- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идеално тегло
55 ми било идеално...трябва да свалям 4-5 кила. Някой друг пъткак пък го решиха.
" За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 16 кг. "
Т'ва колко е невярноо..![]()
![]()
![]()
![]()
За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 20 кг.![]()
Идеално е моето според сайта.![]()
Зарежете тия сайтове.. голяма глупост са. Теглото на човек зависи от мн неща - структура,физическа активност,здравословно състояние.. Ако имате сланинки,трябва да сваляте,ако нямате-не трябва. Това е.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ебаси, аз ли съм дефектна? Сериозно ли си 45? Виждала съм те по снимки, мисля, че сме с горе-долу еднакво телосложение, пък аз съм 53-4 и далеч не съм дебела. БАСИ!Първоначално написано от Cucko0
Радвай се. Ако се отваряше, щеше да си направиш грешни впечатления.Първоначално написано от didka369
линка не ми се отвара![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Вашето идеално тегло е 58 кг. Т.е. искат да ми кажат да кача 5-6кг., така ли? Това е пълен абсурд. Няма нещо такова като "идеално тегло". Това как изглеждаш няма нищо общо с това колко тежиш. На някои хора костите им тежат повече, някои пълнеят в корема, други в краката, трети на други места, така че най-важното в крайна сметка е да сме стегнати и да знаем какви дрехи да си избираме за да изглеждаме добре. (:
Е т'ва надмина всичко.Първоначално написано от mlakniwe2
![]()
![]()
![]()
Ае спрете да го гледате този недъгав калкулатор. Ако толкова искате, потърсете някой доста по-подробен. И най-важното винаги е процентът подкожни мазнини.