- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Имам мотор, но е ендуро и е двутактов така че освен 10 на сто бензин лапа и масло за 40 лв. Ама това е по-малката беля де. Тук сезона е доста кратък да речем Май-Септември с малко повече късмет Октомври.
Тук? Драид ,къде живееш ,бе , чадо?
Иначе моята класна преди се моткаше с едно супер сладко бийтълче 1.6
maDamn
Че защо ти е под 2.0? Кво караш и колко ти гори ?
До сега главно 2-ки съм карал, сега карам нисан, гори над 10. А на въпроса защо ми е под 2.0, просто защото горят по-малко, а не съм фен на дизела. Като цяло нисана гори много дори за 2-ка. Пък и ми мина времето да гледам колата да е над 130 коня, вече гледам първо рационалната страна на нещата.
Зависи от колата и начина на каране. Ако колата ти е тежка ще харчи леко повечко, натискането, задръствания, къси разстояния също са от значение. От кой град си? Колко км минаваш на ден? Аз с опел вектра 1.6 75 коня ми дава 11л/газ градско в софия. Иначе с предишните 1.7 110 коня - 13,5 с другата,която беше 220 коня даваше към 17... Един приятел има алфа 166 2.4 136 та 140 коня.. та му дава 6.5-7 градско, дизел ест. Всички са лами.. земи некой дизел и тва е или слагай газ...
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
В момента карам хонда s2k
Някой да има опит с Toyota Aygo? Аз съм висок 195 и би било смешно да карам такава кола, но вече не мога да изхранвам колата си и ще я разкарвам... за 1 година сменям 3та кола и все още не мога да намеря точната... като с всяка следваща кола, смалявам размера!2014 - smart, 2015 - колело!
![]()
някой с джип (истинско возило) няма ли тука или само рейсърски изпълнения![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 04-20-2013 на 11:42
Последно редактирано от nosferatu23 : 04-20-2013 на 20:53
Аха, ясно... Майка ти има некой 20 годишен таралясник който ти го дава от време на време, че да ти си вдигаш самочувствието.
Ок
Мен ще ме е срам да изляза с 30 годишния таралясник на леля.Ама ти явно нямаш срам
То и ти нямаш срам като ти гледам аватара.
Ама джип джип, или паркетен джип?
Пежо 306 GTI 6, 6 степенна скоростна кутия 2000г - 163 коня
Пежо 306 кабриолет 1999г - 2.0 S16
Напълно достатъчни коли за почесване на крастата![]()
не напразно казах джип, не СУВ (паркетник).
за жалост няма да мога да споделя във форума , не щот искам да се прая на мощ ами тъй като колата е рядка в смисъл в моя град има половин дузина човека с такава и могат да ме идентифицират лесно което не е желателно предвид форумът може да се чете от всеки, включително и мои неприятели,което няма да е много приятно
надявам се интелигентните да схванат
мога да кажа че преди съм имал много други коли , всички маняшки от които,и като визия и като мощност, не ги плюя леките коли,но за единствена кола е някак тъпо, само на живо може да разберете за кво стаа дума, така по форума не ми се обяснява,ако има сбирки на форума с радост дойда и ще се запознаем и ще поговорим![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 04-24-2013 на 22:40