- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Зависи къде живееш. При нас в Пловдив примерно ще ти е 150 лева, ама в други общини ще варира между 120-160 лева мааакс. Това за кола от 5 до 14 години.
П.П. Аз бих си взел едно Сивикче големият витек с газ - хем ще върви, хем няма да го усещащ като разходХвърли им едно око
Последно редактирано от Mladenoff : 11-22-2013 на 19:00
ква завист бе , още сега мога да изкарам пари и да си взема тоя гладък като лицето ти спръднялник![]()
ама кажи ми , ЗА КВО МИ Е ТЪПО МОМЧЕНИСКО , ТЪПО (като теб) , с много електроника ей мноо си тъп , поне като да беше ниско да беше ЛЕКО и спортно
тва сигурно тежи 1700кила
за парите на които татко ти си е купил такова аз ще си взема напомпано СТИ , ама тва не е кола за глазур като тебти обичаш лукс и гей визия
аз обичам мъжествена визия , перформанс , скорост
ти обичаш дизаин , аз мощност , еби си майката сега карай си мушмулата и не се напъваи ще изакаш
![]()
защо не се опиташ да познаеш още колко на брой коли има "татко ми"
ахахахахаха![]()
кво стана със снимката с надпис файар меджик до колатаама седни вътре путкян насран
и аз мога да го направя същото , по принцип ме мързи обаче бих го направил да видят що си феик заразлика от мен
БЪДИ РЕАЛЕН , меден насран скафандар![]()
ахахахах заради някакъв тъп на квадрат клозет ще тръгна да си правя снимки до колите с ника си в някакъв онлайн форум
ахахахахаа![]()
Ихааа децата видяха къс си посир мисир ПРОСТИР насран простир ГЪЗИР БЪЗИРРРРРРРР бъззззз маика ти да иба шубе тумбе курбе КЮРБЕНе постна снимка , мноо си феик , еби са
![]()
Огромна завист пръскаш човече. Защо висиш в teen форум?.. тук не ти е мястото. Изказваш се толкова грозно, че чак ме хваща срам що за тъпаци има в тоя форум.
Колкото до сивиците, харесват ми , но само тези които са 2006-2007-2008г. Мани го тоз Голф . Стар дарак , който за нищо не става . Ще си дадеш само парите на вятъра.
точно на мен да ми кажеш да завиждам чай на кое да съм завидялна теб ли мухаха аз имам всичко което може някой да поиска
и го имам докато съм млад което си е рядкост маце
вися в тиин форум понеже дойдох заради теб , искам да си поиграем
![]()
ама всъщност май ще се откажа , мноо си изпукана рапарка , не ме кефят рапарки ЧОВЕЧЕ , не ми говори на човече убиваш ми желанието за заигравка с тебе , излъчваш мъжки хормони , помпиш ли тестостерон и протеини в повече![]()
Май е крайно време да се намеси някой модератор в тая тема. Жалко, че и те като другите в тая държава не си вършат работата.
maamy stara nedodqlana ryskaza kakvo se karate koi e po glupav li ili si merite kuncite
![]()
сега тъпо е да провокираш така , ти си най тъпия провокатор обещавам тида обиждаш целия народ и цялата държава заради собствените си несполуки е доста нагло , дори за нагъл човек като мен
бегай , муки
![]()
Ооо детето се уплаши да не бъде баннато, както преди, че после къде ще получи толкова внимание?
Майка му умря по време на раждането, а баща му като разбра, че си пада по момченца го изгони от вкъщи...