- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Марка:VW
Модел:Touareg 2.5 TDi
Година:2005
Мощност:174 коня
Разход:градско 13.6; извънградско 8.1
И едно товарно муле: Citroen Jumpy 1.9TDi; 90 коня; 1998 година.
От кога чакам да се похваля в тази тема. xD
Daewoo Nexia - Нашите вече от половин година са ми я преотстъпили.
Сега остава и да си взема книжката.
Старичка ми е, но обещавам много да си я обичам. xD И да не я удрям много докато паркирам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
С тате си ги разменихме![]()
Сега съм с ..
Opel Vectra 1.8 16V
Мощност: 140 коня
Година: 2006г.
Разход: 10.8 л./100 км. градско. - 5.9 л./100 км. извън гр.
@machok
Възможно е ако е през Юли и маршрута е Дружба-Орлов мост-Дружба по Цариградско![]()
Аз за това споменах околовръстното в неделя срещу понеделеник късно вечерта при 80км/ч на темпомат и попътен вятър, може би да.![]()
Не съм я мерил, може би няма да я измера никога. Но от това, което съм чел и ако предполагам градско може да ми е по-малко от твоето, но във всеки случай няма да е под 7 . Извънградско може и да е 5 или 5.5 въпреки, че го дават 4.5. Във всеки случай мисля да му сложа газова или газов инжекцион. Нито вървежа ще намалее, нито кой знае колко разхода, но при тези цени на бензина джоба няма да ми олекне толкова.
Марка: Peugeot
Модел: 406
Година: 97-98
Мощност: 2,1 TD 110+25
Разход: Зависи как я натискам, но да кажем - 8 градско, 6 и нещо -7 извънградско
Последно редактирано от Kopu : 08-31-2012 на 09:37
Жена с пари е като луд с картечница.....
Марка: FIAT
Модел: Palio (хечбек)
Година: 2002
Мощност:1.2 пълна инджексия 65 коня
Разход: 7 градско 5.5 извън.
Малко слаба но добре, че е инджексията
Вече с нова придобивка!
Марка: Renault
Модел: Laguna
Година: 2009
Мощност: 150 (2.0 dci)
Разход: 9.2 градско, 6,1 извънградско
За всички злобеещи- колата е на мое име и си е абсолютно моя!
Audi A6 лимозина
2005г 2.0TDI 160hp
разход 10 градско, 6 извънгр.
много съм си доволен от машината![]()
Пий Бира За Да Станеш Човек
Опел корса 2001 г.(не е моя,а е първата кола на сестра ми,която тя дружелюбно ми отстъпи). Признавам си,че не знам колко коня е и т.н., но знам, че е синяЕй, много си я харесвам,като е аванта
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
А като е твоя,с твои ЛИЧНО изкарани пари ли я взе?Ти ли и сипваш готиво и и плащаш поддръжка,гражданска,годиш ен преглед,данък,винетка и пр.?
Не съм злобееща или завиждаща,ако това ще кажеш.Просто ми е супер смешно като кажете,че колата е ваша само защото на талончето и документа за данък пише вашите именца.И на "моята" всичко и се води на мое име,ама и колата,и всички разходи по нея плюс бензина го плащат нашите,така че не мога кой знае колко да се фукам,че е моя като един лев собствени пари не съм дала по нея.Някак ми е смешничко и жалко,ама може би само аз мисля така странно,знам ли...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Пежото от аватара сякаш съм го виждал някъде !?
Миро още ли е в отбора, въпреки, че вече няма лъвче
Пий Бира За Да Станеш Човек
Щом трябва да се хвърлям в обяснения... Колата е купена с пари, които лично аз съм изкарал, 2 лета подред ходя на бригада в Америка и правя коктейлчета на дебели американки, за да мога да си позволя да си купя лична кола! Поддръжката до януари месец ще бъде от мен, след това поемат родителите ми, защото съм студент и каквото си изкарам лятото-това е... Радвам се, че вече не деля една кола с майка ми (тя не кара много много, но е досадно)! Надявам се, че съм отговорил на всички запитвания и догатки!
Браво,по хубаво от това няма,ама трябваше да кажеш че си я купил с твой пари,а не че е твоя,щото виж как нападаме у форона
Не ги разбирам,тва е старото пежо на Станислав,купих го от него,той сега има същото,но бензинка.Предполагам че говориш за АРТ рейсинг,защото Станислав работи там ли кво беше,а и пежака е с техни лепенки,но аз нямам нищо общо с тях.
>>DjBelev<<
Шевролет Матиз 2006 г. ,69 кончета.Разхода приблизително е 4-5 извънградско и 6 градско.
Volkswagen Polo ,1.1 ,1996 ,разход около 6 на 100 в града.
Mercedes SLS AMG 2011, 6.3 V8, 571 расови коня...
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage