.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Hybrid View

Благодаря за всички съвети.
    Спирам да пиша по темата. Истината е, че аз съм по-виновен от нея с държанието си от тази случка насам. Това не съм аз. Всяко действие беше афектирано от моя инат и яд.
    Преди малко и звъннах след доста караници днес. Тя не можеше да говори, но и казах, че ще отнеме само минута.
    Ще го опиша дума по дума:

Аз - Извинявай за държанието ми от Неделя насам, всяка моя дума беше породена от инат...
    Тя - .... (мълчание) Благодаря ти. (сякъш заплака)

Край.

Това вече съм аз. Няма повече да и обеля и дума за случката. Колкото тя е виновна, толкова съм и аз. Ако успеем да изгладим отношенията си - много ще се радвам. Ако не - дано поне да сме щастливи. Повече няма да правя на инат, няма да правя глупости, няма да говоря глупости.

А на тези, дето ме псуваха и ми казваха, че съм путка, пак искам да кажа, че само приятелите ми могат да кажат такова нещо за мен. Ако те не го казват...
    Да не говорим, че някои писали в темата съм имал възможността да ги познавам и знам що за по-големи путки от мен са.
    Ваш си е живота, живейте и наричайте всеки както искате. Аз помолих за съвети, не за псувни.

Чао на всички и стискайте палци, пък каквото стане. Всичко ще е наред

Това, че не си в България, не е оправдание. Ползвай онлайн кирилизатор.
    kalpazanka

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Ами мога да кажа, че някой от потребителите, който си изказват мненията тук, просто не са се влюбвали истински.

По темата- на моменти момичетата просто не знаят какво искат, затварят се в себе си и издигат стени покрай тях. Готови са да говорят неща без да ги осмислят. Доста често се подиграват и с чувствата ни, но ако найстина обичаш някого го пусни, ако той/тя също те обича сам/а ще се върне при теб. Любовта е много трудно и сложно нещо, наранява те, но пък те прави и много щастлив. Както и да е, не съм тук да исказвам мнението си за любовта. Дано се оправите, и не забравяй, че дори и да не го показва, може би има нужда от теб.

Късмет!

П.П. Ако много имаш нужда от мнение, което да ти помогне се обърни към секция "Др.Тийн". Сигурен съм, че ще ти даде правилен съвет.

Значи тя трябва да го забрави .. ПОМОГНИ Й !! опитай се да намериш нещо в което бърка той ! покажи й грешката която прави ! .. покажи й че с теб ще се чувства по-добре ! съберете се тримата и решете а тогава когато ги повекаш и двамата направи нещо страшно оромантично иии намери всичко което й харесва и му скрий шапката на онзи !! надявам се тогава да разбере че ти си за нея и всичко да се оправи !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Ами мога да кажа, че някой от потребителите, който си изказват мненията тук, просто не са се влюбвали истински.

По темата- на моменти момичетата просто не знаят какво искат, затварят се в себе си и издигат стени покрай тях. Готови са да говорят неща без да ги осмислят. Доста често се подиграват и с чувствата ни, но ако найстина обичаш някого го пусни, ако той/тя също те обича сам/а ще се върне при теб. Любовта е много трудно и сложно нещо, наранява те, но пък те прави и много щастлив. Както и да е, не съм тук да исказвам мнението си за любовта. Дано се оправите, и не забравяй, че дори и да не го показва, може би има нужда от теб.

Късмет!

П.П. Ако много имаш нужда от мнение, което да ти помогне се обърни към секция "Др.Тийн". Сигурен съм, че ще ти даде правилен съвет.
    Не си прав/а. Любовта не бива да е трудно нещо. Тя трябва да е взаимна, да е искрена. Не може някой да си играе с теб както му скимне, защото е "объркан", а ти да поемаш вината.

Авторът знае сам за себе си кое е правилно за него. И щом толкова я обича, нека се бори за нея. Проблемът е, обаче, че след такава случка тя ще знае, че може да си го води за носа с две-три сълзички и малко нацупване. Но в един момент ще й писне, защото (каквото и да си говорим) жената има нужда от мъж до себе. От силен мъж, който е наясно с чувствата си и е готов да ги отстоява. И мъж, който държи на собственото си самочувствие и самоуважение. Един мъж, който позволява да го тъпчат заради "истинска" любов много скоро омръзва и се превръща в ревльо, а това никога не е плюс пред жените.

