.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Моля ви помогнете да спася връзката си.

Здравейте на всички.
    Отдавна съм минал годинките за този форум, но наистина отчаяно се нуждая от вашата помощ... все пак за любовта няма граници.

Та ето я историята.

От няколко месеца имам връзка с едно момиче - много свястно, точно, готино и само положителни качества.
    Тя си е имала приятел преди мен от дълго време.
    От както сме заедно се чуваха от време на време, аз и казах, че нямам проблем с това.
    Проблема стана преди няколко дни. Научих нещо за нея и него, което не ми хареса и тя не ми го бе казала до този момент.. а нещото е голямо, не искам да го споменавам.
    Избухнах, скарахме се, тя плака много, и аз плаках... и така цяла вечер.
    На другия ден тя каза, че остава с мен. Зарадвах се.
    Имах работа и излязох, след като се прибрах разбрах, че тя не иска да е с мен за сега... а по-късно разбрах, че се била събрала с него ?!
    Имаше още повече плакане...
    От цяла вечер глупости разбрах следното:
    Тя ме обича адски, адски, адски много... но за сега като приятел.
    Не може без мен, не може дори и 2 часа да минат без да ми се обади.
    Наистина не може без мен, но вече била с него и иска за сега да си останем приятели и да и дам време за да разбере какво наистина чувства към мен.
    Аз мисля, че тя е направила грешка с това, че се е събрала с него и и го казах.
    По-късно тя неволно ми каза, че може би вече осъзнава, че е направила грешка, но е късно да се върне назад и ще си я изкара до край, а ако аз после я приема ще сме двамата. Това звучи като резервен вариант и и го казах, не ми хареса изобщо.
    Тя плачеше много, адски много, стана и лошо. Въпреки, че не знаех къде се намирам я успокоявах до края.
    Накрая и казах, че много ще ми липсва, и че мисля, че скоро пак ще сме заедно, казах и че го мисля на 99% това. Тя ми каза... че от нея имам още 1% и повече...
    Легнахме да спим заедно, тя каза, че се чувства спокойна единствено като е до мен. Казах и, че я обичам. Тя каза... че ме обожава... че ме обича повече от себе си дори, а по принцип била егоист. Понечих да я целуна, не се дръпна. Колкото и пъти да я целувах, всичко все едно бе по старому.
    Тя каза, че дори и да не иска да си го признае ме обича... не като приятел...
    Спахме цяла нощ гушнати, въпреки че тя уж е с него.
    Помоли ме да и дам време, защото е объркана, каза че остава с него за сега.

Това е грешка, аз го познавам от нейните приказки за него само... Той е ужасен човек. Но не спира да я тормози и манипулира, а заради дългата им връзка тя все още не може да се отърси от него и... Аз съм виновен, когато реагирам остро, но само с повод, тя винаги прави глупости... Надявам се това да е поредната и да свърши бързо.

Дали ме обича? За мен е правила неща, които абсолютно никой друг не е правил. Казвала ми е също такива неща. Сигурен съм, че не може без мен, сигурен съм, че ме обича, сигурен съм в нея и и вярвам.

Кажете ми какво да правя, как да спася връзката си? Обичам я до болка, не съм малък и знам какво ми дава тя и какво изпитвам към нея. Но колкото и да съм голям съм в много трудно положение, повярвайте ми...
    Кажете ми, дали да говоря с нея за последно, за да я питам дали наистина има шанс да се върне при мен или не? Грешка ли ще е ? ...
    Да я пусна ли?
    Да я пусна ли да си отиде от живота ми, чакайки да се върне...
    Искам да умра, наистина, колкото и лесно да изглежда на човек да забрави друг... правил съм го много пъти... но сега е коренно различно и няма да мога да го направя... няма да мога.

Обичам я! Много я обичам! Много ми липва
    Искам си я

Кажете ми какво да правя, моля ви, не се чувствам жив, нищо което правя няма смисъл...
    Да я пусна ли... а дали ще се върне? ...

