.
Отговор в тема
Страница 21 от 47 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    да тоз клип го знам бахти танка

Повече от фен Аватара на Je7
    лигата на сенките,

разликата между теб и голфърите с лепенки гти, ремус и т.н. по акъл е никаква.
    По начина, който пишеш си личи, че си тъпунгер. Тва да се хвалиш, че си се удрял и блъскал... какъв си бил, къде си щял да инвестираш...
    Иначе Г-класата е голяма работа. Така е.

да така е , аз по назад в мненията си казах че нямам акъл , къде видя да претендирам че съм умен ве JE-ЗВЕ

имам лепенка , и наиш ли кво пише на нея пише да си напраиш харакири с ножа с които баба ти отпушва мивката като сере

тва не е за хвалба , просто говоря истината че съм агресивен по натура това ми дава начин да си живея живота на пълни обороти и да изпитвам удоволствие и тръпка от него , докато ти почистваш килима на баба ти надупен като сфинкс ти ако искаш го възприемаи като хвалба , малкия ти мозък не може да побере че не ми пука кой кво мисли за мен !!!! набии си го в кламбука

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    тва че 90% от голфовете в БГ се карат от селяни не ги прави лоша кола ! много са си добри, ама не вървят хич

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    тва че 90% от голфовете в БГ се карат от селяни не ги прави лоша кола ! много са си добри, ама не вървят хич
    Еххх тас двойка на данчо брее

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ех LeagueofShadows, дано не се появи някой и да ти демонстрира с ръце или друго какво мисли за теб. Агресията води само до ответна агресия.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Ех LeagueofShadows, дано не се появи някой и да ти демонстрира с ръце или друго какво мисли за теб. Агресията води само до ответна агресия.
    Именно , агресията води до ответна агресия от моя страна демек някой тръгва с лошо към мен и става още по лошо

и с ръце им демонстрирвам или с други пособия

карай си пунтото димитар калашников и не се занимаваи с мен не знаеш нищо за мен и що за принципи имам говоренето наизуст го занеси при приятелката ти която ти се възхищава

имам мото в живота и то е всяко дело деиствие идва с последствия , аз никого не нападам пръв ако не е виновен или ако не е агресивен , но явно толкова не си напраил труда да вникнеш ходи чети повече книги за психология

Марка: Subaru
    Модел: Legacy
    Година: 1997
    Мощност: 2.5 GX / 150 коня
    Разход: 13

ето един субаримен субаратата са ми вторите любими след мерцедес

всичките модели са им яки

Мега фен Аватара на draid
    Опа имаме си нов форумен звяр. Ще взема и аз да си купя една G-класа, то голям фурор правели по улиците, не знаех

пантеро , мисля на срещата ни да доида с каска кат на МАГНИТО от х-мен понеже ще ме разчиташ непрекъснато , пантеро ти си ПРОФЕСОР Х

Голям фен Аватара на Mladenoff
    едно момиче, ако разбира от коли (а такива момичета има ), трябва да се подмокря като види г-класа...

Мега фен Аватара на an7raks
    Тоя месец ще трябва да отскоча да го видя това:
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4s2q7o
    Поорязана е откъм екстри, ама за цената си ми се вижда доста добра.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тоя месец ще трябва да отскоча да го видя това:
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4s2q7o
    Поорязана е откъм екстри, ама за цената си ми се вижда доста добра.
    Та тя е от библейско време. Няма ли някоя по-новичка?

Намери ми нещо от този клас за тези пари и да е нова и я вземам!

моита джипка е по стара от мен като възраст , но тва не и пречи да е на 600 хил км и все още да върви все така както е излязла от завода

когато твоето пунто доживее толкова години и километри , ела ми са обади щи завещая къщата си , ултра лоджик мен

новичкото си е новичко , бахти глезоранчовците

тия е-класси карат по милион , ако е поддържана правилно няма да има проблем

Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението

На бащата Е-класата като я взе на километража пишеше 600 000км, а предния собственик й е сменял двигателя веднъж, смятай колко с й реалните... Имат и страхотно окачване, заради което ти е кеф да я караш дори и по нашите мизерни пътища. Интериора не е като на последната Е-класа, но е доста по-приятен от този на коя да е нова кола за под 2 бона. Поддръжката й не е от най-евтините, ама поне не се троши през ден нещо.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    моита джипка е по стара от мен като възраст , но тва не и пречи да е на 600 хил км и все още да върви все така както е излязла от завода

