- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
^защото си заядлив ,неграмотен простак без помен от обща култура и с няколко хиляди хапливи мнения в тийнейджърски форум ,в който влизаш за да се заяждаш с хората и да си показваш простотията ,смятайки че по този начин вдъхваш респект ,когато реално просто предизвикваш погнуса и песимистични мисли за умствената деградация на човешкия род ?
По темата - кола не карам и не искам - харесал съм си една ninja zx6 от 2005г и определено мисля да се оборудвам това лято ,стига да не ме вкарат в лудница роднини и познати![]()
^айде сега скарайте се....
Auriss успех с мотора,дано го вземеш и ти желая безаварийно каране,и много хиляди километри без инциденти
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Спрете да серете в темата!
Тази тема я направих с цел хората, който караме коли да споделяме опит, мнения, умения и така нататък, а не да се караме и да се избиват комплекси и акаме безразборно.
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Кажи ве, лекенце? 99 % съм убеден, че не можеш да ми стъпиш нито на образованието, нито на квалификациите, а тези коли дори и да ги имаш, значи баща ти е престъпник, защото такива пари в България не се изкарват с честен труд.Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
Другия вариант е да ги имаш на картинки от дъвки Турбо
Така че мойж да ми ядеш оная работа, щото ако имаше верно такива коли, нямаше да имаш хиляди мнения в тийн форум, щеше да имаш други занимания. Get a life dude!
![]()
Вчера както бях на къра, изведнъж ми се досра..
Прав си, не съм ти на образованието. Моето образование се признава в цял свят, а твоето е листче хартиика дето мое си избършеш сопола с него.Първоначално написано от Pendejo
A кой така случайно те излъга че живея в България?![]()
![]()
Както казах, дрънкате без да знаете... Важното е да дрънкате и да се правите на отворени! Ако знаеше къде живея и какво работа нямаше въобще да си позволиш да си отвориш устата на тази тема...
Какво права аз в този форум? Какво подяволите аз правя тука? Ваша работа ли е? Не... Но трябва да се заядеме... Кой съм аз че да решавам какво аз ще правя с моето собствено време?![]()
![]()
Браво! Браво! Не можеш да говориш на Български та реши да почнеш на език който не говориш(English)... Оти бе? Оти си cool!?![]()
Абе само на мене ли ми писна всеко второ мнение в тази тема да е мое само защото некво си лайненце има претенции за величие и решава да се заяде?![]()
![]()
трудно се приемат някой неща,особено ако има завист...защото във БГ много трудно се изкарват над 1 К чисти (имам предвид с честен труд)
дори и майка ми и баща ми (живеят в БГ) не могат да възприемат,че стоя по 8-9 часа на компютъра и за месец изкарвам колкото те за 1 година...че може би и повече...
И какво значение има,ако иска и Ауди А7 да кара.....никой не го топли.Тук е просто за да споделяме колите си със другите (на снимки ест.) не да се заяждаме.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Марка: Мерцедес
Модел: 200 ТЕ
Година: 95'
Мощност: 2.0 / 130 коня
Разход: 11-14 градско, 9-10 извънградско
и
Марка: Сеат Ибиза
Модел: ST
Година: 2010 декември
Мощност: 1.4 / 90 коня
Разход: 7 градско, 4-5 извънградско
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Първоначално написано от Slawi92
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
@Nakadah какво си учил и какво работиш? Питам просто от любопитство.
Как се казваш, ако не е тайна?Първоначално написано от Isildur
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
Ivan (sorry za latinicata ne sym na komp)Първоначално написано от bigshitpoppin
Ми фен на Волво ,официялен член на Волво Клуб България с което се гордея .
Карам Волво в40 1997 година добра машинка попринцип ама ми е бавна че аз съм си по бързите скорости.
Мисля в блиско бъдеще да взема нещо по-ефтино което да е със задно че ще се уча да дрифтя![]()
Ъпдейт за разхода на iSката...със скорост 80-90 Варна-Русе-Варна общо изминати километри 400,на колонката долях точно 25 литра което прави разход 6,25л/100км,а имаше и малко разходки из Русе...Впечатляващ разход за дъртото M42 и тон и триста купе....
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
да не си объркал цифрите ? какво гориво е ? това не мога да го повярвам да харчи толкова малко...дори и да ме возиш...да не ти е счупен уреда ?Първоначално написано от Lav40
Как засичам разхода и как го постигам...ето кратко обяснение:
Пълня БЕНЗИН А95 догоре пътувам Варна-Русе-Варна и пак пълня догореВ Русе бях на центъра до операта
След това разходка до Дунава,от там до Дружба(не знам кой номер
).От Дружба пак до центъра.На другия ден ходих до Русенския университет,след което отново до центъра и от там пътя за Варна.Във Варна заредих на същата бензиностанция,на същата колонка,отново докато изщрака пистолета-резултата точно 25 литра,а показанието на километража(trip meter-a) 400км
![]()
Не е кой знае колко странен разхода,но пък и когато се наложи мога да имам адски лек крак!Все пак имам вътрешно предчувствие,че мога да го смъкна още при едно нощно пътуване.Главно заради идиотското мнозинство от шофьори,които само ти/си/ пречат.
