- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
"доста подобрения валове бутала нов спортен съединител спортни филтри. Газово Landirenco. двоино винтилирани дискове брембо накладки лагери брембо масло филтри"
АХАХАХАХААХАХ икономичен рацер... иначе бутала, брембо, филтр... снишена за повече аеродинамика....
Пич, ориентирай се към нещо друго... Тия голфове най-малкото са скъсани от юркане. Вземи нещо запазено и без следи от безвкусен селски тунинг.
Зависи къде живееш. При нас в Пловдив примерно ще ти е 150 лева, ама в други общини ще варира между 120-160 лева мааакс. Това за кола от 5 до 14 години.
П.П. Аз бих си взел едно Сивикче големият витек с газ - хем ще върви, хем няма да го усещащ като разходХвърли им едно око
Последно редактирано от Mladenoff : 11-22-2013 на 20:00
ква завист бе , още сега мога да изкарам пари и да си взема тоя гладък като лицето ти спръднялник![]()
ама кажи ми , ЗА КВО МИ Е ТЪПО МОМЧЕНИСКО , ТЪПО (като теб) , с много електроника ей мноо си тъп , поне като да беше ниско да беше ЛЕКО и спортно
тва сигурно тежи 1700кила
за парите на които татко ти си е купил такова аз ще си взема напомпано СТИ , ама тва не е кола за глазур като тебти обичаш лукс и гей визия
аз обичам мъжествена визия , перформанс , скорост
ти обичаш дизаин , аз мощност , еби си майката сега карай си мушмулата и не се напъваи ще изакаш
![]()
защо не се опиташ да познаеш още колко на брой коли има "татко ми"
ахахахахаха![]()
кво стана със снимката с надпис файар меджик до колатаама седни вътре путкян насран
и аз мога да го направя същото , по принцип ме мързи обаче бих го направил да видят що си феик заразлика от мен
БЪДИ РЕАЛЕН , меден насран скафандар![]()
ахахахах заради някакъв тъп на квадрат клозет ще тръгна да си правя снимки до колите с ника си в някакъв онлайн форум
ахахахахаа![]()
Ихааа децата видяха къс си посир мисир ПРОСТИР насран простир ГЪЗИР БЪЗИРРРРРРРР бъззззз маика ти да иба шубе тумбе курбе КЮРБЕНе постна снимка , мноо си феик , еби са
![]()
Огромна завист пръскаш човече. Защо висиш в teen форум?.. тук не ти е мястото. Изказваш се толкова грозно, че чак ме хваща срам що за тъпаци има в тоя форум.
Колкото до сивиците, харесват ми , но само тези които са 2006-2007-2008г. Мани го тоз Голф . Стар дарак , който за нищо не става . Ще си дадеш само парите на вятъра.
точно на мен да ми кажеш да завиждам чай на кое да съм завидялна теб ли мухаха аз имам всичко което може някой да поиска
и го имам докато съм млад което си е рядкост маце
вися в тиин форум понеже дойдох заради теб , искам да си поиграем
![]()
ама всъщност май ще се откажа , мноо си изпукана рапарка , не ме кефят рапарки ЧОВЕЧЕ , не ми говори на човече убиваш ми желанието за заигравка с тебе , излъчваш мъжки хормони , помпиш ли тестостерон и протеини в повече![]()
maamy stara nedodqlana ryskaza kakvo se karate koi e po glupav li ili si merite kuncite
![]()
Май е крайно време да се намеси някой модератор в тая тема. Жалко, че и те като другите в тая държава не си вършат работата.
сега тъпо е да провокираш така , ти си най тъпия провокатор обещавам тида обиждаш целия народ и цялата държава заради собствените си несполуки е доста нагло , дори за нагъл човек като мен
бегай , муки
![]()
Ооо детето се уплаши да не бъде баннато, както преди, че после къде ще получи толкова внимание?
Майка му умря по време на раждането, а баща му като разбра, че си пада по момченца го изгони от вкъщи...