Благодаря за всички съвети.
Спирам да пиша по темата. Истината е, че аз съм по-виновен от нея с държанието си от тази случка насам. Това не съм аз. Всяко действие беше афектирано от моя инат и яд.
Преди малко и звъннах след доста караници днес. Тя не можеше да говори, но и казах, че ще отнеме само минута.
Ще го опиша дума по дума:

Аз - Извинявай за държанието ми от Неделя насам, всяка моя дума беше породена от инат...
Тя - .... (мълчание) Благодаря ти. (сякъш заплака)

Край.

Това вече съм аз. Няма повече да и обеля и дума за случката. Колкото тя е виновна, толкова съм и аз. Ако успеем да изгладим отношенията си - много ще се радвам. Ако не - дано поне да сме щастливи. Повече няма да правя на инат, няма да правя глупости, няма да говоря глупости.

А на тези, дето ме псуваха и ми казваха, че съм путка, пак искам да кажа, че само приятелите ми могат да кажат такова нещо за мен. Ако те не го казват...
Да не говорим, че някои писали в темата съм имал възможността да ги познавам и знам що за по-големи путки от мен са.
Ваш си е живота, живейте и наричайте всеки както искате. Аз помолих за съвети, не за псувни.

Чао на всички и стискайте палци, пък каквото стане. Всичко ще е наред