.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Следващата стъпка ???

Ще бъда максималко кратък .
    Запознах се с едно момиче и след дълги чатове излязохме .Приказвахме си дълго време.АБе всичко беше Ок . по едно време тя започна да ми говори за някои нейни бивши(тук ще кажете това на добре ли е или на зле..)
    Изпратих я до утях и я прегърнах за довиждане(като за първа среща толкова).
    И след това какво ??? Кога да я поканя пак да излезем и какво да правя?? Обяснете,защото ме няма много-много с момичетата и до сега всички съм го превръщал само в приятелки ...

Re: Следващата стъпка ???

Цитирай Първоначално написано от SharkBg
    по едно време тя започна да ми говори за някои нейни бивши(тук ще кажете това на добре ли е или на зле..)
    И след това какво ??? Кога да я поканя пак да излезем и какво да правя?? Обяснете,защото ме няма много-много с момичетата и до сега всички съм го превръщал само в приятелки ...
    според мен това, че ти говори за бившите, значи , че има намерение
    да се сближите. така мисля поне..
    покани я след няколко дни отново да излезете и ако ти каже че е заета не си мисли глупости, а ѝ предложи друг ден

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ъъмм.. колко теми има такива...? (ясно де две са) http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=376724 ии отговорих там ...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Ще бъда кратък - Just do it !

Цитирай Първоначално написано от burpp
    Ще бъда кратък - Just do it !
    То да ставаше така ....

Еми с т'ва мислене няма да става ;]
    http://vbox7.com/play:b60ffa9e

Не бъди носна кърпа и не се дръж като плюшена играчка.

Ако толкова я искаш, се прави на незаинтересован, за да се чуди за какво излизаш с нея, или я награбвай направо - целувка, настъпателност, решителност, че ти си пичът който ще дойде и ще я вземе. /един вид "храбрия завоевател"/
    Може и на тактик да играеш, не показваш интерес, не я "разбираш", не й съчувстваш и се държиш като пич, който просто си губи времето с нея и от време на време й пуска мухички (на които да си помисли, че МОЖЕ и да я харесваш, но да не е сигурна.)

Т'ва прегръдките за чао, приятелското отношение и бла-бла.. няма да те направят гадже с нея.
    Зарежи тия неща..
    Аз като момиче не се впечатлявам от някой, който систематично е мил с мен и ми показва явни знаци, че ме желае. Шанс. Т'ва не значи че не съм романтична, обаче милите жестове обикновено са за по-нататък.

И чакай umri да се включи в темата ти, че той ги пише мненията-трепачи. То всъщност той доста пъти те е поучавал в другите ти теми, ама ти не слушаш особено .
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh

И чакай umri да се включи в темата ти, че той ги пише мненията-трепачи. То всъщност той доста пъти те е поучавал в другите ти теми, ама ти не слушаш особено .
    ААА слушам аз,но там случая беше безнадежден....
    Сега с тва нещо от миналите теми сме като брат и сестра .Не ми се иска и с тази да стане така

Град
    Покани я на среща, но имай в предвид това !!!

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Репликата "айде на кафе" е повече от изтъркана. Почти всеки предлага с тази реплика, дали защото го мързи да измисли нещо по оригинално или просто защото не може. Затова директната покана не е удачна. Тя те слага веднага в графата на бройкаджиите. По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим." Или "Днес ще има изложба на картини/камъни/бижута/реликви, нека идем да ги разгледаме." Идеята е да не посочваш директно целта на излизането ви. От там нататък всичко е в твоите ръце.
    Също така виж и това, човека доста добре се е изразил, ще ти е от полза

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838

Ако ти говори за бивши може да ти подсказва какви грешки ти не трябва да правиш ! А иначе в близките дни може да я поканиш на кафе,кино,разходка и т.н.

Благодаря ви за съветите...
    Сега малко обновяване....
    Вчера си писахме доста време .Имаше мечета ,целувки,едни заканки от нейна страна(на които отвръщах с подобни),комплименти за прическата ми ,коментари от рода на "коте","зайче" и т.н.т.
    Защо може по чатовете да ми ги пише,а на живо-не.Тук ще кажете,че е срамежлива.... НЕ е.

Град
    Няма да ти праща безпричинно целувки, мечета и.т.н. Също така няма безпричинно да те нарича с такива галени имена. Ще ти кажа да действаш и не си мисли, че като не го прави на живо не означава, че не го иска ... всичко зависи от теб

Няма да ти праща безпричинно целувки, мечета и.т.н. Също така няма безпричинно да те нарича с такива галени имена. Ще ти кажа да действаш и не си мисли, че като не го прави на живо не означава, че не го иска ... всичко зависи от теб
    Ееееее момче, ти ме нахъса като войник преди бойна бе....

Град
    Цитирай Първоначално написано от SharkBg
    Ееееее момче, ти ме нахъса като войник преди бойна бе....
    Ама само преди война ?

Супер фен Аватара на Stotii
    Еми с т'ва мислене няма да става ;]
    http://vbox7.com/play:b60ffa9e
    \/

Накратко, докато си срамежлив и калпав с жените, и да ти се предложат ще си седиш сам. Ако просто я целунеш или ти отвръща или изяждаш шамар.... няма да те цапардоса с тухла по тиквата или да те простреля ....

Ама само преди война ?
    Да и после на бойното поле се сдуха и се крие по дупките точно като мен ..... .
    Тва срамежливостта е мноо тъпо нещо .

Град
    ПРЕОДОЛЕЙ ГО Т'ВА ! Виж, човек, ако ти не го направиш няма кой, трябва да си и го кажеш. Аз как го казах на момичето ми, което е с 3 години по-голямо то мен? Ти даваш първия тласък ... Ти си на ход

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обади й се ,когато си свободен.

Според мен .. щом е говорила точно за тази тема значи е имала нещо на предвид .. иии изобщо щом са е съгласила да излезете значи има нещо .. затова и не трябва да се притесняваш ,че няма да ти отвърне действай смело .. покани я пак и в удобния момент просто я целуни от там нататък нещата се наредждат сами :P

anonymous708973
    Guest
    Ако толкова я искаш, се прави на незаинтересован, за да се чуди за какво излизаш с нея...
    Може и на тактик да играеш, не показваш интерес, не я "разбираш", не й съчувстваш и се държиш като пич, който просто си губи времето с нея и от време на време й пуска мухички (на които да си помисли, че МОЖЕ и да я харесваш, но да не е сигурна.)
    Ако някой почне да ми се държи така от самото начало и да ми се прави на много вървежен и недостъпен - у лево!
    Търси физически контакт, нека да свиква да я докосваш. Важното е тя да знае, че я харесваш, но да направи следващата крачка. Това, че по скайп ти пише меченца и прочие, а на живо - нищо, не е много на добре.

Всички така казваме, обаче не е така.
    Просто съм на 99% сигурна, че ако не се чудиш поне малко "Абе тоя харесва ли ме", няма да ти е хич интересно :]

Sorry, good boys, трябва да изглеждате независими, а не "needy" или лепки.

И не става дума за "правене" на недостъпен, вървежен, мачо тип или т.н., от такива и аз бягам, считам ги за бездушни.
    Но практиката показва, че мъж, който си показва явно чувствата в началото на едни отношения, обикновено губи ;]
    Нежностите и засвидетелстването на чувства и внимание си е предвидено за по-късен етап.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си