когато твоето пунто доживее толкова години и километри , ела ми са обади щи завещая къщата си , ултра лоджик мен

новичкото си е новичко , бахти глезоранчовците

Готов ли си да отидем пред нотариус и да се подпишеш под написаното? Облогът си струва. 600к и ми даваш къщата си. Досега съм на 100к

Готов ли си да отидем пред нотариус и да се подпишеш под написаното? Облогът си струва. 600к и ми даваш къщата си. Досега съм на 100к
    да готов съм , аз си стоя зад думите проблема е че никога няма да разбера когато отидеш да си напраиш основен ремонт на мотора или кутията , понеже си от софия

чочонето дето ги наричат ако знаеш Е500 МЕРЦЕДЕС струва над 10 хиляди евро , има защото кола 90та година да струва колкото е -класс 2005-та една цена , а разлика от 15 години само тва може да доведе до размисъл някои които е умен , шматарок тва не го интересува , тои иска да има дигитални лаина вътре и като пътува на дълго да го остаи на пътя
    новите е -класи имат проблеми с електронната инсталация и има не 1 случаи на запалили се в движение такива , а новите седмици имаха една опция , ако налягането в една гума ти спадне под колко БАРА , колата влиза в авариен режим и не моиш я запалиш

имал съм и нови коли , имал съм петица БМВ с хиляда екстри затоплящи седалки темпомати простотии и мога ти кажа че когато доиде зимата декември януари и паднат температурите , почти всичко в тая кола спира да работи от един насран студ бахти
    повече не искам такъв кенеф

Мда и аз не съм фен на електрониката по колите. Вярно е, че се предоставят повече глезотийки и че разхода се сваля доста, ама не ми е оферта да кибича пред сервизи през ден и за една година да хвърлям пари, колкото за една нова кола...
    Чочонето ми е в мокрите сънища от доста отдавна. Живот и здраве, след някоя годинка може и да заработя за такова. Цялото й излъчване на тази кола е "Бягай от пътя ми, че ида!".
    Заедно с чочонето, W140 и пурите държат цени, необясними за любителите на "новичкото си е новичко, нищо че е боклучаво".
    Димитре, а и другите, дето сте на това мнение... Дай ми една причина да изсипя една торба пари за нещо по-ново, чиито интериор ме кара да драйфам под седалката, екстериора е някакъв женски, а двигателченцето няма силица да пръдне на светофара?

ДИМИТАР С РЪЖДЯСАЛИЯ КАЛАШАНИК , още нещо се сетих твоята кола ти я караш по кафенетата с 20 км.ч , и след още 50 хил км колата ти ще изпарди и ще почнеш да сменяш всякакви неща , като се почне от катализатори , тампони , щанги амортисиори и т.н. МАФ СЕНЗОРА ЩЕ СЕ ЗАДРЪСТИ струва 200 кинта , ДЕБИТОМЕР задължително и т.н

Ти си се оказал като много други заблуденковци в КАПАНА НА АВТОМОБИЛНИТЕ КОНЦЕРНИ , които за да не фалират правят нискокачествени части за колите за да ходиш да си обслужваш колата постоянно и да им пълниш кесииката. преди време са имали други ценности и са правили яки автомобили , сега правят кола която да и сменяш части на новите коли тия тампони които държат генерацията ти примерно са разграфени да искарат по 20хил км и след тва долу от наи тъпата гума са направени

моита кола я карам в еднометров сняг , през пясък на плажа , кал , камъни , потапям я в реки ПЛУВАМ С НЕЯ потопена до вратите , удрял съм и дифовете не един път , каменсти и кални баири по 70 градуса и повече , флексвам я в ями от половин метар , карам я в червеното , да не говорим че дрифтя с нея което е огромен товар върху мостовете и дифовете и кутията ми щото не е спортна кола ми не мога да я счупя ве , разочарован съм напрао твоя насирник ще го изтествам по моя начин точно за 5 минути и ще гледаш като паткан хванат в капан в мазето на панелен блок

АКО МЕ ОСПОРИШ С ФАКТИ ЧЕ КОЛАТА ТИ Е НАПРАВЕНА ДА ИЗДЪРЖА < А НЕ ДА И РОБУВАШ ЧРЕЗ ФАКТИ ТЕСТОВЕ ИЛИ КВОТО И ДА Е ЩЕ ТИ ДАМ КЪЩАТА СИ