И пак се връщам на горното - ако любовта е взаимна, тогава всичко е лесно и външните препятствия се преодоляват. Но девойката тук е "объркана"... ако обичаш, не можеш да си объркан. Т.е., това което искам да кажа е, че тя може би държи на автора, но не като гадже, а като свестен човек, когото не иска да нарани. На жените им е по-трудно да наранят с директно отрязване, а всъщност рядко си даваме сметка колко нараняваме с двусмислените си реплики и действия.

И в резюме - тя просто не е влюбена в него, така както той в нея.

П.П. Хайде, преди да си вадим изводи за масовия случай (че повечето писали тук не са били истински влюбени), да си дадем сметка, че не можем да познаваме всички. Лично аз съм била влюбена, наранявала съм, наранявали са ме... и въпреки това, цялата тази ситуация е адски... нередна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Хайде, сега ще напиша цялата история накратко.

Един ден се скарахме, заради нещо безобидно което направих аз и е грепно от нея страна да го прави на проблем - изревнува ме от няколко момичета едновременно и се нацупи и си тръгна. Нещото което разбрах по-късно, чак като се скарахме е, че на този ден тя си е писала и говорила с него.
    Когато тя е наранена от мен прави нещата напук и на инат на мен... факт, видял съм го много пъти.
    Когато разбрах, че е писала на бившия си по скайп, че го обича беше късно вечер. Ядосах се, причерня ми, хвърлих си компютъра, тръгнах да се обличам и грабнах ключовете за колата. Тя не знаеше какво се случва и стоеше като гръмната. След като и казах, бях на крачка да излеза от нас, а целия треперех и бях неадекватен, ако бях шофирал така - много лошо. Тя нищо не ми каза, като и казах, че съм разбрал. Тогава аз и наговорих много глупости как ще излеза да се убия с колата и тя много се уплаши. Наговорих много глупости, не и оставих думата, само нападах и нападах. След това малко се успокоихме и уж каза, че остава с мен, но след няколко часа каза, че вече била с него. Карахме се пак и аз пак я нападах. Тя ме помоли да я пусна, защото е адски объркана. Аз и казах, че ще го направя. После пак продължих да я разпитвам, да се ровя, в чувствата и и във всичко. И така всеки ден до днес. Днес се карахме много, защото от вчера не и вдигам и днес като и вдигнах я попитах какво иска и щом е с него да не ме търси. После пак почнах да я разпитвам и тя ми заяви, че е взела решение да остане с него. Не го приех и пак се карахме.

Истината е, че я познавам кога ми казва истина и кога не - от както се караме не ми е казала нито една истина - не и вярвам, че иска да е с него, а не с мен - прави го на пук! Бяха се насъбрали много малки неща покрай нас и в един момент изплуваха в нещо голямо. Аз направих грешката да не и оставям време да помисли сама, само се ровех...

Днес след всичките опити да ми каже, че вече е с него, които естествено за мен бяха лъжа ми каза нещо истинско и го повярвах.

Питах я нещо, не помня какво, и тя ми отговори "Защо продължаваш да ме объркваш" Аз я попитах "Как те обърквам, да не би още да мислиш?" И тя ми отговори "Оф, ми много ясно бе...."

Няколко часа мислих, не на инат, а как ще е правилно и защо се стигна до тук.
    Защото понякога не се търпя и точно сега, когато трябваше да отстъпя не го направих, защото бях много наранен.

Обадих и се и и се извиних за всичко, най-вече за всичко което съм казал и за държанието ми.
    Тя почти се разплака.

Не я обвинявам, че се обърква и се държи така, дори и да ме боли... знам го, знаел съм го и съм го приел.

Тя има вина, за цялото нещо, но сякъш като тегля чертата моята е повече.

Аз ще се променя, за себе си, за нея - няма повече да и се бъркам, ще я оставям да прави свои решения и т.м.
    Ако това стане и това е целта и надявам се да бъдем пак двамата.
    Ако не - няма да правя повече драми, ще уважа решението и и колкото и да е трудно ще продължа напред без да я упреквам.