Моля ви прочетете и дайте мнение, много ми е важно

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Не я оставяй,тя има нужда от теб точно сега,когато е най-уязвима! Помогни й да се отърве от онова "животно" и я вземи при себе си! Дай й цялата си подкрепа,вяра и воля. Ще се справите,но само,ако сте заедно! Успех. Историята ти ме трогна..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Как да не я оставям? Какво да направя?
    Плаках, заклевам се, повече от колкото съм плакал през живота си. Молих я да остане с мен. Плаках, питах я кой сега ще прави всичко, което аз съм правил за нея?
    Днес я изненадах на мястото което най-малко очакваше с роза в ръка, просто за да види, че я обичам. Тя ми каза "нали говорихме... не го прави по-трудно"
    Тя си е решила, че вече е с него. Ей така от днес за утре...
    Та те са на километри един от друг, каква връзка ще имат? Ние с нея ЖИВЕЕМ заедно и това няма как да се промени...
    Каква вяра и подкрепа да и дам, щом казва, че не е с мен, и че го правя по трудно...

Правилно ли ще е да и кажа, че трябва да говоря с нея, инъче не мога да продължа напред.
    - Дали е сугурна, че има надежда за нас?
    Тогава аз мога да продължа да се държа с нея както до сега.. тя ми е най-скъпия човек на света.
    - А ако няма надежда какво да правя... не мога, боли ме адски много, не мога да се преструвам, че можем да бъдем приятели, когато тя ме оставя ей така просто заради бившия си, който осъзнала, че обича...
    Ако няма надежда за нас... не мога да продължа... ще я отбягвам...
    Искам си я, Господи, моля те върни ми я ;(

Какво да правя ? ;(

Виждам я как си говори с него по телефона и се смее... дали наистина е радостна, дали наистина я загубих....

Град
    Sofia
    Нали ти е казала,че те обича.. има още неща ,сигурна съм,които не си казал поради лични съображения,но според мен тя трябва да ти каже в крайна сметка какво иска. И не може вечно да я чакаш. И на нея не й е лесно сигурно,явно има някаква причина да се върне при него,но защо просто не остане с теб след като казва,че те обича? Съжалявам,че изкарвам нещата толкова лесни,но отстрани винаги изглежда така. Говори с нея,кажи й,че ще се съобразиш с нейното решение,каквото и да е то и й кажи,че ако не те желае няма да те види повече. Не като заплаха,а просто като помощ в нейното решение-едва ли би искала точно това,едва ли не би се стреснала и не би се замислила,че наистина един ден ще се събуди и теб няма да те има в живота й. Едва ли би те оставила..

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Разреевах се.. Май не искам да пораствам. Аз съм малка и определено нямам какъв съвет да ти дам, но само ти пожелавам да си я върнеш, явно наистина много я обичаш, но ако не успееш, не се отчайвай, животът продължава.

Човек стегни се.Не се оставяй да те разиграва.Обичала те като приятел,пък после не само..Ако го била оставила,щяла да се върне при теб..Заеби ги тези обещания,дава ти празни надежди.Ако те обичаше ИСТИНСКИ ..нямаше даже да помисли за друг.Бъди мъж и и покажи,че не заслужаваш да постъпва така с теб.Колкото и да ти е трудно и обичаш,отблъсни я..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не разбирам защо, след като твърди, че обича само теб, че дори те обожава, тя все пак е с него. Колкото и дълга да е била връзката им, колкото и голяма да е била любовта им, защо и е да се връща назад, тоест при него?

Наистина не съм много сигурна какво да те посъветвам. От една страна ми се иска да ти кажа да се бориш за нея, да бъдеш до нея, докато тя осъзнае, че трябва да бъде с теб и се увери в чувствата си, но от друга това ми изглежда доста наивно и по-скоро тя те разиграва...

