.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

Криви предни зъби?

Чудех се дали зъбите ще продължат да се криват? Предните ми 2 зъба едният е на пред, другият е назад,и до тях другите са леко криви пак. Попринцип гледам въобще никакво напрежение да не слагам на тея зъби, да отхапвам нещо с тях и т.н. Решил съм че ще ги оправям с брекети, но 3 бона няма да събера скоро и се питах дали ще продължат да се криват? Имам чувстовот, че всеки път като се погледнав огледалото 2-та предни зъба са санали по криви? Някакво решение има ли с шини? Примерно да си ги нося само у нас, после да си ги махам сутрин ? Или нещо такова което да пооправи проблема докато събера за брекети. Попринцип не ми се излага и да ходя голям мъж на 22 години да питам за шини.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А защо не поискаш пари за брекети от
    вашите ? Кажи им,ако те не знаят за въпросните
    криви зъби и им обясни,че искаш да отидеш на
    зъболекар,защото не ти е приятно така ?
    - За друго решение не знам..

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Едно момче беше като теб и си сложи фасети и сега има холивудска усмивка и са му уникално бели зъбите,чак нереално... По-добрият вариант от брекетите е това според мен.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Какви са тези глупости? С шини няма да оправиш нищо, особено и като не ги носиш постоянно.. брекетите е решението.. шините оправят малки проблеми.. отиди на ортодонт и той ще те посъветва.. а пък ако се притесняваш, че ще си смешен.. глупости.. познавам много момчета с брекети и са много сладки. ;д

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Твърдо против брекети и шини за теб!С фасетите е 2 мин работа и няма да имаш никакви ядове.Сега тепърва да чакаш 100 години за брекет,от които могат да ти се появят и кариеси и можеш да си създадеш комплекс(хората дори и да казват,че не е смешно,не е така според мен-ще казват ония със скобите ли).И резултатите не са гарантирани...

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Забелязала съм,че всичките ти теми за свързани с външният вид и най-вече с неща,коитоне би трябвало да го вълнуват едно момче.. прекалено много обръщаш внимание на външният си вид.
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Твърдо против брекети и шини за теб!С фасетите е 2 мин работа и няма да имаш никакви ядове.Сега тепърва да чакаш 100 години за брекет,от които могат да ти се появят и кариеси и можеш да си създадеш комплекс(хората дори и да казват,че не е смешно,не е така според мен-ще казват ония със скобите ли).И резултатите не са гарантирани...
    Оффф .. дай са си изкараме всичките зъби, защото са криви ?! И за информация няма 100 години да се оправят с брекети .. най-много 2 години .. качи снимка и ще ти кажа г/д за колко време ..

Град
    Едно момче беше като теб и си сложи фасети и сега има холивудска усмивка и са му уникално бели зъбите,чак нереално... По-добрият вариант от брекетите е това според мен.
    Нереално е защото фактически няма зъби а всичко е фасети .. ??!?!

Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Нереално е защото фактически няма зъби а всичко е фасети .. ??!?!
    Ами,мила,мн си незапозната....Фасетите се залепят за зъба,той не ти се вади...имa само минимално изпиляване на зъба. Потърси си инфо и тогава се прави на отворена,защото аз се интеpесувам от такива работи!

Град
    Мда, вярно е , не съм запозната .. може би защото съм била с брекети 6 месеца ;]] .. нищо ..
    Ами то явно мнол треа ти се изпили зъба, защото той каза че са много криви .. както и да е .. не решаваме ние .. той си решава .. няма да споря ; ))
    БДУ: ако ще ти трябват брекети само на горната челюст са 2 000 ..

Мега фен Аватара на vagarious
    Мда, вярно е , не съм запозната .. може би защото съм била с брекети 6 месеца ;]] .. нищо ..
    Ами то явно мнол треа ти се изпили зъба, защото той каза че са много криви .. както и да е .. не решаваме ние .. той си решава .. няма да споря ; ))

А ти защо толкова малко си носила брекети, ако не е тайна?! Питам, защото аз ги нося отдавна и вече нямам търпение да ги махам ..

Авторе: Да, брекетите са варианта за теб, според мен.
    Шините са до 11-12год.възраст, а и почти не дават ефект.Поне не дъготраен.
    Не е грозно, свиква се, бързо се изправят и после все едно си без тях.Е,важна е и психическата нагласа де.
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен
    Ясно. Явно ще си поработя за да изкарам за брекети, понеже нашите няма как да ми изкопат тези пари, пък дори съм сигурен, че не са наясно с проблема. Не мисля, че ще ми повлият на самочувствието или нещо... все пак досега съм бил с криви зъби, пък ще ми стане кофти кат сложа брекети... не. Попринцип знам, че е различно навсякъде цената... може и 1000лв да дам за едната челюст. Ще видиме, когато събера малко повечко пари и отида да преглед. Колкото до момичето, което писа , че обръщам много внаимение на вида си за момче, е, опитвам се да изглеждам нормално! Човек с много проблеми съм

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Брекети е решението!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от vagarious

А ти защо толкова малко си носила брекети, ако не е тайна?! Питам, защото аз ги нося отдавна и вече нямам търпение да ги махам ..

Авторе: Да, брекетите са варианта за теб, според мен.
    Шините са до 11-12год.възраст, а и почти не дават ефект.Поне не дъготраен.
    Не е грозно, свиква се, бързо се изправят и после все едно си без тях.Е,важна е и психическата нагласа де.

Защото на мен зъбите ми бяха прави и подредени, но имах проблем със захапката, която се оправи много бързо.. Имаше възможност за шини, но трябваше да ги нося 2-3 години и аз реших, че по-удачно е с брекети..

Повече от фен
    Някой може ли да ми обясни как става тази част с изпилването на зъбите или нещо подобно, защото и мойте зъби не са идеални и се интересувам
    пп. Каква горе долу е цената ?
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Решение ти са брекетите! От личен опит го казвам и не само аз ще ти го кажа! С тези обикновените шини, които се махат няма да постигнеш нищо освен, ако не ги носиш редовно, което пак не е казано, че ще даде резултат. Те тея пластмаски са толкова противни, че няма да можеш да ги задържиш в усата си няколко часа. Аз ги носих около 2 години и никакъв резултат нямаше (почти никакъв). В брекетите му е цаката! Само те ще ти помогнат!!!

Голям фен Аватара на girl4eety
    а извинявам се много, но може ли някой да ми обясни какви са тези фасети по принцип и аз имам 2 криви зъба и за това питам и колко пари са
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си