- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Мен ще ме е срам да изляза с 30 годишния таралясник на леля.Ама ти явно нямаш срам
То и ти нямаш срам като ти гледам аватара.
Ама джип джип, или паркетен джип?
не напразно казах джип, не СУВ (паркетник).
за жалост няма да мога да споделя във форума , не щот искам да се прая на мощ ами тъй като колата е рядка в смисъл в моя град има половин дузина човека с такава и могат да ме идентифицират лесно което не е желателно предвид форумът може да се чете от всеки, включително и мои неприятели,което няма да е много приятно
надявам се интелигентните да схванат
мога да кажа че преди съм имал много други коли , всички маняшки от които,и като визия и като мощност, не ги плюя леките коли,но за единствена кола е някак тъпо, само на живо може да разберете за кво стаа дума, така по форума не ми се обяснява,ако има сбирки на форума с радост дойда и ще се запознаем и ще поговорим![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 04-24-2013 на 23:40
Пежо 306 GTI 6, 6 степенна скоростна кутия 2000г - 163 коня
Пежо 306 кабриолет 1999г - 2.0 S16
Напълно достатъчни коли за почесване на крастата![]()
Марка: OPEL
Модел: Vectra B
Година: 1996
Мощност: 1.8 16V / 115 коня
Разход: 16 12 градско, 9 7 извънградско (Газ/Бензин)
Марка: OPEL
Модел: Vectra B
Година: 1996
Мощност: 1.6 16V / 101 коня
Разход: 12 градско, 6.5 извънградско (бензин)
Супер колички само да не гниеха толкова![]()
Последно редактирано от golf_5_r32 : 05-12-2013 на 23:25
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Марка: Opel
Модел: Opel Astra J Hatchback
Година: 2012
Мощност: 180 к.с.
Разход: не е разработен двигателя, поне мисля, че на това се дължи... 10 градско, 7 извън.
За последното не съм много сигурна :Р
Новото ми съкровище е VW Lupo, 1.4., 16V
2001 година) <3
Малко ми беше странно да се прехвърля от другата кола на това мъничкото, но се родих особено с паркирането в София![]()
Toyota avensis 2008 god
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Марка: VW
Модел: Golf 4
Година: 2003 Края !
Мощност: 150 к.с.
Разход: Извън градско 7/7.5 Градско - 10.5/11
Марка: VW PASSAT
Модел: B5.5
Година: 2005
Мощност: 1.9 TDI автоматик / 160 коня (заводско 131 коня, тествана на дино с чип 160)
Разход: 11 градско, 9 извънградско (тежък ми е кракът, когато кара някой друг 9 градско / 7 извън)
Иначе в свободното време се радвам на
Suzuki GSXR 750w и Honda CBR F4i 600
Oт 3 дни търкалям това по пътищата
Марка: мисля че е ясна
Модел: 318ci
Година: края на 2000-ната
Мощност: 1.9 118 магарета
Разход: 12 градско с климатроник и 18-ки с 225/45, извънградско - 7,5 на автопилот със 100 км/ч
Последно редактирано от Mladenoff : 08-24-2013 на 11:04
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА запазена била... С няколко стотин долара в препарати и няколко дена играчка почти всяка кола може да заприлича на чисто нова. Най-лесния начин да заблудиш някой.... ХАХАХА
От снимката се виждат няколко нюанса на сивото както и напаснатата врата. А това, че километража е бил променян е друг въпрос...
Честито на Sh@d0w.
Mного смело говориш за кола, която дори не си виждал на живо, палячо
П.П. Нямам намерение да се обяснявам к'во съм открил по колата след обстоен оглед в сервиз, обаче ми е любопитно ти какво караш ? Може би за своята кочина ще знаеш по-добре реален ли ѝ е километражът, от колкото за моята![]()
Последно редактирано от Mladenoff : 10-09-2013 на 18:06
Марка: Suzuki
Модел: Swift GLS H/B
Година: 99-00
Мощност: 1.3 / 73 коня
Разход: 5-6 градско, 4 - 4.5 извънградско
Нека карат, аз лично виня родителите на диртито ако наистина са и купили такава кола, меко казано безотговорно и ненужно е. Обикновено младите налитат на мощни коли, но почнат ли да карат повече и да сипват те бензина с всяко посещение на бензиностанцията склоняват все повече и повече, че тая кола не е била за тяхната черга.