Това е от мен... Ще следя темата.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Какво направих аз ли? Тя ми има доверие а аз за миг загубих моето към нея в миг на апатия... и и проверих скайпа, и там намерих тези неща.
    Дали това не е просто проба, дали наистина я обичам... аз и го показвам и тя го знае, но все пак...
    Преди малко си говорихме...
    Прегръщаме се и се целуваме, все едно нищо няма, но тя уж е с него.
    Прегърнах я и я целунах. Попитах я какво чувства - тя каза спокойствие.
    Попитах я дали иска да ме целуне и прегърне пак - направи го.
    Попитах я дали иска да целуне и прегърне него, както мен - тя каза не.
    Дали според нея това което прави е грешка - да.

В крайна сметка сега тя говори с него, мен ме боли но държа, тъй като тя ми каза, че просто и трябва малко време и аз не съм и помагал като се мъча да я задържа при мен, един вид съм я връщал с 2 крачки назад от това, което търси. Обещах и че спирам.
    Един вид нищо не се е променило, освен че тя уж е с него... говори си мило с него сега, но не и пука за него, виждам го.

Дали е тест?

Казах и, че ако има шанс да сме заедно, ще я пусна за да разбере това, което иска.
    Ако няма шанс, аз изчезвам от живота и. Тя се разплака много силно.

Мисля, че няма шанс да изчезна. Вие как мислите. Дано всичко да си дойде на мястото... няма да я притискам... решението е нейно, живота ми е в нейни ръце

Град
    Sofia
    С какво я държи забога? Не разбирам..живее с теб,обича теб,иска теб,с теб е спокойна,а пък в същото време уж е с него и ти си я връщал 2 крачки назад от това което иска..тя какво иска?
    Тест? Що за тест е това,колко сълзи трябва да се изплачат и колко нерви да се изхабят за да се докажеш? Иска да види кой е по-добър от двама ви ли? Така както стои по средата така ще изгуби всичко и тя трябва да го разбере преди да е станало късно..

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Здравей! Напълно те разбирам и мога само да ти кажа, че ако искаш да си я върнеш, трябва да бъдеш много силен и търпелив.Казвам ти го от личен опит, макар, че потърпевшата не бях аз. Сегашния ми приятел беше в същото положение като теб в началото на връзката ни (да го наречем С.). Тъкмо бяхме тръгнали и след няма и един месец бившия ми (М.) (бяхме заедно 3 години) поиска да се съберем. И аз понеже се заблуждавах, че го обичам, казах на С., че се връщам при М. Но в същото време постоянно се виждах със С., спяхме заедно (като вас), чувствата и на двама ни бяха адски силни, просто не можех да си представя, че всичко ще свърши, не можех да дишам без този човек. И така не се събрах окончателно с никой от двамата цели 4 месеца. На М. не му пукаше толкова много, а на С. му беше много тежко. Беше ми дал свобода, не ме притискаше по никакъв начин, просто всякак ми показваше обичта си, изненада ме на рождения ми ден (от различни градове сме), след това аз ходих при него за Свети Валентин, и пак му казвах, че повече няма да се видим и така .. Просто накрая осъзнах, че всъщност не обичам М., а съм привързана към него, заради дългата ни връзка. В С. видях човека, с който искам да прекарам живота си, но това стана благодарение на неговото търпение и обич. И никога няма да си простя това, което съм му причинила тогава, макар, че той ми е простил отдавна. Обичам го и сме много щастливи сега.
    Съвета ми е да продължаваш да правиш усилия, но не я притискай, просто и показвай колко много държиш на нея. Можеш да говориш с нея и да я попиташ сигурна ли е, че наистина обича бившия си или това е привързаност и носталгия, която много заблуждава. Истината е, че никога не е същото, дори и да подновиш връзката, за това се радвам, че продължих напред и съветвам всички, които са се сблъскали с това, да го направят. Напълно възможно е тя да осъзнае кой всъщност е човека за нея, просто е много объркана в момента, не си мисли, че и на нея и е лесно.
    Пожелавам ти успех и не се отчайвай!Прегръщам те
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Една от най-близките ми приятелки е в подобна ситуация на твоето момиче от доста време и мисля, че знам как стоят нещата. Не знам как ще ти прозвучи това, което ще ти кажа, но според мен щом се е върнала при него, значи тя никога не е спирала да го обича... Може изобщо да не изглежда добър човек, но това не значи, че тя няма нужда точно от него въпреки всичко. Макар че ти е ужасно тежко, най-доброто, което можеш да направиш за нея сега, е да я оставиш да бъде с него. Поне според мен. Не причинявай повече болка на себе си и на нея... Ще ти е ужасно трудно, знам, защото съм минала през това и даже още не съм преминала напълно, но това е, което аз смятам за най-правилно в случая. Щом я обичаш, уважи решението, което е взела.
    Може би там и тогава друга съм била ...

Цитирай Първоначално написано от indigo0lady
    Не знам как ще ти прозвучи това, което ще ти кажа, но според мен щом се е върнала при него, значи тя никога не е спирала да го обича...
    Не е задължително. Може да има "остатъчни" чувства, както аз ги наричам или е свикнала с него. Може пък и наистина да го обича, но спред мен това което ти е казала, че мисли, че прави грешка, че не иска да го целува така, както теб, че много те обича, ме навежда на мисълта, че ситуацията е сходна с моята и може би ще се осъзнае. Говори сериозно с нея, задай и всички въпроси, които те интересуват, не плачи докато провеждате разговора и чак, когато разбереш как наистина стоят нещата, прецени какво ще правиш за напред - дали ще се откажеш или ще продължиш да се бориш.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Голям и изграден характер си явно, грешно изграден. И 3 тома истини да ти изпиша няма да са достатъчно, пък и едвали ще ме послушаш.

Всичките неща, които правиш са неправилни... целият ти си една грешка, която не е мъж. Извинявай, че трябва да ти го кажа, но женската концепция за истински мъж е противоположна на теб. Тя не плаче за теб, защото те ОБИЧА, а го прави от съжаление и омраза към себе си, чувства се виновна и лоша.

Недей слушай момиченцата от форума, защото още повече ще се объркаш. Помисли си много добре какво е да си мъж и какво е да си путка. Огледай се за плейбоите и мачовците в обкръжението ти...
    Temet Nosce

벨야카

Това, че не се вписва в ролята на плейбоя, не значи, че не е мъж. Всеки си има характер, по дяволите. Просто тя мисля има нужда от бившия си, с него явно е била тръпката.

Просто тя мисля има нужда от бившия си, с него явно е била тръпката.
    Като има нужда да не го мъчи момчето..Ей аман от такива момичета,които не знаят какво искат..

Авторе...пак ти казвам,не и пускай толкова аванта ..Плачела..бла бла ,въртят си женските номера.Как може да я искаш като тя ходи при друг?Достойнство нямаш ли?

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf
    Не я оставяй,тя има нужда от теб точно сега,когато е най-уязвима! Помогни й да се отърве от онова "животно" и я вземи при себе си! Дай й цялата си подкрепа,вяра и воля. Ще се справите,но само,ако сте заедно! Успех. Историята ти ме трогна..
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Голям и изграден характер си явно, грешно изграден. И 3 тома истини да ти изпиша няма да са достатъчно, пък и едвали ще ме послушаш.

Всичките неща, които правиш са неправилни... целият ти си една грешка, която не е мъж. Извинявай, че трябва да ти го кажа, но женската концепция за истински мъж е противоположна на теб. Тя не плаче за теб, защото те ОБИЧА, а го прави от съжаление и омраза към себе си, чувства се виновна и лоша.

Недей слушай момиченцата от форума, защото още повече ще се объркаш. Помисли си много добре какво е да си мъж и какво е да си п***а. Огледай се за плейбоите и мачовците в обкръжението ти...
    Като ти гледам мнението явно за теб да си мъж значи да не обичаш,да нямаш чувства и да не ти пука от никого..еми ти си повърхностен комплексар..сори ,че трябваше да ти го кажа. Плейбоите и мачовците са последните хора,които ще погледна и това ти го казвам като жена. А той не е малък,нито пък не е мъж ,той просто обича,в което НЯМА нищо лошо!

