.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе с връзката ти е свършено много отдавна, не знам толкова ли е скрит този факт. Сега каквото и да направиш... ще се наслаждаваш само на трохи от хляба.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Няма да коментирам репликите... жената винаги мрази истинския мъж, но винаги спи или иска да спи с него. Няма какво друго да кажа.

Защо всички казвате "бори се за нея" , "труди се за нея" , "докажи и любовта си" и куп други дебилщини? Защо не го погледнете от друга страна? Защо пък тя не се бори за него? С какво си ти по-малко от нея, че трябва да я молиш и винаги да действаш според зададената от нея конюнктура? Първо тя трябва да осъзнае, че има нещо, което би загубила много лесно и ако направи една грешна стъпка, ще бъде заменена с друга жена. Трябва да знае, че ти имаш способността да съблазняваш други жени. Тогава ще те уважава, защото ще знае, че може да те изгуби. Трябва най-често ТЯ да се съобразява с твоите желания, а не ти с нейните прищявки и настроения. Знам, че като видиш красиво момиче, което си мислиш, че е класи над теб ти се иска да направиш всичко за нея и да се надяваш тя да благоволи да ти пусне, евентуално. Приеми факта, че жените са или равни или по-нисши от теб. Обикновено са глупави, нескопосани, търсят своя спасител, лесно се подлъгват, не могат да събират мислите си и доста често са просто едни заблудени овцички, които търсят истински мъж, лидер, който да ги поведе към загадачното и мистериозното, към тръпката(и 5-те оргазма разбира се).

Ако просто за 5 минути моето съзнание емигрира в твоята глава, ще разбереш концепцията на цялата философия за нещата и ще си викаш "оле колко съм бил глупав". И аз съм бил, братко, в твоята ситуация, но на бая по-крехка възраст от твоята разбрах истината.

Ти не искаш съвет в темата. Ти си си наумил нещо и искаш от потребителите да окуражават безумието ти и не приемаш градивни съвети.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    В мислите на хората
    умри, ако само с четене пеперуди не се ловят.

Ти хубаво знаеш тези неща, и аз хубаво ги знам. Ама си пишем тук колкото да не ги забравим, щото автора не е минал през "единствената" и всичко това е толкова далеч от него.

По принцип на по бира да му се обясняват тия неща ще има бая по голям ефект.

Винаги съм се чудел как може толкова да се унижава човек в името н някой друг, който очевадно не дава и 5 пари за него в момента.

Dr. Gregory House

Според мен това момиче пък трябва да остане само или там с този , с който е ходила сумати време и да се спасява!!! Излишно е намесила и теб в тъпия си филм и в момента и ти страдаш заради нея. При всички случаи на теб ще ти е най-тежко ! Според мен те разиграва ! Не знае какво иска.. или по скоро иска и двама ви ! Според мен трябва да спреш да я съжеляваш и боготвориш.. Ти ще страдаш наи-много от цялата история ще видиш !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Според мен това момиче пък трябва да остане само или там с този , с който е ходила сумати време и да се спасява!!! Излишно е намесила и теб в тъпия си филм и в момента и ти страдаш заради нея. При всички случаи на теб ще ти е най-тежко ! Според мен те разиграва ! Не знае какво иска.. или по скоро иска и двама ви ! Според мен трябва да спреш да я съжеляваш и боготвориш.. Ти ще страдаш наи-много от цялата история ще видиш !
    Проблемът е, че той вярва на всяка нейна дума безусловно.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

1 правило пич.

На жена никога не вярвай напълно. То си е вярно за всички хора да им вярваш с уговорки и резерви, но специално като гледам в твоя случай важи тройно.

С умри винаги сме били на контрамнение, първото му мнение също не е меродавно за мен, но казва някои смислени неща. Особено за 'боренето за нея'.

