- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Тва колата мечта ли ти е или твойтаПървоначално написано от Jorko223
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
На колко километра е? Аз ако съм на твое място ще се отърва от него колкото се може по-бързо!Първоначално написано от Jorko223
Богаташи, колко струва 1 CLS63 AMG 2009 в България? Има ли платци за тоз автомобил? Колко бързо смятате че може 1 такъв да се продаде?
В момента трудно, пазара доста куца за каквито и коли да е.Първоначално написано от Nakadah
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Градско свалям с литър под заводските данниПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
BMW e36 318iS Sedan m42b18
Градско по книжка 11/100...Градско постигнато във Варна(при това в студеното време)10 на 100(като се случва да изпързалям някой друг завой,но е главно пенсионерско каране)....миналото лято бях паднал до 9/100 с клима...но както споменах макар и дрифтър по душа не ми е никакъв проблем да карам икономично...плавни ускорения,спиране без спирачки,връщане на скорости и т.н...
Извънградско по книжка при 90км/ч 6,4/100...извънградско постигнато при 90км/ч 6,5 на 100
Извънградско по книжка при 120км/ч не мога да потвърдя но при каране 110-130км/ч с 5 човека в колата и пълен багажник 8 на 100(7,7 на 100 при 120 заводски данни)...
Като приемем факта,че заводските данни са постигнати при лабораторни условия с качествено гориво и НОВ автомобил съм щастлив с постигнатото и съм готов да гарантирам че до този момент колата ми постига заводския разход!
Печка и iS..?Първоначално написано от TERLIKA
слез на земята...м42 е един от най-сполучливите им мотори...колкото до TDSа...наливаш пари като за дизелак ама насреща един трошлив и капризен мотор...при това неикономичен...да бил съм свидетел на 318TDS(всъщност е 1,6 литров) КОМБИ тон и триста с извънградски разход 4 на 100(след основен ремонт,ново турбо и т.н...в крайна сметка чисто нов мотор)....и съм фен на малкия TDS,но са крайно капризни мотори...!Тези iSки дето ги знаеш да отидат да ги прегледат,че има нещо нередно в тях...и моята гореше по 20+ ама смених ламбда сондата,пипнах тук там и о чудо!Каквото са казали швабите преди 18 години...такъв и е разхода и сега след незнайно колко км...НОРМАЛНО КАРАНЕ!!
Инак тука под ръка ми е и една е36ца 316i Седан....с най-калпавия им мотор м40б16....последно даде 7,5 на 100 разход градско(с 15 литра 200км)Но както споменах става въпрос за спокойно(пенсионерско) каране!!!
Ама почни да пишеш тук след като вземеш книжка защото това какво имат мама ти и тати ти хич не ме интересува!!Па и разправяй квото щеш за TDSа много добре знам за какво става въпрос
Тук историята с малкия TDS се повтаря...този мотор ми е крайно приятен,но за съжаление е и крайно капризен!Имам цяла книжка с недостатъците му!Ако те интересува пиши на ЛС...Първоначално написано от Righteousness
Наскоро едвам разкарахме един "Перник" с този мотор...как се навиха на бартер за 316ка(отново Седан) не знам...тази не върви толкова,нито пък се хвали с добър разход,но е ъпдейт спрямо Голфа..
А тея с Аудитата по 4.2 V8,GTRите,350Z и AMGтата....излезте от ниид фор спиидаОсобенно с тъпия разход даден на RS 4ката....извън гори 10-11....градско 19-20...изпробвано....НОРМАЛНО КАРАНЕ!
Дай аз да я карам тая пуста RS 4ка,че да вдигаш всеки ден банкет,че гори под 25/100
Първоначално написано от Rorschach
О извиняваме се пре свети ни шофьорю!Как е с градския транспорт?!?
Ако можех да си купя нова кола отново бих си купил е36ца,отново щеше да е 318iS Седан...отново щеше да е с м42 мотора...може би бих си поръчал всички възможни "екстри"...като hi-fi пакет,навигация,телефон,ди италната клима(макар да предпочитам тази с врътките и тази с която съм),CDчейнджъра...зимния пакет,самозатъмняващото се огледало с компас и бяло кожено рекаро....опаааа..колко коли от този клас имат такъв списък с екстри...Къде е Вектра А и Ауди 80 спрямо е36цата...?НЯМАТ НАВИГАЦИЯ,НЯМАТ ТЕЛЕФОН,НЯМАТ HI-FI ПАКЕТИ И Т.Н...
