.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    http://store.picbg.net/pubpic/2C/F4/...39ba812cf4.jpg ето да не е офтопик щото се ма обвиняват че спамя
    Еми, харабия ти е грозна и ръбеста колата. Да не си в казармата, че ще го караш тва.
    Като го видя в града, най-много да се напикая от смях.

Чисто за външен вид говоря, за характеристики не съм компетентна.

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Тая чешма от "направи си сам" ли си я гледал?

Като обичаш високи скорости и адреналин и тн. иди си карай в гората колко искаш. Аз не искам да умирам заради празноглави некадърници, само защото били "любители на адреналина", разбра ли за какво става въпрос; иначе щом имаш възможност - купи си и Bentley, тва не е моя работа - имал си пари, купил си;

* Да те светна нещо - изобщо не ме интересува на кого си син, с кво се занимаваш и дали си на кеф, тъпо-остро - как искаш скачай.
    тъпако чешмата първо не съм я праил аз , ти второ знаиш ли как изглежда къщата ми и кво има вътре мно си прост обаче плюс тва аз нямам намерение да инвестирам в мивки , имам по важни цели , ти ако искаш си издидаи чурката на дядо ти в двора става ли , розовко

аве момче кои е казал че ме интересува ти пък кво мислиш с кво съм се занимавал и т.н. тва начин да ми отвлечеш вниманието че нямаш комплекс ли е интересно ми е точно ти кво ше ми кажеш на улицата гласчето ще потрепери и ще изхлъцнеш яй качваи са в насирника ти и караи с 20 , костенуркo

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Еми, харабия ти е грозна и ръбеста колата. Да не си в казармата, че ще го караш тва.
    Като го видя в града, най-много да се напикая от смях.

Чисто за външен вид говоря, за характеристики не съм компетентна.
    миличка тва е военната версия ама няма да ти обяснявам понеже както каза не си компетентна , наи много да ме изгледаш като талибан гледа лаптоп примерно като го видиш в града всъщност ше поискаш да се повозиш да те помислят за мутреса лапетата си праят фотоси до колата за тебе фотос обаче няяма муахаха за теб ще има нещо друго ама няма да споилвам ся всичко , само щи кажа по добре не са качваи ватре ако не си особено смела

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    миличка тва е военната версия ама няма да ти обяснявам понеже както каза не си компетентна , наи много да ме изгледаш като талибан гледа лаптоп примерно като го видиш в града всъщност ше поискаш да се повозиш да те помислят за мутреса лапетата си праят фотоси до колата за тебе фотос обаче няяма муахаха за теб ще има нещо друго ама няма да споилвам ся всичко , само щи кажа по добре не са качваи ватре ако не си особено смела
    Ако желая да ме мислят за мутреса, няма да се возя в кола, в която са ме возили преди 15 години (ама баш военното "издание"), а бързо ще си намеря друг спонсор.

Уникално грозна ми е тая кола.
    Ама това е лично мнение.

Че поведението ти е уникално грозно, не е въпрос на лично мнение очевидно. Ще блъска, щото са го запушили. С висока скорост и агресия се фукат само комплексари, не че е изненада за някого, че си такъв.

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    каф двигател е чудовището
    280GE

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако желая да ме мислят за мутреса, няма да се возя в кола, в която са ме возили преди 15 години (ама баш военното "издание"), а бързо ще си намеря друг спонсор.

Уникално грозна ми е тая кола.
    Ама това е лично мнение.

Че поведението ти е уникално грозно, не е въпрос на лично мнение очевидно. Ще блъска, щото са го запушили. С висока скорост и агресия се фукат само комплексари, не че е изненада за някого, че си такъв.
    да знам вие момичетата се кефите на фолсваген поло или някви тъпи кабриота и такива глезотиики не съм и очаквал да те изкефи , все пак си глезоранка нали тъй иначе за комплексите как позна зех си г-класс да избивам комплекси МУАААХАХАХАХАХАХА доста си забавна ще ти призная това , плюс тва си няква врачка

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Опа имаме си нов форумен звяр. Ще взема и аз да си купя една G-класа, то голям фурор правели по улиците, не знаех
    ако искаш бърза кола няма ти свърши раота , бавна е гори 20 -30 и скъпо са поддържа зависи за кво ти трябва де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си