Ами вчера на по много бири с един приятел измислих стратегия.
    Не знам дали ще е успешна, но за сега дава някакъв ефект.
    От днес се държа дръпнато с нея. Не и се обаждам. Говоря си по-дръпнато с нея.
    Първия път ми каза "Не сме се чували от много време и реших да видя какво става" ... Аз и бях казал, че ще и се обадя но не и се обадих и минаха 3 часа.
    Преди малко пак говорихме, не се държа ядосано, просто дръпнато. Накрая като усетих, че иска да чуе нещо от мен, с което да си угоди на това, че бягам след нея аз и казах "Ами айде чао". Тя замълча, аз я попитах защо мълчи и тя каза, че много набързо съм я отрязал. И така.

Ще се осъзнае, че щом уж е с оня, аз ще се дръпна от нея. Дали ще го приеме, или ще разбере какво иска наистина и пак да сме двамата зависи от нея. Аз се надявам да е второто. Ако все пак е първото... поне ще изляза начисто, вместо да се залъгвам.

Хайде сега коментирайте стратегията, дали има шанс и дали е правилна. Щом вече почна да се усеща, че я режа и тн. ...

Град
    Студентски град
    Това, което си направил е добре като за начало. Лошото е, че като тръгне стратегията и след време като се наредят нещата, ще се върнеш на същия хал, на който си бил. Трябва да разбереш същността на нещата и ЗАЩО го правиш. Не трябва това да е стратегия, а да е естествена реакция продиктувана от ценностната ти система.

Валдес, пак да се радва, че има хора дет му пишат... чак и бири да пия с него, не съм майка Тереза.
    Temet Nosce

벨야카

За напред ще знам как да са нещата, сега ми дойде като гръм от ясно небе.
    Но все пак ако продължа да я режа както сега и помисли, че щом го правя няма смисъл да е с мене ами с оня какво правим?
    Кефя се, че няма да се лутам за напред или се боря по друг начин... ?

Като за начало е добре ама защо ли си мисля, че ако продължиш в същия дух тя ще го остави тоя дето е сега с него и ще се върне при теб, щото най-малкото което е ще усети че сякаш губиш инетерес, а тя не иска това 100 %. И когато се съберете ти пак ще се размекнеш и ще и тръгнеш след г*за и пак нещата ще омекнат яко... Иначе стратегията е добра и ще проработи на 100 % . Ся ще почне да и става тъпо, че не и обръщаш толкова внимание.. , че не е толкова важна за теб.. и както казах по-горе най-вероятно ще го остави онзи и ще дойде при теб. Така мисля аз : ) Досега един вид ти си я "гонил" . В момента , в който спреш да я "гониш" (именно сегашния период) на нея ще и стане 300 % супер тъпо и ще започне тя да "гони" теб..

Супер фен Аватара на cyclops
    Според мен е добре, но само не минавай в другата крайност. Дръж се дръпнато, но в никакъв случай не бъди лош с нея.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не трябва да се връщате при такива жени. И не си заслужава да се борите за тях.
    Те винаги ще бъдат такива - нерешителни, страхливи, обсебващи...

Авторе, бий си шута докато е време. Докато още можеш да си спасиш мъжкото самочувствие. Никой не заслужава да бъде изстрадван, когато той самият не страда.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Сега има ново 20-се.

Когато говорих с нея преди 2 часа и нещо ми каза, че била говорила с оня и той и казал, че трябвало да се виждат по-често. И направо и бил казал че ще идва при нея, демек в нашия апартамент. Мале как няма да и вдигна и днеска и утре да се шашне до немай къде
    А пък тя уж не искала да идва, ама що ми го каза... тества ли си какво си прави не знам, номерата не ми минават вече когато сега съм сам и имам време да мисля.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Прави си гаргара с теб. Как си способен да се унижаваш... не разбирам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Студентски град
    Бахти шибания идиот, заклеам се, бате.. ахаххаха
    Temet Nosce

벨야카

Бате, то много лесно като не си на моя хал да коментираш нали. Ама ако обичаш някой до болка, няма да ти е много смешно каквото и да ти причинява.
    Айде със здраве, бате.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Според мен тя е объркана, а пък ти се объркваш още повече от нея заради постоянните си опити да я върнеш .. Остави я, не я занимавай, нека тя да те търси, да тича по теб и всичко останало. Иначе така й показваш, че каквото и да први, колкото и да те наранява ти винаги ще й прощаваш, а това не е хубаво
    Стратегията ти е добра, но не мисля, че ще издържиш много време да си й ядосан, за това просто спри да я търсиш известно време. Недей да тайш гняв в себе си, защото просто няма смисъл, така само се нараняваш сам, а тя дори не го забелязва.