Купете си кола със собствени пари,сипвайте и бензин и я подържайте...после се правете на лекенца![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
^^
Всяка навигация на кола е пълен боклук! Не ти трябва телефон докато караш! За какво ти е компас? Като чели си в америка? Да продължавам ли? Да BMW, са царе на взимането на парите ти! Докато другите компании ти дават някой опции стандартно, BMW ти иска пари за тях...
Защо не престанеш да спориш и да разваляш темата подяволите? Не си най-великия, няма и да си! 15 годишно BMW символизира селяния(в повечето случей). За какво ти е да си взимаш 15 годишнo BMW като можеш да си вземеш 4 годишен Ford? Като най-малкото този Ford няма да знае какво е сервиз в близките години, докато това BMW няма да излиза от него!
И да, аз съм си купил всичките си коли със собствени пари! Но опа, аз имам коли където само ги гледаш на картинка и ти текът лигите!
BMW са боклуци!
Марка: Фиат
Модел: Пунто
Година: 96
Мощност: 1.1 / 54 коня
Разход: 6/100 градско , за извън градско незнам ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Я още едно пунтоПървоначално написано от rosencetooo
![]()
^мхм.. много си я харесвам количката![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Марка: Форд
Модел: Ескорт
Година: 1992
Мощност: 1.4
Разход: Средно 8.5/100
Аз казах, че имам GT-R, ама никой не ме нахрани![]()
Тва е автомобила.
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
Искам реални снимки! Не някви си взети от някой сайт където всеки си показва колата!Първоначално написано от bigshitpoppin
Е колко по-реални снимки от тези искаш?
Колата е продадена вече - от лятото на 2009-та беше при мен, сега друг човек я кара.
Дилемата е: нов ГТР или употребяван, но тунингован ГТР!
Последна снимка на колата, докато беше на Горубляне.
GT-R е ебати ебавката. Разликата между 2 коли STOCK може да надмине 100hp![]()
![]()
Ми кво да ти кажа. РС4 не ми допада, както всички други модели от производителя с емблема на Понички!
Щом е ебавка - ок. Тва си е твое мнение. От София ли си - можем да направим няколко старта?
Първоначално написано от bigshitpoppin
![]()
Да не би да лъжа бе?
![]()
Да от София съм! Жалко че не живея там![]()
![]()
ПС: Ти нали си си продал нисана, с кво ще правиш тоя старт?![]()
Да не говоря че Nissan имат най-скъпите части от всички автомобилни марки с който съм работил до сега![]()
Като му стане нещо на GT-R по скоростна кутия или двигател просто го мяташ защото не можеш да смениш двигател/скоростна кутия
![]()
![]()
Ама и ти си един професор.
Как ти звучи БМВ М5 Е60? С мощност 610 к.с. е в момента, колата рядко се изкарва, затова ще се изкефя да те точкувам с М5-цата. Хахахах.
Направете и клипче да видим кой е бил в пишкомера![]()
М5 2007, 16к км ебах майката на SMG кутията. 1 приятел, M5 2008, 28к км, SMG преебано, 1 познат дето притежава Mercedes-Benz Dealership взе M5 2006 с 7к км като Trade-In, първото нещо което направи е да остави $25 000 в BMW заради счупена скоростна кутия...Първоначално написано от bigshitpoppin
Как ли ми звучи?![]()
![]()
Ти май го раздаваш доста вървежен и презадоволен с тея автомобили? Чудно ми е кво толкова спамиш в тоя форум. Имам предвид, че хората с тия средства, като тебе не пишат по форумите. Това, че съм имал ГТР не ме прави някакъв гъзар, нали сега го нямам?
Иначе тва за скоростната кутия и аз не го отричам.
Еий това LSD не ви ли пусна или май ви е ударило за цял живот.Вие ако сте такива гъзари няма да се подмятате в тоя форум...а ще си чукате манекенките и ще си пиете уискито.Като сте големци,дайте някое клипче,снимка с вас и колата,не ходите ли по пистите...наизустили ми някакви специфични проблеми за дадена кола и дрънкат като развалени грамофони.
The time's for sobieski
Принципно си прав! Но това не пречи и ония "батковци" да поглеждат форумчетата из интернет! Не съм длъжен да пускам моя снимка заедно с колата!Първоначално написано от vankata5555555