Лека вечер.

Град
    Варна
    Ех... естествено, че ще ти каже, че всъщност обича теб... след като си й казал, че ще се убиеш заради нея... Това е глупаво манипулиране. Не си постигнал нищо освен да й причиниш още повече объркване и още по-голяма болка на себе си.

Извиних и се още тогава и и казах, че изобщо не съм го казал на сериозно.

Град
    Варна
    Няма значение. Изплашил си я. От тук нататък винаги ще я е страх да ти признае, че всъщност не те обича.

I was blown away.
    What could I say?
    It all seemed to make sense.
    You've taken away everything,
    And I can't deal with that..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ти си клинично болен, ма.

Тя ти казва, че остава с него и ти си сигурен, че те лъже? Казва ти нещо, което искаш да чуеш, а то дори не е директно, и ти си влагаш собствена интерпретация, само и само да живееш в илюзията, че имаш шанс?

Фройд е казал: "Да бъдем напълно искрени със себе си е добро упражнение."

Пич, качи си снимка или ми изпрати на лично линк с твоя снимка. В най-смелите ми мечти не мога да си представя как би изглеждал човек като теб.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    Голям и изграден характер си явно, грешно изграден. И 3 тома истини да ти изпиша няма да са достатъчно, пък и едвали ще ме послушаш.

Всичките неща, които правиш са неправилни... целият ти си една грешка, която не е мъж. Извинявай, че трябва да ти го кажа, но женската концепция за истински мъж е противоположна на теб. Тя не плаче за теб, защото те ОБИЧА, а го прави от съжаление и омраза към себе си, чувства се виновна и лоша.

Недей слушай момиченцата от форума, защото още повече ще се объркаш. Помисли си много добре какво е да си мъж и какво е да си п***а. Огледай се за плейбоите и мачовците в обкръжението ти...
    Прочети това мнение пак, вярно е, колкото и грубо да ти звучи, то не е обида към теб. Понеже гледам, че си яко във филма, а имам няколко минутки ще ти напиша това онова. В природата всичко е зададено така, че на мъжете и жените са присъщи различни качества. Женските привличат мъжете и обратното. Да си плачеш, да си нерешителен, несигурен, да нямаш самочувствие и самооважение, за да и кажеш с мен си или не, да се обясняваш постоянно в любов, а тя да ти отговаря само изневерявайки ти и използвайки те като носна кърпичка, това са противоположностите на качествата, които би трябвало да имаш. Онзи може да се държи на моменти лошо с нея, да не и праща смс-и колко я обича, но да е способен да я грабне и да я побърка, докато ти да и ревеш и да и обясняваш, че не може да дишаш без нея. Този цирк тя го прави, защото съвестта и и разумът и я подтикват към теб, но женското в него я води към него и повярвай последното ще надделее. Това не е критика, а истината, отвори си очите и си вземи бележка, щом не ти се получават нещата, значи бъркаш!?!
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Може и да сте прави, може и да не сте... Всеки е прав за себе си.
    Нещата в момента са някакви... никакви. С мен е, държи се все едно е с мен а е с него, на него казва, че го обича и тн...
    Аз колкото и да съм путка според вас и донякъде според себе си не мога така...
    Вчера не я прегърнах като се прибра и стоя 2 часа сдухана, че не съм я прегърнал... пък после нарече този момент "прегръдката от която имам нужда"
    ... Аз имам нужда от човек до себе си, не който е с мен а обича друг. Това е, така се обръщат нещата, че май ще продължа сам, освен ако тя не го загърби напълно за да разбера, че иска да е с мен..

Обади се на енергото,тая мацка ти е спряла тока от всякъде

Не претендирам да съм кой знае колко компетентна , но нека все пак си кажа мнението.Тая много се вкарва във филми разбираш ли просто иска и двамата има нещо,което ти и даваш , а той не и обратното.Тя НЕ те заслужава по-точно не мога да го кажа.Заеби я тая за каква се мисли ще ходи да се размотава с тоя и оня и после пак с тебе ,тотално я отрежи да видим колко точно държи на тебе дали ще го зареже оня плейбой за да е с тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си