Цитирай Първоначално написано от burpp
Ами мога да кажа, че някой от потребителите, който си изказват мненията тук, просто не са се влюбвали истински.

По темата- на моменти момичетата просто не знаят какво искат, затварят се в себе си и издигат стени покрай тях. Готови са да говорят неща без да ги осмислят. Доста често се подиграват и с чувствата ни, но ако найстина обичаш някого го пусни, ако той/тя също те обича сам/а ще се върне при теб. Любовта е много трудно и сложно нещо, наранява те, но пък те прави и много щастлив. Както и да е, не съм тук да исказвам мнението си за любовта. Дано се оправите, и не забравяй, че дори и да не го показва, може би има нужда от теб.

Късмет!

П.П. Ако много имаш нужда от мнение, което да ти помогне се обърни към секция "Др.Тийн". Сигурен съм, че ще ти даде правилен съвет.
Не си прав/а. Любовта не бива да е трудно нещо. Тя трябва да е взаимна, да е искрена. Не може някой да си играе с теб както му скимне, защото е "объркан", а ти да поемаш вината.

Авторът знае сам за себе си кое е правилно за него. И щом толкова я обича, нека се бори за нея. Проблемът е, обаче, че след такава случка тя ще знае, че може да си го води за носа с две-три сълзички и малко нацупване. Но в един момент ще й писне, защото (каквото и да си говорим) жената има нужда от мъж до себе. От силен мъж, който е наясно с чувствата си и е готов да ги отстоява. И мъж, който държи на собственото си самочувствие и самоуважение. Един мъж, който позволява да го тъпчат заради "истинска" любов много скоро омръзва и се превръща в ревльо, а това никога не е плюс пред жените.

И пак се връщам на горното - ако любовта е взаимна, тогава всичко е лесно и външните препятствия се преодоляват. Но девойката тук е "объркана"... ако обичаш, не можеш да си объркан. Т.е., това което искам да кажа е, че тя може би държи на автора, но не като гадже, а като свестен човек, когото не иска да нарани. На жените им е по-трудно да наранят с директно отрязване, а всъщност рядко си даваме сметка колко нараняваме с двусмислените си реплики и действия.

И в резюме - тя просто не е влюбена в него, така както той в нея.

П.П. Хайде, преди да си вадим изводи за масовия случай (че повечето писали тук не са били истински влюбени), да си дадем сметка, че не можем да познаваме всички. Лично аз съм била влюбена, наранявала съм, наранявали са ме... и въпреки това, цялата тази ситуация е адски... нередна.