.
Отговор в тема
Страница 27 от 48 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1176
    Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от Je7 Виж мнението
    "доста подобрения валове бутала нов спортен съединител спортни филтри. Газово Landirenco. двоино винтилирани дискове брембо накладки лагери брембо масло филтри"
    АХАХАХАХААХАХ икономичен рацер... иначе бутала, брембо, филтр... снишена за повече аеродинамика....

Пич, ориентирай се към нещо друго... Тия голфове най-малкото са скъсани от юркане. Вземи нещо запазено и без следи от безвкусен селски тунинг.
    Да,днеска ми казаха че такива голфове ще са доста карата и натискани .... Има логика ... А 101 к.с 1600 куб колко ли ще е данъка ? Баща ми вика към 200 лева ?

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Зависи къде живееш. При нас в Пловдив примерно ще ти е 150 лева, ама в други общини ще варира между 120-160 лева мааакс. Това за кола от 5 до 14 години.

П.П. Аз бих си взел едно Сивикче големият витек с газ - хем ще върви, хем няма да го усещащ като разход Хвърли им едно око
    Последно редактирано от Mladenoff : 11-22-2013 на 19:00

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Да,днеска ми казаха че такива голфове ще са доста карата и натискани .... Има логика ... А 101 к.с 1600 куб колко ли ще е данъка ? Баща ми вика към 200 лева ?
    v po golqm grad s poi4e koli e po skupo, ae 190 leva ne ti murdat

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Зависи къде живееш. При нас в Пловдив примерно ще ти е 150 лева, ама в други общини ще варира между 120-160 лева мааакс. Това за кола от 5 до 14 години.

П.П. Аз бих си взел едно Сивикче големият витек с газ - хем ще върви, хем няма да го усещащ като разход Хвърли им едно око
    Имал съм възможност да се допра до втек мноо яки мотори много здрави и голяма икономия , бих препоръчал сивик ВТИ тва е колата

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    Между другото кажи на татко ти че няма вкус и е мноо тъп да си купи тоя бахур А4
    май нещо завист долавям?

ква завист бе , още сега мога да изкарам пари и да си взема тоя гладък като лицето ти спръднялник

ама кажи ми , ЗА КВО МИ Е ТЪПО МОМЧЕ НИСКО , ТЪПО (като теб) , с много електроника ей мноо си тъп , поне като да беше ниско да беше ЛЕКО и спортно тва сигурно тежи 1700кила

за парите на които татко ти си е купил такова аз ще си взема напомпано СТИ , ама тва не е кола за глазур като теб ти обичаш лукс и гей визия аз обичам мъжествена визия , перформанс , скорост ти обичаш дизаин , аз мощност , еби си майката сега карай си мушмулата и не се напъваи ще изакаш

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    защо не се опиташ да познаеш още колко на брой коли има "татко ми"
    ахахахахаха

кво стана със снимката с надпис файар меджик до колата ама седни вътре путкян насран

и аз мога да го направя същото , по принцип ме мързи обаче бих го направил да видят що си феик заразлика от мен

БЪДИ РЕАЛЕН , меден насран скафандар

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ахахахах заради някакъв тъп на квадрат клозет ще тръгна да си правя снимки до колите с ника си в някакъв онлайн форум
    ахахахахаа

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Ихааа децата видяха къс си посир мисир ПРОСТИР насран простир ГЪЗИР БЪЗИРРРРРРРР бъззззз маика ти да иба шубе тумбе курбе КЮРБЕ Не постна снимка , мноо си феик , еби са

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    значи първо не съм хейтър а трол , има разлика

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Огромна завист пръскаш човече. Защо висиш в teen форум?.. тук не ти е мястото. Изказваш се толкова грозно, че чак ме хваща срам що за тъпаци има в тоя форум.
    Колкото до сивиците, харесват ми , но само тези които са 2006-2007-2008г. Мани го тоз Голф . Стар дарак , който за нищо не става . Ще си дадеш само парите на вятъра.

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Огромна завист пръскаш човече. Защо висиш в teen форум?.. тук не ти е мястото. Изказваш се толкова грозно, че чак ме хваща срам що за тъпаци има в тоя форум.
    Колкото до сивиците, харесват ми , но само тези които са 2006-2007-2008г. Мани го тоз Голф . Стар дарак , който за нищо не става . Ще си дадеш само парите на вятъра.
    точно на мен да ми кажеш да завиждам чай на кое да съм завидял на теб ли мухаха аз имам всичко което може някой да поиска и го имам докато съм млад което си е рядкост маце вися в тиин форум понеже дойдох заради теб , искам да си поиграем
    ама всъщност май ще се откажа , мноо си изпукана рапарка , не ме кефят рапарки ЧОВЕЧЕ , не ми говори на човече убиваш ми желанието за заигравка с тебе , излъчваш мъжки хормони , помпиш ли тестостерон и протеини в повече

PK 0500 KP

Мега фен Аватара на draid
    Май е крайно време да се намеси някой модератор в тая тема. Жалко, че и те като другите в тая държава не си вършат работата.

maamy stara nedodqlana ryska za kakvo se karate koi e po glupav li ili si merite kuncite

сега тъпо е да провокираш така , ти си най тъпия провокатор обещавам ти да обиждаш целия народ и цялата държава заради собствените си несполуки е доста нагло , дори за нагъл човек като мен бегай , муки

сега тъпо е да провокираш така , ти си най тъпия провокатор обещавам ти да обиждаш целия народ и цялата държава заради собствените си несполуки е доста нагло , дори за нагъл човек като мен бегай , муки
    az li az sum nevinen pone sq

към драид писах

извиняваййй ма ти знаеш ли ,че имашш страшнии очиии

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Ооо детето се уплаши да не бъде баннато, както преди, че после къде ще получи толкова внимание?
    Майка му умря по време на раждането, а баща му като разбра, че си пада по момченца го изгони от вкъщи...

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Ооо детето се уплаши да не бъде баннато, както преди, че после къде ще получи толкова внимание?
    Майка му умря по време на раждането, а баща му като разбра, че си пада по момченца го изгони от вкъщи...
    trye story bro

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си