- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Колко обичам да се говори наизуст. Изобщо, ама изобщо не си наясно с отношението на германците към гастербайтерите. Имам многоприятели там и никой от тях не мие чиний. Работят в големи компании като Audi и BMW, а има и такива които са на мениджърски длъжности. Познавам и няколко докторанта в техни университи. Немците ги възприемат като равни и ценят труда и уменията им. Спри до тук и не се излагай повече.
dimitar_ako , гледай сега , ако исках да ме убеждаваш как твоите приятели работят в квартален гараж с табела "АУДИ бмв поправяме ауспуси , заварям с аргон , смяна масло за 2 евро " и т.н.щях да ти го кажа
Та и аз да стана бачкатор в германия , точно като турците там
Дето отиват уж недоволни от държавата си обаче разпъват турските знамена , българите не са по различни
В чикаго дори си има чалготека и там си ходят всичките утаики да си припомнят балканското. Същата работа е и с гастербаитерчетата в Германия , там си се насъбират на български общности и си лафят на по ракия на български понеже никой няма да се занимава с тях
![]()
После повечето кво праят , насъбират за 10 години няколко стотинки и идват тук да ги изхарчат за НОВИЧКО пунто или ауди и да се правят на батка , то така няма да се избавиш от комплекса си нали знаишПосле като свършат парите кво праим
Връщаме се в берлин праим нови 5 хиляди евро и се връщаме обратно
Да ги изхарчим за блек рам уиски
![]()
Какво да споря с прост човек, който дори не иска да вникне в това, което чете? Аз съм до тук.
То така е угодно , затапеният да отстъпи нали знаеш , уж че отстъпвал понеже бил по умен , тия номера ги знаем![]()
Отиди да праиш компания на пантерата да сглобявате крушки и да ви се смеятЧе не могли да се реализират в собствената си държава и решили да станат чираци
АЗ НИКОГА няма да се унижа да мия клозети или подове на автосервиз дори било и то за 3000 евро![]()
Аз ся са надрусах да напиша тия работи щото по принцип съм насран , ти ко знаиш , джони кеиджТи ква кола имаш я даи да видим и твоита
Можеш ли да се похвалиш с нещо изобщо , изакана коричка от портокал
![]()
Не от нета ве имбецилНапиши на един лист хартия името си , залепи го на челото с една храчка и пусни самоснимачка ама гледай да те фане в кадър
До колата
И още нещо , на татко колата не важиТряя да е твоя , паткярник
Между другото кажи на татко ти че няма вкус и е мноо тъп да си купи тоя бахур А4![]()
Надявам се някой ден да разбереш колко си тъп, но има една народна поговорка "Тъпия не може да осъзнае, че е тъп, това е част от тъпотата"
Така е , аз не го отричам , тъп съмНе ме кефи да съм заострен като теб , исках да кажа че чурката ти е тънка и заострена като моливче на първолак
Мойта е с тъпа форма , главата на чурката ми е като автомобилно бутало , голяма и тъпа
Кой ли ще предпочетат
Що са затапваш тъй сам мноо си клифоч обаче , смукач
Единственото нещо което можеш да задоволиш е кучето ти , путката му е тясна таман кат за теб
Иди да си опраиш питбула , ше се влюби още повече в теб като свършиш в него гейтак ,после ще се бие с мен до смърт
Тва от любов към тебе
![]()
Ок, пантерке, ако ти кажа, че и аз като теб искам планетата да е по-добро място за живеене? Ако до скоро съм се занимавал с електрически колелета, малки ветрогенератори и други подобни неща, ама съм достигнал до някакви изводи? А, ако ти кажа, че мините, от които се добива платина за катализаторите буквално убиват хора и замърсяват повече, отколкото ти ще замърсиш някога с колата си? А, ако ти кажа, че ще се събираме по 5 човека в колата?
....
Накъкво мнение за това бебче ?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4u9v99
т'ва ще да е на някоя батка - опасни трайбъли на задния прозорец, кристални стопове, двуцевка (вероятно само накрайник),спортен волан, грозен плейър, "метални" стелки, "хромирани" дръжки на вратите, колоните са на показ, щот са много красиви...аз бих подминал![]()
И те в това се бях загледал,ама 115 к.с .... Кой знае колко ще му е данъка ..
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4u9v99