- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- някакво нещо за скубане на вежди
Абе по телевизията гледах някакво нещо за скубане на вежди...Мисля,че беше за скубане.А може и да е за ресане,не знам
Приличаше на малка четчица май...и само го движиш по веждата.Нещо такова...Стана ми интересно и изглежда доста лесно,ако наистина можеш да си чистиш веждите с това.Някой знае ли какво е,колко струва и къде се продава?
Предполагам,че говориш за тример за лицеТой служи за подстригване
![]()
Брей много пари бе...![]()
Има и по-евтиниМожеш да си намериш и за 15-20лв.Даже си мисля,че наскоро гледах в Кауфланд,а там по принцип нещата са евтини
![]()
Доста интересно изглежда, но си представям себе си с тази машинка..как мога да се оцвъкам от всякъде![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Първоначално написано от p0lina
![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
както го описваш повече ми прилича на това последното от ляво на дясно http://www.rubyrose-bg.com/component...55c157fa43.jpg
но може и да не е![]()
Аз знам къде си го гледала![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Първоначално написано от Ewok
TLC нали?
А това всъщност само ти подрязва или направо ги изскубва?
Абеее не знам, ама каквото и да прави е гадно за малко момиченцеПървоначално написано от SuNsEt
Всеки ден ми е екзистенциална криза.