- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете да спася връзката си.
Не си прав/а. Любовта не бива да е трудно нещо. Тя трябва да е взаимна, да е искрена. Не може някой да си играе с теб както му скимне, защото е "объркан", а ти да поемаш вината.Първоначално написано от burpp
Авторът знае сам за себе си кое е правилно за него. И щом толкова я обича, нека се бори за нея. Проблемът е, обаче, че след такава случка тя ще знае, че може да си го води за носа с две-три сълзички и малко нацупване. Но в един момент ще й писне, защото (каквото и да си говорим) жената има нужда от мъж до себе. От силен мъж, който е наясно с чувствата си и е готов да ги отстоява. И мъж, който държи на собственото си самочувствие и самоуважение. Един мъж, който позволява да го тъпчат заради "истинска" любов много скоро омръзва и се превръща в ревльо, а това никога не е плюс пред жените.
И пак се връщам на горното - ако любовта е взаимна, тогава всичко е лесно и външните препятствия се преодоляват. Но девойката тук е "объркана"... ако обичаш, не можеш да си объркан. Т.е., това което искам да кажа е, че тя може би държи на автора, но не като гадже, а като свестен човек, когото не иска да нарани. На жените им е по-трудно да наранят с директно отрязване, а всъщност рядко си даваме сметка колко нараняваме с двусмислените си реплики и действия.
И в резюме - тя просто не е влюбена в него, така както той в нея.
П.П. Хайде, преди да си вадим изводи за масовия случай (че повечето писали тук не са били истински влюбени), да си дадем сметка, че не можем да познаваме всички. Лично аз съм била влюбена, наранявала съм, наранявали са ме... и въпреки това, цялата тази ситуация е адски... нередна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last