В колата бяхме аз и една пътничка и малко багаж(поне моя багаж беше малко).Скоростта бе 80-90км/ч,без глупави изпреварвания,без рязко даване на газ и след това изправяне на спирачките,като цяло без да се правя на идиот или състезател!Преди изкачвания засилвам предварително колата,а на спусканията се спускам на най-висока предавка без газ,или ако се наложи с леко подаване на газ.Спазвам голяма дистанция и именно заради това ако се наложи намаляване на скоростта използвам моторна спирачка и връщам предавки ако има нужда(никога крачна,освен ако не се наложи внезапно спиране).Гумите винаги напомпени по предписание...В града сменям на по-висока предавка при 2000 оборота.Климатика изключен,прозорците вдигнати(използвах вентилацията на купето),музиката разбира се включена.Постоянно следя стрелката за моментния разход на гориво.Времето за пътуването в едната посока бе 2 часа и половина.
Както беше казал 1 известен автомобилен журналист "Удивително е колко много мислене и концентрация е нужна за да караш икономично.Ако всички се концентрираха толкова докато карат бързо,никой нямаше да се блъска!"...
Резултата е на лице!Макар и с 0,05л,все пак успях да смъкна разхода под заводския,който не трябва да забравяме е правен в лабораторни условия с нов автомобил и качествено немско гориво,пък и в лабораторията няма изкачвания и спускания(дадения разход в книжката е за сух и равен път).
Мотора е M42B18...бензинов,16 клапанен с максимална мощност 138 магаренца.Годинките конкретно на моя са 18,а километрите неизвестни!Колата е BMW e36 318iS седан...Както може би сте сметнали родена през лето 93то.
добре радвам се,че си си направил труда да обесниш на дълго и на широко.
Сигурно е възможно....
Или ми се струва супер малко защото моята е ламя![]()
Както вече споменах стила на шофиране е от огромно значение!Вече на 2 пъти съм получавал комплименти от момичета които не могат да пътуват в коли.Става им лошо,повръщат....След като се возиха при мен споделиха,че с мен такъв проблем не са имали...
Сега ще се намесят и тийновете с коментари "пенсионер","баба" и подобни...мога да дам само 1 съвет на всички.Бъдете плавни!
След като прочетете някоя друга книжка за майсторско управление ще разберете съвета ми.![]()
Nakadah...4ри годишен Форд или 15 годишно БМВ....сърбал съм попарата!Форда е в пъти по-скъп за подръжка,а не предлага нищо над БМВто...доскоро работих в автосервиз и малко са колите които си заслужават....а дъртите БМВта и дъртите Меркове са определенно измежду тях!
Колкото до това,че твърдиш,че си притежавал всички тези автомобили...ако наистина това е така и всеки един от тях е закупен със собствени средства и труд...ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ!Инак много добре знаем,че сме в тийн форум и каква е възможността това да е така....![]()
При мен се получи странна работа. След като в града успявам да карам с разход 5.3л/100км, което е под заводския 6л/100км се оказа, че за 1200км през отпуската разхода е 4.4л/100км. По книжка извънградския е 3.9 литра.
Здравейте.
Имам проблем с шофирането.. не знам тук или някъде другаде да го споделя..
Както казах имам проблем с шофирането .. момче на 19 години съм карам Ауди А6 .. проблема ми е,че карам бързо .. леко агресивен .. Искам да си пазя живота , моя и на другите по пътя шофьори и пешеходци..Гледам клипове и слушам новини как за катастрофи и тн.. всеки път си казвам,че няма да карам бързо .. пуснат някоя яка песен и издивявам или пък няком на пътя ме дразни и почвам да ръчкам колицата .. Дайте някакъв съвет или нещо и аз не знам какво как да започна да карам Нормално ???
скъсай си книжката.
Един вид идва така-Хвалиш се (или и аз не знам как да го нарека) че караш бързо и тъпо...в следващият момент казваш,че искаш да не умреш от катастрофа и т.н. ако сам не си помогнеш няма кой.
Ей такива измислени дето издивяват на някоя песен са ми любимци.
Първоначално написано от Isildur
Е да тъпо звучи.. не е много за хвалене ..
са карам едно Пежо 205
година:1987
мощност:45НР
събирам за Опел Астра ГСИ 2.0 С20ХЕ
мечта ми е.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Таа от профилната ти снимка не е ли на един Ангел де ги кара да припадат ?
ако е той,знаем се с негои неговата си е самолетче
Мечтата ти е опел астраПървоначално написано от Valento
![]()
аз от вчера пък съм пешеходец![]()
форд мондео
2005 година
155 к.с.