Часът е 10:43 ...
    Всичко свърши... поне за мен.
    Не знам, може само така да говоря сега, но не знам...
    Не случайно споменавам часа, не случайно тя излезе с бившия си сегашен в 6-7 часа, а сега е почти 11.
    Не знам, не знам как мога да си я върна или да я приема обратно...

Ох................. Господи....

Има ли смисъл да продължавам...
    Ще се видим в неделя но...
    Ще спра да и вдигам до тогава, а тогава ще я гледам с празен поглед...
    Дали...
    Ох....

Град
    Студентски град
    В момента я чука в 5 различни пози и й прави по няколко тека - един път в презерватива, друг път на лицето, трети път на корема й. Тя му духа, даже и дупарката му дава и постоянно му повтаря колко я привлича и така крещи, че мазилката пада и дъртите съседи тропат с бастуните от горния етаж. Ти си стоиш у вас, блъскаш чекии на компа, ревеш проливно и всяка сълза пада като капчица лава върху теб. Иска ти се да чукаш нея, или която и да било, но не ти достига тестостерон, не ти достига мъжественост. Срам те е, страх те е,не можеш, плачеш, постоянно мислиш и се надяваш, но нищо не излиза.

Само ти можеш да направиш себе си мъж, никой друг. Но това е светът... нали трябва да има загубеняци като теб, за да могат истинските мъже да изпъкват. Щом предпочиташ да си губещия... никой няма да има нищо против това.
    Temet Nosce

벨야카

Много тъжно ми стана като прочетох всичко тука и някой хора са ненужно груби,а за последния коментар думи нямам.Да ти кажа честно жените не сме стока повечето и явно си попаднал на доста лошо момиче,тя няма да се откаже от него скоро според мен,ти си и удобен защото има при кой да се върне като й е скучно,а той и дава нещо което никой не може да ти обесни на всеки се случва от време на време да иска да е с бивш но да незнае защо просто привличане,секс,любов при всеки различно,но такива като в теб в тази ситуациа са най-прецаканите така че бягай от нея изобщо не ти трябва дори и да реши да скъса с него,незнам как седят нещата с апартамента ама или се махни или тя да си тръгва и колкото и да е гадно не мисли за нея,какво прави тя и с кой е...излез напий се и забий някоя друга най-изпитаната терапия..тази не си заслужава всеки минава през няколко изгнили ябълки преди да намери правилната

Вчера ми звъня 5 пъти от 11 до 12 часа... не и вдигнах.
    Днес като/ако продължи да звъни какво да правя? Мисля да не и вдигам...

Град
    В мислите на хората
    Ти си ебаси пyтката, авторе... честно.

Дори момичето има малко повече достойнство от теб. Явно си си заслужил всичко това.

Не ме питай защо....няма смисъл да ти обяснявам.

Dr. Gregory House

Авторе, много си заблуден! Но е разбираемо, защото си влюбен и не виждаш нещата ясно. Каквото и да те посъветваме сега, ти няма да послушаш. И аз съм била в твоята ситуация, безнадеждно влюбена и тъпа! Но всичко минава с времето... след време ще се смееш колко тъп си бил сега и как са те мотали, а ти си страдал...

Можеш да прочетеш темата ми и последното ми мнение 2,5 години по-късно, казва се Гаджето ми предлага секс на други, в раздел Секс, за съжаление сайтът не ми позволява да пусна линка.

Междудругото, твоята го играе някаква жертва и как пък все той иска да се вижда с нея, а не тя с него? НЯкакси все той иска нещо от нея, а тя милата безпомощна не знае какво да прави????

хъй,

Момичето е постъпило по многооо долен начин с теб,това което бих те посъветвала е
    да я забравиш и да си намериш друга/знам че е много трудно( и аз съм в подобна ситуация)
    И се опитвам да го забравя

Град
    София, България
    Вдигни й, ако пак ти звънне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си