Според неговите думи той ти е казал, че не те обича, за да провери дали ти ще му повярваш, имайки предвид, че е направил толкова много за теб.
Е добре де. Ако на мен ми го каже, колкото и да е направил, ще ми стане изключително тежко.
Вярно, че действията са по-важни от думите, но и думите са от значение.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
СМятам, че си постъпила правилно. Бъди силна и търси това, което искаш да намериш. Не се поддавай на моментите на слабост, защото такива ще има. Не се поддавай и на него, защото той ще съжалява.Първоначално написано от kradinero
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Честито, човек! Свободна си!
Спокойно! Рано или късно ще осъзнаеш, че си си губила времето с него... Не е като да е била хубава, взаимна любов.