.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Брей на по 19-20 години ми карате чисто нови коли и сами сте си ги заработи ли. Това ми звучи супер тъпо и малумно. В повечето случаи мама и тати са ви ги купи ли ама да сте си изкарали сами парите не ви вярвам. Жалко че живеете в някъв си собствен свят и някой ви вярват. И за ко са ви мощни коли да се гъзареете и всяка една жена да тича заради колата ви а не заради вас самите. Когато станете на 40 и сте постигнали в този живот нещо тогава можете да ми карате чисто нова кола но сега не ви прилича.

Цитирай Първоначално написано от GD Виж мнението
    Брей на по 19-20 години ми карате чисто нови коли и сами сте си ги заработи ли. Това ми звучи супер тъпо и малумно. В повечето случаи мама и тати са ви ги купи ли ама да сте си изкарали сами парите не ви вярвам. Жалко че живеете в някъв си собствен свят и някой ви вярват. И за ко са ви мощни коли да се гъзареете и всяка една жена да тича заради колата ви а не заради вас самите. Когато станете на 40 и сте постигнали в този живот нещо тогава можете да ми карате чисто нова кола но сега не ви прилича.
    Значи първо не моа да разбера къв е проблема на 20 да кара скъпа кола в смисъл парите нито са твои че да решаваш кои кво да кара , пък и не виждам къде е проблема.

родителите имат кинти купили са як продукт на детето си , аз лично ако имам лапе бих му взел нещо качествено а не да го навра в трабаната както тебе са те усукали в багажника на москвича

после може да си изкарват пари кат дилари или наказателна бригада примерно там са вадят пари

закво са мощни коли ми не всички са като тебе мутри с голфа ве лек , някои просто ги кефи скоростта и тръпката от адреналина , ти си стои в въшкарника дето си купил за 500леа с чесно заработените пари като си мил хорските кенефи профешанал клиинар си
    някои не им пука кво мислят жените за колата , другото мноо си прост моита кола струва колкото 500 твои заплати ама момичетата ми викат че интериора бил ръбат , аз им отвръщам че зъбите им са рабати щото не ме ебе

тъи че дръж са ти точно си никъв че да правиш някви насрани умозаключения и да подложиш всички под знаменателя

и внимаваи къв ше е следващия ти пост щот не съм на кеф тия дни и щи скоча много остро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си