- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
koshtramba всъщност има няма месец и нещо и навършвам 19.
Nakadah не съм я търсил специално. По принцип карам служебни коли,но ми се наложи да си търся кола и ми изскочи тази,която беше конфискувана от една банка и обявена на търг. Оказа се,че е карана 7 месеца и е била конфискувана. Досега не ми е правила никакъв проблем, в сервиза не е влизала. Минусите й са,че е мощна и данъка и е по - висок и това може да ти е проблем, хваща очите на автокрадците често, и често съм на тръни някой да не я одраска,защото е бяла и ще изглежда доста грозно.
Не съм обяснявал и не смятам, че дължа сметка на някой как съм я придобил.
Марка:Honda
Модел:Civic
Година:1996
Мощност:1.5i-115hp
ето и снимки на колата :
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1540686_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...1_351496_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5568892_n.jpg
^^ R32? Дай некви снимки на пича
Марка :Peugeot
Модел : 307 XS
Година : 2001
Мощност : 2.0 hdi 90hp
Разход: Градско - 6.5, Извънградско - 5
Колата е моя!
На село имаме един стар москвич ><
Иначе нямам книжка, а и е искам кола
slawi92 (автора на темата) ми беше съученик той добре знае колко "спокойно" карам .. постоянно в лютеницатаНа Kоледа като ходих да я регистрирам я засякох сваля до 13/100 ( като карам със 140/150 ) извънградско, в София съм карал само на ръчка и ми се връзва към 18-20/100
деба тая ламя деба
![]()
Последно редактирано от Razzy : 02-02-2012 на 17:54
@Razzy ЗАТВОР за идиоти като тебе, къде се правите на големите шофьори из София! Пишлеме снощи взело книжка, вече се прави на Шумахер. Като ти се правят простотии - полигони бол, НО НЕ И В ГРАДА!
Аз съм от простосмъртните...
1997 Honda Civic 1.5VTEC
трабантбург- 1979 +1987
50коня
0.956кубика с троен карбуратор
и лети джанти
това "вчера" е преди 2 години а кола карам от 6точно на колкото годинки си ти! И кажи ми къде по дяволите е този полигон в София, който може да ми позволи да бия повече от 2-ра при настъпване ??? ( Ако говориш за този на Божурище е да те светна това е частна собственост и нема как да идем там
btw А това, че имам международно признат сертификат за професионален шофьор сигурно нищо не означава а ? И това, че съм бил шофьор на OMV Rally Team България пак нищо не означава ???
Последно редактирано от Razzy : 02-08-2012 на 12:31
Гледах ппреди няколко дни по телевизията, че са открили завод за производство на български коли край Ловеч. Някой има ли впечатления? Аз така като ги гледам в нета ми изглеждат доста прилични, да не кажа даже яки. Пък и цената е изгодна за екстрите, които се предлагат.
Я, тая тема как съм я пропуснал..
колата ми е BMW седма серия с двигател 5400 кубика V12 с мощност 330к.с.
харчи 20-22 при 'нормално' каране за този двигател и достига 30l/100km ако цедиш максимума в градски условия.
на немска магистрала без ограничения поддържа 250 на темпомат (електронно ограничена толкова, иначе малко под 5К оборот) и пиеш кафенце и слушаш класическа музика и въобще не ти дреме какво става наоколо.
поддръжката е солена, но обслужваш ли я както, когато и с каквото трябва - не дава дефекти. Масло 5w40 е достатъчно ако я караш по предназначение (а то всъщност е да се возиш в нея), макар че и 10w60 за големи натоварвания пълна синтетика няма да го върне, ако планираш редовно потъване на десния педал.
Като екстри е малко над стандартното - навигация, cd changer, два телефона, подгрев предни задни седалки, щори, парктроник, пълен ел пакет на всички седалки, огледала, волан и памет, вакуум и др.
Гумите ми са 265-60-16 съвсем заводските джанти .. или иначе казано за който не разбира - валяци.. много широки и много високи, отстрани изглеждат като половината кола. Ускорението от 0-100км при подходяща настилка става за около 5 секунди при все 2500кг тегло, а от 120-220 не е кой знае колко повече. А настилката трябва да е подходяща, защото при всички включени системи за контрол от спряло положение при пълна газ задницата на колата се лашка наляво надясно, като това е валидно и при старт от 120км/ч на пълна газ, когато върне две предавки, отново задницата е трудна за овладяване. След това има пауза между 2-4.5К оборота, като нагоре отново положение отзад става напечено.
Последно редактирано от machoka : 03-12-2012 на 20:09
Аз пък карам едно раздрънкано балканче 250 м1.Проклета въздухарка е ама поне за градско каране е перфектна машина.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Познавам един от търговците в софийските офиси на Great Wall. Доста пъти съм се качвал на Hover. Като цяло колата е добре, но създава едно усещане за евтино. Малко като в Lada. Като компоненти иначе е добре. Ползват се старо поколение детайли на Митсубиши (двигател, окачване, скорости).
Доскоро BMW E34 520. 150 коня, черен мат, разход - бая ;д
А следващата ще е 325 192 коня.
За мен марката е BMW... Карал съм доста коли, но няма друга марка, която да те кара да се чувстваш така като си зад волана
Марка: Пежо
Модел: 306 HDi
Година: '01
Мощност: 2.0 / 138 коня
Разход: 6-8 градско, 5-6 извънградско
![]()
>>DjBelev<<
^^ колега, тъмно ли ти е предното стъкло или така ми се струва от светлината )