Благодаря на всички за отговорите.
Мерси за историята с мачовците и плейбоите.
Дали съм мъж може да го каже тя, както и всеки, който ме познава.
Не знам какво значи да си мъж, за себе си аз съм мъж.

Още малко развитие по темата.
С нея пак спахме заедно и от сега нататък ще спим заедно, освен ако не е адски уморена.
Тя е с него... за сега само по телефона.
Уж можеше да се виждат, но тя му е казала, че и да не се видят голяма работа. След това се засмя и ми каза - странно нали, уж трябва да умирам от желание да го видя.
Сега сме далече един от друг за 5 дена. Може в тези 5 дена да намери някой отговор за себе си.
Тя не е момиче което използва някой, както си мислите. Познавам си я. Когато съм спокоен я разбирам абсолютно винаги дали има нещо и какво е. Но сега като става въпрос и за мен не съм спокоен, именно за това не мога да разбера какво се случва.

Тя не знае защо казва, че го обича, дори не знае дали го обича. А аз не спирах да и говоря за нас, да го оставя и т.н.
Може би от това тя се обърка още повече и за това сега иска време да подреди мислите си.
Не ме върти, познавам я, просто тя като е объркана за нещо и трябва време насаме да седне и да го помисли.

Не знам вече, казах и, че от сега нататък няма да и говоря и да правя нищо с което да я обърквам.
Тя наистина осъзнава какво правя за нея и какъв съм и колко я обичам.
От сега нататък, докато изясни всичко за себе си и казах, че е "свободна" , точно както искаше тя.

И въпреки всичко си говорим, държим се и правим същите неща които правехме докато бяхме заедно. Почти без никаква промяна.

Попитах я, когато разбере чувствата си и осъзнае дали иска да е с мен какво ще му каже на него и тя отговори "Ми какво да му кажа, няма да му се обяснявам..."

Преди всичко се надявам на тези 5 дни далеч един от друг... до сега не сме оставали по отделно за повече от 2 дни.

Стискайте палци, ще продължавам да пиша!