.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Нека карат, аз лично виня родителите на диртито ако наистина са и купили такава кола, меко казано безотговорно и ненужно е. Обикновено младите налитат на мощни коли, но почнат ли да карат повече и да сипват те бензина с всяко посещение на бензиностанцията склоняват все повече и повече, че тая кола не е била за тяхната черга.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нека карат, аз лично виня родителите на диртито ако наистина са и купили такава кола, меко казано безотговорно и ненужно е. Обикновено младите налитат на мощни коли, но почнат ли да карат повече и да сипват те бензина с всяко посещение на бензиностанцията склоняват все повече и повече, че тая кола не е била за тяхната черга.
    Много си прав! Аз предпочитам коли, които не горят много, поддръжката им е евтина, частите евтини и достъпни, както и малки данъци. Не ми трябва мощна кола , която да си позволявам да я карам 1-2 пъти в седмицата.

Супер фен Аватара на prince
    Най - обичам когато карам на татко мерцедесчето "Ванео" това е супер кола за мен 90 коня хваща ниския данък и като ходя на бензиностанциите тези по - младите където работят там постоянно идват и питат "Ейй това колко коня е бе?" и аз им викам "90 коня" и те някакви такива "тцтц много малко бе дейба" и аз им отговарям "Чакай бе аз за състезания имам друга кола в гаража 300 коня .... " По-младите като нас гледат да карат по-мощни коли, по-бързи коли,но това е напълно безсмислено ако си млад шофьор и нямаш опита да удържиш колата. За това и стават толкова много катастрофи, засилват се с някакви спортни коли, мислят, че са сами на пътя и после като стане лошото нещо "ама ние не знаехме" , "ама ние това , ние онова" или са в гроба с още сумат и хора заради простутията си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си