- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Кракомобил от 88ма година
Доста е запазен, върши работа и харчи 10 пъти по-малко от смарт мобил![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Audi A3 2.0
http://prikachi.com/images/314/4029314j.jpg
До преди месец и баща ми я ползваше,но вече ми я преотсъпи изцяло, а той си кара голфа..![]()
Fiat bravo 1.6-16v 103 hp
Правото на избор беше мое,не негово..![]()
Honda Prelude 4WS 2.2 VTEC 180hp... 1995
Марка: Fiat
Модел: Punto Sporting
Година: 2000
Мощност: 1.2 / 80 коня
Разход: 5-7 градско, 4-5 извънградско, зависи много
![]()
WTF
Audi RS4, 2008 година, 4.2 V8, 414 конски сили. Ако я напъвам разхода и стига до 24-25/100.
![]()
slawi92 (автора на темата) ми беше съученик той добре знае колко "спокойно" карам .. постоянно в лютеницатаНа Kоледа като ходих да я регистрирам я засякох сваля до 13/100 ( като карам със 140/150 ) извънградско, в София съм карал само на ръчка и ми се връзва към 18-20/100
деба тая ламя деба
![]()
Последно редактирано от Razzy : 02-02-2012 на 18:54
Щото не е твоя..
Нямам намерение да доказвам на никой каквото и да било, особенно по форумите. Темата е "Какви са ви колите?" и не виждам нищо лошо в това да участвам в нея. Това,че има хора които изпитват някакво съмнение за нещо абсолютно маловажно,не ме вълнува особенно. Решил съм да си взема тази кола и не виждам какво лошо съм направил. Не харесвам нито BMW, нито Mercedes, нито Lexus, нито Lamborghini и не желая да карам такъв автомобил. Харесвам старите руски машини които държат повече години от собственика си,но е факт,че технологиите напредват и няма нищо лошо в това да сме в крак с тях.
Марка:Opel
Модел: Astra F hatchback
Година: 1993
Мощност: 1,6 mono injection 75 коня по талон, ама дали са живи всичките не е много сигурно.
Разход: разхода е в зависимост от сезона, лятото заковава на 8 литра градско и 6.5 извънградско.Зимата 12 градско на магистралата не знам щото зимата не карам там.Като падне сняг и се заледи и колата се зазимява.Няма гуми а и пак не е 100 % сигурно дали тоя зад теб и той има гуми и дали ще спре на време при ситуация.
ПОстоянно нещо я ровичкам да вземе да върви малко повечко хлопела, последно и махнах маркуча за картерни газове да си духа под колата, сега ще махам ЕГР клапана, катализатор също няма, иначе си имам и едно спортно филтърче панелено J&R и свещи Beru Ultra X 4 полюсни.
ВЪншно колата няма никакви подобрения абсолютен сток както излиза от завода.Вътре в купето също с изключение топката на скоростния лост която се счупи (оригиналната) и се наложи смяна.И таблото също е сменяно щото оригиналното нямаше оборотомер а аз исках такова със.Разликата между мойто табло и другото (това с оборотомера) бяха 5000 км та колата сега по километраж е на 173 000 км.По окачването съм сменил само предни амортрисиори който в момента са Boge Turbo газови отзаде също е с газови ама не ги знам кви са, малко твърдичко вози опела но пък стабилен в завоите.
Хахаха, shadowcrew, съмнявам се и 16 да имаш, честно казано. И да знаеш, че не завиждам, напротив, много бих се радвала, ако караше такава.
А който кара мотори?!
хахаха тази тема е още жива бе... Ще драсна и аз некой ред...
Вече няма Speed 3
Я собственика на това RS4 да ми разкаже малко за колата и защо се е спрял точно на този модел...
Иначе аз карам мотор хаха, къв ти е мотора koshtramba?
koshtramba всъщност има няма месец и нещо и навършвам 19.
Nakadah не съм я търсил специално. По принцип карам служебни коли,но ми се наложи да си търся кола и ми изскочи тази,която беше конфискувана от една банка и обявена на търг. Оказа се,че е карана 7 месеца и е била конфискувана. Досега не ми е правила никакъв проблем, в сервиза не е влизала. Минусите й са,че е мощна и данъка и е по - висок и това може да ти е проблем, хваща очите на автокрадците често, и често съм на тръни някой да не я одраска,защото е бяла и ще изглежда доста грозно.
Не съм обяснявал и не смятам, че дължа сметка на някой как съм я придобил.
Марка:Honda
Модел:Civic
Година:1996
Мощност:1.5i-115hp
ето и снимки на колата :
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1540686_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...1_351496_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5568892_n.jpg
^^ R32? Дай некви снимки на пича