- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Тъжно ми е. Много съм глупава.![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Най-якият 15 септември.. не мога да повярвам, че помни, че стават 10 години от както се познаваме... и дори ми подари ЕЕЕЕЕЕЕЙ такава голяма мечка която вика "обичам те тоооооооооооолкова много"бях като ударена с тухла 4ка
![]()
но после се разплаках..
ех..
не съм предполагала, че имам такива приятели....
а иначе негоооооо.. оф кво да кажаЛИПСВА МИИИИИИ!
![]()
![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
ужасена съм.... самотна съм и знам че скоро идва края ... колкото и да ми обещава че ще ме обича дори на другия край на страната ....
Познавам го твърде добре .... знам че си имам заместничка която чака само да замина ...а той се прави че не е така
И пак го обичам ... и пак бих си дала всичко за да съм с него
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Край вече.Няма шанс за мен.Отново.Ох, само като го прочетох и се сринах.Всичко ми се разби, честно.Дойде като гръм от ясно небе.Чувствам се повече от ужасно. Ох не, не...не искам, не,не,не,не,не.......................... ..............................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
ЕстественоПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
И аз не знам как се чувствам. След такова лято дори най-веселия 15-ти септември не може да ме оправи...![]()
Тази учебна година обещава да е супер тъпа и откъм оценки и откъм компания.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Скучно ми е. Будна съм от 6 часа а е едва 2 на обяд...
Иначе 15-ти мина весело...то кофтито идва после![]()
Той не ме отрази, но ... пука ли ми? не ...![]()
I'm yours.
Не мога да повярвам,че от центъра до нас върях боса.Много ме болят краката,а тея пришки ..
Йей йей... Трябва да стягам багаж! Заминавам в Гърция :P
Амм... да, вероятно утре ще правим входно по математика. Лол, радвам се поне, че не беше днесРазвълнивана съм от много неща... нооо все още трябва да си подредя мислите в главата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Изморена ии адски ме мързи...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Сега вече съм в очакване.![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Бахти скапания град,тъпото училище,задръстените хора..ако не ми е тя в тоя клас ще откача! Хубаво е,че е тук..не мога да си представя как ще издържа иначе. Пък и Алекс..добре,че и тя е тук,да има кой да ми се връзва на акъла за рок концерти,ходене на по бира и прочие.Иначе,15ти мина добре,още утре ще имаме празен. Добре започваме годината. Все така да ни върви.
![]()
Пф боли ме главата акъла не ми стига да разбера от къде ще си намеря стаж... просто всичко е УЖАС!
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
развеселена...от простотиите на тея от моя клас![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
с приповдигнато настроение...
най-омразната ми даскалка е в пенсия![]()
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
вече не искам на дск,видях си всички мои хора,тва исках и тия от класа са мн тъпи..иначе до ся скитосвахме с мойте фр.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!