- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
тъпако чешмата първо не съм я праил аз , ти второ знаиш ли как изглежда къщата ми и кво има вътре мно си прост обачеплюс тва аз нямам намерение да инвестирам в мивки , имам по важни цели , ти ако искаш си издидаи чурката на дядо ти в двора
става ли , розовко
![]()
![]()
аве момче кои е казал че ме интересува ти пък кво мислиш с кво съм се занимавал и т.н.тва начин да ми отвлечеш вниманието че нямаш комплекс ли е
интересно ми е точно ти кво ше ми кажеш на улицата
гласчето ще потрепери и ще изхлъцнеш
яй качваи са в насирника ти и караи с 20 , костенуркo
миличка тва е военната версия ама няма да ти обяснявам понеже както каза не си компетентна , наи много да ме изгледаш като талибан гледа лаптоп примернокато го видиш в града всъщност ше поискаш да се повозиш да те помислят за мутреса
лапетата си праят фотоси до колата
за тебе фотос обаче няяма муахаха за теб ще има нещо друго ама няма да споилвам ся всичко , само щи кажа по добре не са качваи ватре ако не си особено смела
![]()
Ако желая да ме мислят за мутреса, няма да се возя в кола, в която са ме возили преди 15 години (ама баш военното "издание"), а бързо ще си намеря друг спонсор.
Уникално грозна ми е тая кола.
Ама това е лично мнение.
Че поведението ти е уникално грозно, не е въпрос на лично мнение очевидно. Ще блъска, щото са го запушили. С висока скорост и агресия се фукат само комплексари, не че е изненада за някого, че си такъв.
280GE
да знам вие момичетата се кефите на фолсваген поло или някви тъпи кабриота и такива глезотиикине съм и очаквал да те изкефи , все пак си глезоранка нали тъй
иначе за комплексите как позна
зех си г-класс да избивам комплекси МУАААХАХАХАХАХАХА
доста си забавна ще ти призная това , плюс тва си няква врачка
![]()
ако искаш бърза кола няма ти свърши раота , бавна е гори 20 -30 и скъпо са поддържазависи за кво ти трябва де
![]()