.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Харесва ли ме или не?

Ами аз харесвам едно момиче. Казах й какво изпитвам към нея, яко съм хлътнал. Въпросното момиче никога не ми дава директен отговор с "ДА" или "НЕ", защото при мен това се случва в момента и не знам как да приемам нещата. Ама тя ми вика, че с мен споделя най-много, даже ми каза, че съм по-умен от нея, че не съм повърхностен като нея, че никой не мислел като мен. Имаме едни и същи интереси и влечения. Смятаме се за големите фр-та, ама никога не получавам директен отговор, само някакви недомлъвки и после почваме да си говорим за други неща, тогава?

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Тогава и казваш, че искаш директен отговор Поговори с нея и кажи, че искаш да изясните чувствата си.

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Тогава или те върти или нещо я спира,т.е пак те върти. Седни, поговори с нея и и кажи, че искаш точен отговор. Какво е това избягване на темата? А на колко сте?
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

е

еми спрямо тази инфромация мога да ти кажа 2 неща:

1.Дай да говорим с нея щото нищо не си обеснил

2.Дай и време щом е с недомлъвки държи на теб обаче за момента не изка да сте нещо повече и точно заради това приятелство не изка да ти каже точен отговор като НЕ заради това овърта.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Казвай и да избира "Да" или "Не"..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,поискай й точен и ясен отговор.Не може непрекъснато да се изразява така неясно.Предполагам е достатъчно голяма,за да прецени какво и как да постигне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си