.
Отговор в тема
Страница 32 от 47 ПървиПърви ... 2228293031323334353642 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 1176

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Да ви сЕра на малките консервни кутии! Плюс електрониката, прогреса и всички бонус фуйни. Тооолкова е мъжко кат' ще ебеш в такова говно да седиш кат' на зъболекарски стол. Звукът на седалката ти дава бонус гей точки. Или по-назад споменатото как си оставяш на пътя 'щото видиш ли си си сменил гумата, ама не можеш да си опрайш фуйните от простите системи и си седиш да те вАли снега на магистралата.

Надеждност и прогрес, някой от вас качвал ли се е в кола, която е събрана само с 2 ръце?

Мега фен Аватара на babity
    'Ма тя колата, за която говоря (с педалските седалки), изобщо не е малка кола. Просто е гейски направена. А т'ва по какво си избирам мъже не е твой проблем и тъй като аз не го дискутирам тук по никакъв начин, смятам че не е твоя работа и ти да го правиш.

Но да, изразих се (с)вински. Има коли за всеки. Пластмасови, модерни, произведени с последния писък на прогреса... и коли за офроуд, примерно. Или мъжки коли. Или скъпи (не само на джоба) пари. Дори такива с душа и такива без.

Мега фен Аватара на draid
    А какво разбираш ти от коли, за да определиш коя е мъжка кола и коя не ? По боята или по формата ги класифицираш хахахахах

Звука, примерно.

Едит: забравих, че като жена нямам право на няк'во мнение. Извинявам се, приключих по въпроса.
    Последно редактирано от babity : 12-25-2013 на 23:01

Звука, примерно.

Едит: забравих, че като жена нямам право на няк'во мнение. Извинявам се, приключих по въпроса.
    Звук да искаш да постигнеш, може и кола за 1000лв да направиш да реве като прасе на заколение.

Истинските шофьори не карат автоматици.

Истинските шофьори карат всичко.

Така е , аз не мога да карам и затова искам автоматик и то спортна кола Може даже да спрем да ползваме мобилни комуникации и да почнем с гълъби Ся сериозно за спортна кола от автоматик няма по добро , няма как човек да превключва по бързо от машина , демек да смяташ по бързо от компютър Новите автомати превключват за от сорта на 0.1 секунди. В завоите няма нужда да ползваш техники от сорта на хиил анд тоу които са трудни особено ако педала ти не е като на мерцедес или бмв , запознатите ще ме разберат

Другото е че се изключва човешката грешка , няма как от адреналин да пропуснеш предавка и т.н. После ако говорим за нормална употреба не за рейсинг , ползваш си само единия крак , и можеш да си ядеш да си правиш други раоти много е удобно особено за дълъг път

За офроуд , аз трябва да работя много бързо с педалите на огромните баири и е адски уморително , с автоматика просто ще пусна педала на спирачката и колата няма да се свлече надолу , просто ще стои на място и когато подам газ ще поеме предимства на автомата колкото искаш , да не говорим че тип троници или менюал режим има от 20 години сигурно можеш да си я превключваш ръчно тоест

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Звук да искаш да постигнеш, може и кола за 1000лв да направиш да реве като прасе на заколение.
    Да ве ко си прикааш , ще смениш гърнето на някоя хонда и ще изкараш звук на v8 Кажи на хората как да вадят подобен звук на хондите или на опелите си Ще бъде мноо модерно , примерно хонда хеми
    Последно редактирано от darknesswillfall : 12-26-2013 на 14:28

Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    Да ве ко си прикааш , ще смениш гърнето на някоя хонда и ще изкараш звук на v8 Кажи на хората как да вадят подобен звук на хондите или на опелите си Ще бъде мноо модерно , примерно хонда хеми
    Няма да извадиш, също както няма да извадиш и от V8 звук на V12, ама след като особено второто се среща все по рядко, особено по нашите географски ширини няма какво да го споменавам. И разбира се голямо значение има изпускателната система за звука, ако щеш и на V8. Друга ми беше идеята с коментара.

Иначе към babity
    Покарай по София няколко часа по задръстванията сутрин или към 17:00ч и много бързо ще заобичаш автоматика за градски условия. Автомата няма равен там, няма равен и във спортните коли, обясниха ти защо. Ако ти е голям зора ти да си ръчкаш скоростите си има типтроници и т.н. Да не говорим какво предимство имат в тежки зимни условя, особено ако човека зад волана не е виждал повече от 10см сняг.

Няма да извадиш, също както няма да извадиш и от V8 звук на V12, ама след като особено второто се среща все по рядко, особено по нашите географски ширини няма какво да го споменавам. И разбира се голямо значение има изпускателната система за звука, ако щеш и на V8. Друга ми беше идеята с коментара.

Иначе към babity
    Покарай по София няколко часа по задръстванията сутрин или към 17:00ч и много бързо ще заобичаш автоматика за градски условия. Автомата няма равен там, няма равен и във спортните коли, обясниха ти защо. Ако ти е голям зора ти да си ръчкаш скоростите си има типтроници и т.н. Да не говорим какво предимство имат в тежки зимни условя, особено ако човека зад волана не е виждал повече от 10см сняг.
    И какво му е трудното да караш с ръчни скорости в задръстванията, че не мога да схвана?

Аз на градско не спирам да рейсвам.

да много е яко особено по задръстванията единия ти крак постоянно да пружинира не всички живеем на село като теб бай да уей

Ееее, Слънце, нали си здрав? От толкова ли се уморяваш?

не вълче , не се уморявам изобщо и съм здрав , но тъй като обичам да съм най добър и най бърз във всичко , предпочитам да изключа всички недостатъци иначе за вграда не ми пука там не съм на компетишан

Зак'во ми слагате в устата думи, които не са мои? Някъде да казах, че не удобно? Не. Съвсем друго нещо казах.

