- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък- Идеи?
Така...12 клас съм, имаме бал бла бла и идва следния проблем.
Искаме да купим подарък на класната ни, но не можем да решим какво.
Идеите са следните: злато (някакъв комплект:обеци, гривна или нещо от сорта), картина или скулптура... Обаче има спор, че ако и подарим злато, тя ще го носи 1- 2 пъти и ще го зареже в кутията, а ако подаръка е картина, скулптура или дърворезба, щяла да си спомня за нас всеки път като го види...бла бла
Факт е обаче, че дали подаръка ще се ползва често и ще и напомня за нас не зависи от самия подарък или класа, а от класната. :\
Така че приемаме всякакви нови идеи за подарък![]()
аз няма да кажа ква е наща идея за класната... ама тва с дърворезбата ми харесва.. не стига, че ще пасне на всеки дом, а и може да се направят какви ли не форми... например някой символ, нещо... обмислете дърворезбата като вариант![]()
Когато се заме на завършихме ОУ-то подарихме на класната един фонтан. Говоря за тея дето се включват в контакта и са макс 1м високи 50см широки. Хубави са. Голям фонтан е около 50-100 лева. Малките са по 30лв.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ти ако така мислиш за класната си то тогава какъв е смисъла от подаръка? Всичко може да бъде обърнато в пари...
Speed 3 Axela
Майка е учителка и един клас и бяха подарили снимка на класа с госпожата гравирана на стъкло, специално и беше с лампа и като се включи се осветява, хем практично, хем ще и носи хубави спомени.
NawleK, това не е мое лично мнение. То е ясно, че от нея зависи дали ще го пази или не. Въпреки всичко ние ще направим този жест и ще и купим подарък. Всичко може да се обърне на пари, да...и какво очакваш, да и дадем един чек: "Госпожо, купете си каквото си харесате."?![]()
gofeto917, звучи наистина като добра идея.
Йозе тва ти ли си бе:P
Ако си ти ,тва със стъклото е добра идея
ПП Яна съм![]()
Да лол
Да, и на мен ми допадна тва за стъклото ама очаквам още идеи.
Според мен пък една хубава златна гривна би била перфектен подарък![]()
Йъп! Обаче всички смятат, ще я поноси един- два пъти и ще я зареже. :\
Каквото и да решите, знай, че за нея нещо, което ще има сантиментална стойност ще е много по-скъпо, отколкото нещо с висока цена в магазина.
затова, бате, дърворезбичка.. както казах - красиво, стилно, подхожда навсякъде и не е чак толкова скъпо...
толкова си злеее....подарък за класната![]()
![]()
Не заслужават нищо .аз бях единствената в класа която Не носих цвете на първия учебен ден..![]()
похвално! То е било, щото си притеснителна.. или щото дори и грозно цвете ше събере повече погледи от тебе. ХА! IN YOUR FACE!Първоначално написано от xKiFlAxxx
+1Първоначално написано от Tempest
![]()
Just Siseyy Hater's ...
УАУ....а може би защото си супер невъзпитанЪПървоначално написано от xKiFlAxxx
![]()
Иначе идеята за дърворезбата ми хареса![]()
да..нeвъзпитана съм... и за мен не е проблемПървоначално написано от MegiBoOm
не ме интересува никой :P
Сигурно си грознааа. EEEEEEWwwwПървоначално написано от xKiFlAxxx
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
ибаси змията! Като не те интересува никой, мене кво ме грее, ма? Не пиши в темата и толкова.. бахти тъпото същество... да не си си паднала на главата като си се родила?Първоначално написано от xKiFlAxxx
по темата: за нищо... дори аз се кефя на такива яки формички.. не знам ваща класна какъв вкус има, може да е нещо абстрактно, може и някаква тема да има![]()
оооо изказа се 'умния'Първоначално написано от Tempest
въобще не съм грозна..
ако бях такава нямаше да ме харесват 2 момчета от класа и такива от др класове.
и тва че съм притеснителна е вярно но Не за тва не носих цвете