.
Отговор в тема
Страница 26 от 47 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Колко обичам да се говори наизуст. Изобщо, ама изобщо не си наясно с отношението на германците към гастербайтерите. Имам многоприятели там и никой от тях не мие чиний. Работят в големи компании като Audi и BMW, а има и такива които са на мениджърски длъжности. Познавам и няколко докторанта в техни университи. Немците ги възприемат като равни и ценят труда и уменията им. Спри до тук и не се излагай повече.

dimitar_ako , гледай сега , ако исках да ме убеждаваш как твоите приятели работят в квартален гараж с табела "АУДИ бмв поправяме ауспуси , заварям с аргон , смяна масло за 2 евро " и т.н. щях да ти го кажа Та и аз да стана бачкатор в германия , точно като турците там Дето отиват уж недоволни от държавата си обаче разпъват турските знамена , българите не са по различни В чикаго дори си има чалготека и там си ходят всичките утаики да си припомнят балканското. Същата работа е и с гастербаитерчетата в Германия , там си се насъбират на български общности и си лафят на по ракия на български понеже никой няма да се занимава с тях

После повечето кво праят , насъбират за 10 години няколко стотинки и идват тук да ги изхарчат за НОВИЧКО пунто или ауди и да се правят на батка , то така няма да се избавиш от комплекса си нали знаиш После като свършат парите кво праим Връщаме се в берлин праим нови 5 хиляди евро и се връщаме обратно Да ги изхарчим за блек рам уиски

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Какво да споря с прост човек, който дори не иска да вникне в това, което чете? Аз съм до тук.

То така е угодно , затапеният да отстъпи нали знаеш , уж че отстъпвал понеже бил по умен , тия номера ги знаем

Отиди да праиш компания на пантерата да сглобявате крушки и да ви се смеят Че не могли да се реализират в собствената си държава и решили да станат чираци

АЗ НИКОГА няма да се унижа да мия клозети или подове на автосервиз дори било и то за 3000 евро

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    То така е угодно , затапеният да отстъпи нали знаеш , уж че отстъпвал понеже бил по умен , тия номера ги знаем

Отиди да праиш компания на пантерата да сглобявате крушки и да ви се смеят Че не могли да се реализират в собствената си държава и решили да станат чираци

АЗ НИКОГА няма да се унижа да мия клозети или подове на автосервиз дори било и то за 3000 евро
    Глупаците като теб просперират само в паралелни вселени.

Аз ся са надрусах да напиша тия работи щото по принцип съм насран , ти ко знаиш , джони кеидж Ти ква кола имаш я даи да видим и твоита Можеш ли да се похвалиш с нещо изобщо , изакана коричка от портокал

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Не от нета ве имбецил Напиши на един лист хартия името си , залепи го на челото с една храчка и пусни самоснимачка ама гледай да те фане в кадър До колата

И още нещо , на татко колата не важи Тряя да е твоя , паткярник

Между другото кажи на татко ти че няма вкус и е мноо тъп да си купи тоя бахур А4

Голям фен Аватара на Mladenoff

Между другото кажи на татко ти че няма вкус и е мноо тъп да си купи тоя бахур А4

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    май нещо завист долавям?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Надявам се някой ден да разбереш колко си тъп, но има една народна поговорка "Тъпия не може да осъзнае, че е тъп, това е част от тъпотата"

Така е , аз не го отричам , тъп съм Не ме кефи да съм заострен като теб , исках да кажа че чурката ти е тънка и заострена като моливче на първолак Мойта е с тъпа форма , главата на чурката ми е като автомобилно бутало , голяма и тъпа Кой ли ще предпочетат Що са затапваш тъй сам мноо си клифоч обаче , смукач Единственото нещо което можеш да задоволиш е кучето ти , путката му е тясна таман кат за теб Иди да си опраиш питбула , ше се влюби още повече в теб като свършиш в него гейтак ,после ще се бие с мен до смърт Тва от любов към тебе

anonymous708973
    Guest
    Не ме кефи да съм заострен като теб , исках да кажа че чурката ти е тънка и заострена като моливче на първолак Мойта е с тъпа форма , главата на чурката ми е като автомобилно бутало , голяма и тъпа Кой ли ще предпочетат
    С това официално минавам на facefist аз, за вас не знам.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С това официално минавам на facefist аз, за вас не знам.
    я кажи ся , що искаше да излизаш с мен като си имаш гадже , на 2 стана ли искаш да тъчеш , ах ти мръсницо знаех си че си доста подла