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Мда и аз не съм фен на електрониката по колите. Вярно е, че се предоставят повече глезотийки и че разхода се сваля доста, ама не ми е оферта да кибича пред сервизи през ден и за една година да хвърлям пари, колкото за една нова кола...
    Чочонето ми е в мокрите сънища от доста отдавна. Живот и здраве, след някоя годинка може и да заработя за такова. Цялото й излъчване на тази кола е "Бягай от пътя ми, че ида!".
    Заедно с чочонето, W140 и пурите държат цени, необясними за любителите на "новичкото си е новичко, нищо че е боклучаво".
    Димитре, а и другите, дето сте на това мнение... Дай ми една причина да изсипя една торба пари за нещо по-ново, чиито интериор ме кара да драйфам под седалката, екстериора е някакъв женски, а двигателченцето няма силица да пръдне на светофара?
    за пурите по ме кефят , по издръжливи са , и плюс тва имат необходимия комфорт за хората които искат глезотиики без да им се насира колата и да разчитат на нея , примерно как кола от 70та година има ТЕМПОМАТ и други раоти и КЛИМАТИЦИ , питаите немските инженери

а новите мотори се прави с цел да са по слаби , уж емиси тва онова спъват ги с 50 катализатора , в шатите дори наложиха тая простотия , паркетен джип с 50 коня бахти тръпката мн яко спортна кола с въртящ момент на ГРАДИНСКА КОСАЧКА

КАЛАШНИКОВ
    ВЪВ ФОРМУЛА УАНН КЪДЕТО СА ВЪРХОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И НЯМА КОЛА КОЯТО ДА ГИ БИЕ , ОСВЕН МОЖЕБИ ХОРНЕТ ДЖЕТ ФАИТАР МУХАХА И ОТТАМ ВЗАИМСТВАТ ДА ИЗРАБОТВАТ КОЛИ ЗА ЦИВИЛНИТЕ ГРАЖДАНИ , КОИ ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВИДЯЛ ДА СЕ КАРАТ 4 ЦИЛИНДАРА КАРАТ СЕ ДЕСЯТКИ , КОИТО СЕГА СМЕНИХА С В8 С ТУРБИНИ , АМА ДА ХОРАТА СА ПРОСТИ ДА КАРАТ ДЕСЯТКИ И ОСМАЦИ НАЛИ НАСКАР СА С 3 ЦИЛИНДАРА ТЪЙ Е , ТВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ

КВО ПОЛЗВАТ ЯПОНЦИТЕ ЗА ДРИФТ , КОРОЛА АЕ86 КОЯТО Е НА 20 ГОДИНИ , СИЛВИА НА 20 ГОДИНИ , СКАИЛАИН ОТ ПЪРВИТЕ ВЕРСИИ ОНЕЯ С ОГЛЕДАЛАТА НА КАПАКА ,И ТЕ СА ТЪПИ ЯВНО < ТИ СИ УМНИЯ

И щото винаги говоря с факти , и мога да ти затворя наизустената уста винаги ето

http://www.manager.bg.s54.en.wbprx.c...B8%D0%BB%D0%B8

http://www.tvevropa.com.s54.en.wbprx...ics/view/67359

http://www.vesti.bg.s54.en.wbprx.com...defekt-3320431

http://offnews.bg.s54.en.wbprx.com/i...brichen-defekt

http://www.investor.bg.s54.en.wbprx....uredba,143935/

Чакам с НЕТАРПЕНИЕ да излезеш с поредната смехория на коята ще ти се смееи ЦЕЛИЯ ФОРУМ даже ЦЯЛАТА ЕВРОПА Дай да видим колко СТАРИ М5ЦИ ИЛИ МЕРЦЕДЕСИ ИЛИ КВОТО И ДА Е ПРЕДИ 15 ГОДИНИ НАЗАД СА ИЗТЕГЛИЛИ
    Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-14-2013 на 10:56

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Аз съм на следната логика, когато се взима кола втора ръка - за парите, които си подготвил, взимаш колата, която е струвала най-много като нова като се има предвид, че е в добро състояние и поддръжката ѝ няма да те разори, разбира се.

П.П. Фен съм на БМВ и Мерцедес от време оно, ама никога не бих си взел нов модел втора ръка. След 2003-4 почнаха да правят т.нар. "гаранционни автомобили" - купуваш я нова и докато и свърши гаранцията трябва вече да си я разкарал
    Последно редактирано от Mladenoff : 11-14-2013 на 10:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си