Някъде да прочете че е трудно ? Карай цял ден в задръствания по големите градове и виж после как ще си чувстваш левият крак.

Някъде да прочете че е трудно ? Карай цял ден в задръствания по големите градове и виж после как ще си чувстваш левият крак.
    Кормувал съм по цял ден в София, досега крак не ме е болял....

кормувал си ? хаха

Повече от фен Аватара на zliat
    draid ти моето момченце какви обувки носиш?Ако носиш кофти обувки и от 50 метра ходене ще се чувстваш бит през краката.
    Автоматиците са за много тъпи хора.,затова не случайно се използват масово в Щатите.Автоматиците имат достатъчно недостатъци, за да не се налагат масово на пазара в България.Нека да изброя някои от тях за да не чешеш там където не те сърби - по-голям разход на гориво,по-ниска надежност(спрямо ръчните скоростни кутии),скъпи части при ремонт.Стигат ли ти тези или искаш още?Ето още-по-големи габаритни размери(спряморъчните),по-голяма маса(спрямо ръчните).
    Съвсем друг въпрос и тема е това че при по-мощните двигатели(500,600 конски сили и нагоре) се използват заради по-плавната смяна на предавките.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    по-голям разход на гориво,по-ниска надежност(спрямо ръчните скоростни кутии),скъпи части при ремонт..
    Това са недостатъци само за нас българите, които караме коли втора ръка. Просто сме по-беден народ и за това гледаме да ни е по-евтино горивото.. Мисля , че на тези в Щатите ги боли дали един/два литра повече ще им дойде за 100 км.

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Това са недостатъци само за нас българите, които караме коли втора ръка. Просто сме по-беден народ и за това гледаме да ни е по-евтино горивото.. Мисля , че на тези в Щатите ги боли дали един/два литра повече ще им дойде за 100 км.
    Добре.....ако живеехме в Щатите може да кажем,че това не е недостатък.
    Но има още минимум 3 недостатъка за които и дума не си обелила.

Затова не всеки трябва да има книжка. Да, инцидент може да стане с всеки, никой не е застрахован, но ако наистина превключването ти е кусура и те прави рисков водач, то наистина е по-добре да се придържаш към обществения транспорт.
    +1111
    Последно редактирано от zliat : 12-27-2013 на 15:03

draid ти моето момченце какви обувки носиш?Ако носиш кофти обувки и от 50 метра ходене ще се чувстваш бит през краката.
    Автоматиците са за много тъпи хора.,затова не случайно се използват масово в Щатите.Автоматиците имат достатъчно недостатъци, за да не се налагат масово на пазара в България.Нека да изброя някои от тях за да не чешеш там където не те сърби - по-голям разход на гориво,по-ниска надежност(спрямо ръчните скоростни кутии),скъпи части при ремонт.Стигат ли ти тези или искаш още?Ето още-по-големи габаритни размери(спряморъчните),по-голяма маса(спрямо ръчните).
    Съвсем друг въпрос и тема е това че при по-мощните двигатели(500,600 конски сили и нагоре) се използват заради по-плавната смяна на предавките.
    Аха значи поршовете , и нисан ГТ-Р са за много тъпи хора ,разбрахме

Помисли пак кой е тъпия

Приятел карам от доста дълго време през което съм минал завидно количество километри не само в България, а и отвъд граница. Карал съм достатъчно време както в доста големи градове, така и в доста тежки зимни условия. В момента постоянно карам около 4 различни коли, 3 от които са с ръчни скорости, а една е автоматик - CVT (сиреч безстепенна, щото виждам че си много остър). Няма нужда да ми обясняваш кое е за тъпи хора и кое за остри. Единствените недостатъци на автомата са наистина малко завишеният разход спрямо ръчните и по-скъпият ремонт при нужда. Да не говорим колко често се чупят скорости като цяло и, че при неправилно каране може да стопиш съединителя на ръчните за отрицателно време. При достатъчно каране в натоварени задръствания, левият крак винаги се изморява, ако щеш и бос карай, при автомата това няма как да се случи. Очаквам да се включиш сега и с изказване, че темпомата е излишна екстра (Защо ти е видиш ли като може да си държиш крака на газта, тва е за тъпи хора)

Хайде сега се сври в някой ъгъл и замълчи за неща които очевидно не разбираш. Предполагам дори не си и карал автомат, да не говорим за CVT

Затова не всеки трябва да има книжка. Да, инцидент може да стане с всеки, никой не е застрахован, но ако наистина превключването ти е кусура и те прави рисков водач, то наистина е по-добре да се придържаш към обществения транспорт.
    А ти трябва да се изживяваш като голям шофьор ли ? Колко км си навъртяла 1000 ?, 5000 ?, 10000 ? хах
    Последно редактирано от draid : 12-27-2013 на 15:41

А ти трябва да се изживяваш като голям шофьор ли ? Колко км си навъртяла 1000 ?, 5000 ?, 10000 ? хах
    'Що не? Не ме е страх от ръчни скорости, не гледам оборотомера като сменям предавка и също така спътниците ми не целуват таблото всеки път когато го правя. Карала съм достатъчно много коли, и такива в състояния в каквито ш' се разревеш кат' ги видиш... Не ми прави сметка на шоферлъка, ста'а ли?

Повече от фен Аватара на Je7
    Ръчките нямат предимства пред съвременните автоматици. Единствено за кеф може да караш ръчка. Единствената икономия на гориво можеш да я докараш като караш по надолнище на неутрална като си с ръчка... друг начин има ли?!?

А тези от Ф1, големи балъци да карат автоматици... сигурно ги правят така, за да е ПЛАВНА смяната на предавките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си