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    я кажи ся , що искаше да излизаш с мен като си имаш гадже , на 2 стана ли искаш да тъчеш , ах ти мръсницо знаех си че си доста подла
    аахахахаха, колко слабоумен, - за да ти покаже каква си наакана шматка и не можеш да вържеш 2 думи на кръст
    аахахахаха и жените те насраха в тоя форум, на твое място бих напуснал или по-скоро бих се самоубил

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    аахахахаха, колко слабоумен, - за да ти покаже каква си наакана шматка и не можеш да вържеш 2 думи на кръст
    аахахахаха и жените те насраха в тоя форум, на твое място бих напуснал или по-скоро бих се самоубил
    ако някой се е исрал, тва съм аз , в путката на майка ти се изсрах другия път като ще и лижеш сливата ще помиришеш лайната ми , ЛИЗГАЧ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    и жените те насраха в тоя форум
    Абе, дявол го взел, да наричаш някого "жена" и да казваш "и жените правят еди-какво-си" не спря ли да бъде модерна обида преди около 10 години

Мега фен Аватара на an7raks
    Ок, пантерке, ако ти кажа, че и аз като теб искам планетата да е по-добро място за живеене? Ако до скоро съм се занимавал с електрически колелета, малки ветрогенератори и други подобни неща, ама съм достигнал до някакви изводи? А, ако ти кажа, че мините, от които се добива платина за катализаторите буквално убиват хора и замърсяват повече, отколкото ти ще замърсиш някога с колата си? А, ако ти кажа, че ще се събираме по 5 човека в колата?
    ....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ок, пантерке, ако ти кажа, че и аз като теб искам планетата да е по-добро място за живеене? Ако до скоро съм се занимавал с електрически колелета, малки ветрогенератори и други подобни неща, ама съм достигнал до някакви изводи? А, ако ти кажа, че мините, от които се добива платина за катализаторите буквално убиват хора и замърсяват повече, отколкото ти ще замърсиш някога с колата си? А, ако ти кажа, че ще се събираме по 5 човека в колата?
    ....
    Значи е по-добре да не правим нищо отколкото да правим нещо?

Погледни ми примера с изнасилвачите и убийците отново.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Значи е по-добре да не правим нищо отколкото да правим нещо?

Погледни ми примера с изнасилвачите и убийците отново.
    Ако ще правим нещо само, за да не е като да не правим нищо, то по-добре да не правим нищо...
    А, знаеш ли, че тая 20-годишна барака мога да я карам на чисто биогориво, демек олио и да бъда по-екологичен с голямата кола, отколкото плюнчещият се еколог със Смарта?

гаджето ти подозира ли че искаш да ме оправиш

Мега фен Аватара на trabi_bs
    4

Мега фен Аватара на SurfSky
    Накъкво мнение за това бебче ?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4u9v99

Голям фен Аватара на Mladenoff
    т'ва ще да е на някоя батка - опасни трайбъли на задния прозорец, кристални стопове, двуцевка (вероятно само накрайник),спортен волан, грозен плейър, "метални" стелки, "хромирани" дръжки на вратите, колоните са на показ, щот са много красиви...аз бих подминал

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    т'ва ще да е на някоя батка - опасни трайбъли на задния прозорец, кристални стопове, двуцевка (вероятно само накрайник),спортен волан, грозен плейър, "метални" стелки, "хромирани" дръжки на вратите, колоните са на показ, щот са много красиви...аз бих подминал
    И те в това се бях загледал,ама 115 к.с .... Кой знае колко ще му е данъка ..
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4u9v99

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си