Благодаря на всички за отговорите.
    Мерси за историята с мачовците и плейбоите.
    Дали съм мъж може да го каже тя, както и всеки, който ме познава.
    Не знам какво значи да си мъж, за себе си аз съм мъж.

Още малко развитие по темата.
    С нея пак спахме заедно и от сега нататък ще спим заедно, освен ако не е адски уморена.
    Тя е с него... за сега само по телефона.
    Уж можеше да се виждат, но тя му е казала, че и да не се видят голяма работа. След това се засмя и ми каза - странно нали, уж трябва да умирам от желание да го видя.
    Сега сме далече един от друг за 5 дена. Може в тези 5 дена да намери някой отговор за себе си.
    Тя не е момиче което използва някой, както си мислите. Познавам си я. Когато съм спокоен я разбирам абсолютно винаги дали има нещо и какво е. Но сега като става въпрос и за мен не съм спокоен, именно за това не мога да разбера какво се случва.

Тя не знае защо казва, че го обича, дори не знае дали го обича. А аз не спирах да и говоря за нас, да го оставя и т.н.
    Може би от това тя се обърка още повече и за това сега иска време да подреди мислите си.
    Не ме върти, познавам я, просто тя като е объркана за нещо и трябва време насаме да седне и да го помисли.

Не знам вече, казах и, че от сега нататък няма да и говоря и да правя нищо с което да я обърквам.
    Тя наистина осъзнава какво правя за нея и какъв съм и колко я обичам.
    От сега нататък, докато изясни всичко за себе си и казах, че е "свободна" , точно както искаше тя.

И въпреки всичко си говорим, държим се и правим същите неща които правехме докато бяхме заедно. Почти без никаква промяна.

Попитах я, когато разбере чувствата си и осъзнае дали иска да е с мен какво ще му каже на него и тя отговори "Ми какво да му кажа, няма да му се обяснявам..."

Преди всичко се надявам на тези 5 дни далеч един от друг... до сега не сме оставали по отделно за повече от 2 дни.

Стискайте палци, ще продължавам да пиша!

Супер фен Аватара на cyclops
    моя съвет е кратък и ясен. Бори се за нея, не се отчайвай НО недей да я притискаш. Остави й нужното време и пространство, за да вземе правилното решение, и да остане наясно със себе си.

Здравей,

"Приятелката" ти е курва. Факта, че разиграва двама единия от които си ти и го знаеш, я прави още по-голяма такава.
    Честито

( :

Не, приятелката ми е объркана и се нуждая от съвети как да и помогна да е наясно с избора си.

Объркана била...хах...
    Явно не й е дошъл акъла
    Това което е било преди си остава в миналото...това,че тя иска да го върне е друг въпрос...
    Немога да ти кажа как да я вкараш в пътя явно тя е просто все още дете...
    Възрастните как не се объркват!?!??!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Възрастните как не се объркват!?!??!
    Вицове ли разправяш? Всички хора се объркват. Ако питаш мен, най-вече възрастните. Обърква се човек, който търси истината.

Човек може да нямам много голям опит с момичетата но това което сам разбрал до момента е че винаги трябва да и даваш свобода щото една моя приятелка бившия и я притискаше и тя чисто и просто си му каза че иска свобода и не иска да е с него. Бори се за нея! Щом не изпитва истински чувства кам бившия си значи или те разиграва или просто иска малко повече свобода. По историята мисля че свобода много не и даваш. Буди силен и не се даваи защото знаеш че те обича, така че се бори за нея и ако се върне при тебе добре и за двамата, но ако остане с бившия си мисли позитивно и не изпадаи в депресия. Животът продължава!

Цитирай Първоначално написано от van1
    "Приятелката" ти е к***а. Факта, че разиграва двама единия от които си ти и го знаеш, я прави още по-голяма такава.
    Честито ( :
    ОМГ, и аз съм попадала в подобно положение, защото съм била объркана, това значи, че съм курва ли Не съм разигравала никой от двамата нарочно и съм сигурна, че и приятелката му не го прави, просто за това трябва малко време.
    Изумявам се понякога от тези изказвания...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си